- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi elzemdegil
bu hafta kaynanam marka don giyip bana nispet yapıyor konusundan sonra daha beteri olmaz demiştim ki varmışBen daha doğurmam zaten. Kimse ikna edemez beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta kaynanam marka don giyip bana nispet yapıyor konusundan sonra daha beteri olmaz demiştim ki varmışBen daha doğurmam zaten. Kimse ikna edemez beni.
Hiç okumuş gibi değil de miPuhaaaaaaa dua etsinler di mi? Ahahahsgshsha ya gercekten bu kadar misiniz? Okudum diyorsunuz ne okudunuz cin ali mi
kaç yaşında oğlan benim kızımı vereyim çeyizi şimdiden hazır bak altını elması her şeyi var tek çocuk bulunmaz gelin adayıAç aç içimi aç
Hanımlar karşınızda henüz 22 yaşında toy bir genç var. Hatalarını hakaret etmeden söylesek daha iyi olmaz mı?
O kadar fakir ruhluyum ki elmas'ı değil elma'sı şeklinde anladımkaç yaşında oğlan benim kızımı vereyim çeyizi şimdiden hazır bak altını elması her şeyi var tek çocuk bulunmaz gelin adayı
Bende ayıp diyenlerdenim.. Altımlarımın hepsi kasada duruyor.. ev alacağız o.yüzden dokunmuyorum üstüne birikim ekliyoruz.. Bilmiyorum birşeyler anladınız mı ? (Zannetmiyorum ama neyse)Ama insanlar hala istemen ayıp diyolar bunu diyen insanların kocalaları kayınvalideleri düğünden sonra hemen altınlarını onun elinden alan insanlar nolur böle yapmayın bakış açım kötü olabilir ama yönlendirmeleriniz inanın sağlıklı değil
3 yaşında dahakaç yaşında oğlan benim kızımı vereyim çeyizi şimdiden hazır bak altını elması her şeyi var tek çocuk bulunmaz gelin adayı
benimki 9 olmaz bu iş başka kısmetler bak ama yanlışlıkla konu sahibinin kızı olmasın bak .3 yaşında daha
oo zengin gelin alırım bir dal
Benim kuzene düğününde çocuğun dedesi paralardan kolye yapmıştı. Hem de 3 kere dolandıO kadar fakir ruhluyum ki elmas'ı değil elma'sı şeklinde anladım
Hem siz onları geçin, boyna iki kere dolanan altın zinciri var mı asıl ondan haber verin gerçi onu almak erkek ailesinin işi (!)
Profil > ceycey0406 > gözardı etbenimki 9 olmaz bu iş başka kısmetler bak ama yanlışlıkla konu sahibinin kızı olmasın bak .
Ooo hemi de üççççççBenim kuzene düğününde çocuğun dedesi paralardan kolye yapmıştı. Hem de 3 kere dolandı
Kaynananıza dediklerinizden sonra hiç bu toplara girmeseydiniz keşke.Bence erkekler anneleri gibi kadınlarla evleniyorlar
Ne dediğini kendisi de bilmiyor alttan al ablasıKaynananıza dediklerinizden sonra hiç bu toplara girmeseydiniz keşke.
Kaynananıza dediklerinizden sonra hiç bu toplara girmeseydiniz keşke.
üniversite bitirme yaşıyla evlenme yaşı ve yurtdışına gitme yaşı çelişti ne yapsın değiştirdi o da.İlk mesajında 25ti sonra 22 olarak düzeltti. Hangisine inanmalıyız
Yoo işte bence benziyoruz oda hakkını arıyor şu an ben deKaynananıza dediklerinizden sonra hiç bu toplara girmeseydiniz keşke.