- 22 Ekim 2020
- 99
- -291
- 29
- Konu Sahibi elzemdegil
Nasıl bi çelişki :)üniversite bitirme yaşıyla evlenme yaşı ve yurtdışına gitme yaşı çelişti ne yapsın değiştirdi o da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bi çelişki :)üniversite bitirme yaşıyla evlenme yaşı ve yurtdışına gitme yaşı çelişti ne yapsın değiştirdi o da.
sen özele gelsene çok merak ettim seni bahahahahNe dediğini kendisi de bilmiyor alttan al ablası
Hak derken? Sizin olmayan ama istediğiniz ve elde edemeyince sinir krizleri geçirdiğiniz paralar mı yani?Yoo işte bence benziyoruz oda hakkını arıyor şu an ben de
Ama seninki hak aramak değil ki. Hazıra konmak desek daha doğru olurYoo işte bence benziyoruz oda hakkını arıyor şu an ben de
Oda olabilirAma seninki hak aramak değil ki. Hazıra konmak desek daha doğru olur
Islatarak hemde profesyonelDoğru söyle kız kocanı dövüyor musun ?
yokkkk tühh evde mi kalacak şimdi altında arttı tühh tühhhhO kadar fakir ruhluyum ki elmas'ı değil elma'sı şeklinde anladım
Hem siz onları geçin, boyna iki kere dolanan altın zinciri var mı asıl ondan haber verin gerçi onu almak erkek ailesinin işi (!)
Tamam al çekirdeğini gel birlikte okuyalım kenarda uslu uslu, ben de ban yemek istemiyorum ondan yazmiycam
Ben yatıyorum kızlar yarın doğum tarihim belli olacak .Konu sahibine hayatımdan kesitler vererek anlatmaya çalıştım uzun uzun. Umarım anlamıştır sahip old yuvanın kıymetini bilirBen ikiniz yerine de yazarım kızlar. Öpüyorum
kazanmadığınız mal mülk nasıl hakkınız oluyor pardonn.kaynananızın hakkı ama o senelerdir evli çoluk çocuk sahibi o malların kazanılmasında ev hanımı olarak bile emeği var.hak arıyormuşş pehhhhYoo işte bence benziyoruz oda hakkını arıyor şu an ben de
İyi kontroller canisi Teşekkürler her şey için!Ben yatıyorum kızlar yarın doğum tarihim belli olacak .Konu sahibine hayatımdan kesitler vererek anlatmaya çalıştım uzun uzun. Umarım anlamıştır sahip old yuvanın kıymetini bilir
İyi kontroller canisi Teşekkürler her şey için!Ben yatıyorum kızlar yarın doğum tarihim belli olacak .Konu sahibine hayatımdan kesitler vererek anlatmaya çalıştım uzun uzun. Umarım anlamıştır sahip old yuvanın kıymetini bilir
Hayırlısı olsun hakkınızda mutlu geceler Allah rahatlık versinBen yatıyorum kızlar yarın doğum tarihim belli olacak .Konu sahibine hayatımdan kesitler vererek anlatmaya çalıştım uzun uzun. Umarım anlamıştır sahip old yuvanın kıymetini bilir
yeni üye akıllara zarar konu ben ekşici olduğunuzu düşünüyorum bu arada mahmut abiiiİyi kontroller canisi Teşekkürler her şey için!
matematiğin kaçtı üniversite de hesap yaparsan anlarsın yaman çelişkiyiNasıl bi çelişki :)
Mahmut abi sözelci miymiş?matematiğin kaçtı üniversite de hesap yaparsan anlarsın yaman çelişkiyi
Bi deneyim dertleşeyim istedim sadeceyeni üye akıllara zarar konu ben ekşici olduğunuzu düşünüyorum bu arada mahmut abiii
İhtimal dışı olduğu içinYa neden daha kimse boşan demedi
Kocası konu açarsa deriz.Ya neden daha kimse boşan demedi
Eşi yazmış olsaydı derdim. Bu hatun daha alamadığı altınların peşinde. Boşamaz kocayıYa neden daha kimse boşan demedi