- 22 Ekim 2020
- 99
- -291
- 29
- Konu Sahibi elzemdegil
Benim çevremdeki herkesin evini erkeğin babası aldı eşyalarını erkeğin babası düzdü. Ben böyle gördüm. Ama bu benim için önemli değildi ta ki benim kayınvalidem de siz istanbulda olsaydınız evinizi alacaktik içini de döşeyecektik diyene kadar. O zaman ortalama istanbulda bi ev ne kadara döşeniyorsa bende o kadarını istedim. Ona rağmen ev parasını da gönderin diyebilirdi eşim biz sadece eşyalarımızın ücretini istedik. Benim eşimin ailesinin her şeyi bana söylemelerinden ve benimde herşeyi nutuk gibi kullanmamdan dolayı işler karıştıEşinizin ailesini aramasına kısıtlama getirmek gibi hoş olmayan davranışları yapmayarak başlayabilirsiniz aşmaya. Çünkü bu sizi ilgilendiren bir ilişki değil o da size bu konuda engel koyamaz aynı şekilde. Kv arayıp hep sıkıntısını anlattığında kısa keserek dinlemekten hoşnut olmadığınızı belirtin derdini dinliyorsunuz diye size bunun karşılığında maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Beklentileriniz olmuş olabilir herkesin maddiyata verdiği değer de farklıdır, beklentiniz karşılanmamış da olabilir ama sonuçta kimsenin cebindeki paraya müdahale etmeye hakkkıniz olmayacağından boşu boşuna kendinizi strese sokup eşinize yansıtıp huzurunuzu bozmayın. Yemek takımınız olmasın plastik tabakta yeyin ama huzurla ve kendi kazancınızla alıp yaptığınız yemeği yeyin. Kimseyle de maddi konularda yüz göz olmayın yanlış anlaşılırsınız. Sonuç olarak bu konudan sebep boşanacak mısınız ? Hayırsa o zaman bu konuyu kapatın kimseden beklentiniz olmasın. Kafanızdaki miktari ailesi yarın gönderse her şey düzelecek mi?