- 9 Mart 2020
- 144
- -32
- 26
- 30
Her insan kendini öyle avutur zaten en iyi benim gibi bnce kendini sürekli eleştiren doğru yolu bulur sizde Bi eleştirin size benden tavsiye ewet anlatamayabilirim mesaj yoluyla mimik olmadığı için anlamıyorsunuzdur gerçi daha nekadar anlatayım safa neden yatayım ki burda kime karsı safa yatayım bnce herseyi çok net anlattım Her şey ortada sadece tek sorun o da beni takıntım olarak yada o takarsa tedirginliği var önlisans ya da Lisans mezunu olduğunu bilmiyor ve sormadı hiç ben daha 27 yaşındayım ve geçen sene mezun olacaktım Demek ki o da biliyordur önlisans olduğunu birinin ama emin değilim Ben takıntı haline mi getirdim bunu Sadece fikir almak için burada konu açtım laf şaklabanlığı yapmak için değil ben evde hiç umursamadım Onun da umursamadığını düşündüm ama daha sonra baktım ki her şey çok kaliteli çok güzel olsun istiyor gözü yüksek bakınca benim okuluma da takmaz mı diye düşündüm, sonradan kafaya çok taktım ya takarsa diye Burada da o yüzden konu açtım özel okulda anaokulu öğretmenliği yapmıştım herkese anaokulu öğretmeni diyordu, lisans mezunu değilim beni öyle görmek istiyor öyle yapmaya çalışıyor akıllı herseyi sordu Bi bunu sormadı dedim umursamıyor bnde takmadım sonra muhteşem takıntısı olunca ya benim mezuniyeti ede takarsa diye düşünmedim değil biraz gözü Yükseklerde Eee Boğaziçi mezunu normal tabi, sadece durduk yere Konuyu mu açık söyleyeyim Nasıl söyleyeyim yani hani biraz da çekiniyorum Hani hayal kırıklığına uğramasına üzülüyorum yoksa yok beni Bırakır gibisinden değil yani asla böyle düşünmedim sadece üzülür hayal kırıklığı yasar denk olmak ister diye düşündüm, kıyamıyorum çünkü yüzünün bükülmesine dayanamıyorum oyzden Oo sormadık ça söylemek istemedim, üzülür diye çok korkuyorum çok seviyorum çok değerliAçıkçası okuduğunu anlama, kendini ifade etme gibi konularda iyi olduğumu düşünüyorum. Siz kendinizi anlatamıyorsunuzdur belki. Dönüp tekrar bir okuyun yazdıklarınızı. Safa yatıyorsunuz bu okul meselesi konusunda. Buradakiler pek yemedi, umarım nişanlınız da kasıtlı olarak söylemediğinizi anlamaz. Bu utanılacak bir şey değil. Kendinizi geliştirdikten sonra, mesleğinizle de mutluysanız üniversitenin bölümün pek önemi yok. Kuyruğu dik tutmaya bakın, nişanlınızın sizi hiçbir konuda hor görmesine izin vermeyin. Artık tek söyleyeceğim bu.
Açıkçası okuduğunu anlama, kendini ifade etme gibi konularda iyi olduğumu düşünüyorum. Siz kendinizi anlatamıyorsunuzdur belki. Dönüp tekrar bir okuyun yazdıklarınızı. Safa yatıyorsunuz bu okul meselesi konusunda. Buradakiler pek yemedi, umarım nişanlınız da kasıtlı olarak söylemediğinizi anlamaz. Bu utanılacak bir şey değil. Kendinizi geliştirdikten sonra, mesleğinizle de mutluysanız üniversitenin bölümün pek önemi yok. Kuyruğu dik tutmaya bakın, nişanlınızın sizi hiçbir konuda hor görmesine izin vermeyin. Artık tek söyleyeceğim bu.