- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Nişanlınız size soru sormadan siz bir şey söyleyemiyor musunuz adama, ne alaka sormadı? O sormuyorsa siz söyleyin? Sürekli aynı şeyi tekrarlamışsınız. Kasıtlı olarak söylemiyorsunuz işte, bu da kandırmak oluyor. Dürüst olun. Madem adamın önemsediği bir konu, bilmesi gerekir. Bence çok gereksiz bir mevzu. Bunun için sizinle arası bozulacaksa sizi zaten sevmiyor demektir. Evlenmeden söylemeniz daha doğru olur. İleride söylemediniz diye başınıza da kakar bunu.Arkadaşım yalan değil bana sorduğu kadar söyledim herşeyi neden dökeyim ortaya sormadan sadece iki üniversite okudum üni. adlarını söyledim nişanlım sormadı önlisans mı lisans mı diye bende söylemedim ne biliyim bana sadece hangi üniversite de okudun diye sordu eğitim takıntısı olmasını da ben söylüyorum aslında çünkü herşeye böyle muhteşem olsun diye gözü yüksek bakıyor gibi benim eğitim durumumda da hayal kırıklığı yaşamazmı herseye güzel olsun diyen Bi insan aslında gereksiz çok saçma konu bu benim takıntım arkadaşlar nişanlım belki takmaz öğrenince iyi kalite güzel olsun hayat şartlarını kaliteli olsun falan ee benimde aklıma geldi ee herşey güzel hoş olsun diyor kendiside öğretmen benimde öyle olmamı ister oyüzden ya nişanlım takarsa diye korktum ondan konu açtım şok olur diye ben hep sormasını bekledim sormadı bnde utanıyorum kalbim durucak sanki offffff sormuyorki ben söyleyeyim offf artık sınava girdiğimde öğrenicek önlisansı