Yaşınızı merak ettim..Bana olgunlasmadan evlenmeseydin diyebilirsiniz.. haklısınız kızlar. Biraz içimi dökmek dertleşmek istedim.
5 yıl oldu hâlâ alışamadım. Kucuk yasta evlendim zaten. Dun babamin da telefonda ağlaması üzerine dunden beri ruh gibiyim. Babam 66 annem 61 yaşında.
Aynı sehirdeyiz ama 1 bucuk saat mesafe var otobusle 2 vesait ve arabamiz yok bu yuzden sık gidemiyorum.. gittiğim zaman bazen kalıyorum ama bu sefer de aklım eşimde kalıyor.
Yaklaşık 25 gün once ameliyat oldu babam. Ameliyattan once gidip 5 gun kaldım ama 1 yaşındaki oğlum burnumdan getirdi o yuzden babam ameliyattan çıkıp eve gelmeden eve geldik(çocuklarımdan biri 3 diğeri 1 yaşında)
Dun ise babamin aklına eski günler gelmiş ağlıyodu cok özlemiş o günleri.
Gidicem bu hafta duruma göre kalırım ama bi yanda da eşim var . Cok tuhaf hisler icindeyim dunden beri gidip kalsam da döndüğümde babamlar gene üzülecek diye düşünüp üzülüyorum
Bende hergun o gunlerimizi düşünüp üzülüyorum. Cok güzeldi ve sanki ben bozmuşum gibi geliyor. Keşke daha fazla vakit geçirseydim. Keşke o gunler hiç bitmeseydi. Evliliğimde sorun yok eşimi çok seviyorum ama pişman oluyorum babamin özlemine üzülmesine dayanamıyorum içim daralıyo babam üzüldükce.. anneminde öyle.. hep içine atardı babam yansıtmazdı ilk defa oldu
Siz nasıl alıştınız kızlar ?..
Ahhh haline şükret ben senede bir kez gidebiliyorum 10 saatlik mesafe var aramizda ve bulundugum şehirde hic akrabam.yok yanlizimBana olgunlasmadan evlenmeseydin diyebilirsiniz.. haklısınız kızlar. Biraz içimi dökmek dertleşmek istedim.
5 yıl oldu hâlâ alışamadım. Kucuk yasta evlendim zaten. Dun babamin da telefonda ağlaması üzerine dunden beri ruh gibiyim. Babam 66 annem 61 yaşında.
Aynı sehirdeyiz ama 1 bucuk saat mesafe var otobusle 2 vesait ve arabamiz yok bu yuzden sık gidemiyorum.. gittiğim zaman bazen kalıyorum ama bu sefer de aklım eşimde kalıyor.
Yaklaşık 25 gün once ameliyat oldu babam. Ameliyattan once gidip 5 gun kaldım ama 1 yaşındaki oğlum burnumdan getirdi o yuzden babam ameliyattan çıkıp eve gelmeden eve geldik(çocuklarımdan biri 3 diğeri 1 yaşında)
Gidicem bu hafta duruma göre kalırım ama bi yanda da eşim var . Cok tuhaf hisler icindeyim dunden beri gidip kalsam da döndüğümde babamlar gene üzülecek diye düşünüp üzülüyorum
Bende hergun o gunlerimizi düşünüp üzülüyorum. Cok güzeldi ve sanki ben bozmuşum gibi geliyor. Keşke daha fazla vakit geçirseydim. Keşke o gunler hiç bitmeseydi. Evliliğimde sorun yok eşimi çok seviyorum ama pişman oluyorum babamin özlemine üzülmesine dayanamıyorum içim daralıyo babam üzüldükce.. anneminde öyle.. hep içine atardı babam yansıtmazdı ilk defa oldu
Sorunlu anne babaniz var. Toksik aile baglari.Bana olgunlasmadan evlenmeseydin diyebilirsiniz.. haklısınız kızlar. Biraz içimi dökmek dertleşmek istedim.
Aslinda su donem belki evliligimde en rahat oldugum donem diyebilirim kv lerle altli ustluyuz ve cok sorunlar yasadik cok rahatsiz ediyolardi vs ama simdi kavgasiz dovussuz gorusmeyi kestim dogal olarak esimle aramizda eskisinden de iyi. Ama bi vicdan azabi var sanki. Evliligimden bagimsiz Surekli ailemi hatirlayip uzulmeliymisim gibi bi his. ay cok tuhaf ya. Onlarin surekli ozleyip uzuldugunu bildigim icin mi acaba? Buarada kacarak evlendm ve cok ani olduAçıkçası bir insanın evine aidiyet hissetmemesi hala evliliğinin iyi gitmediğinin göstergesidir.
1 yıl oldu bugün evleneli. Ailemle çok uzak değilim ama gitmem de çok sık sık. Telefonla görüşmek yetiyor. Neden böyle hissettiğinizi alt yapısını siz biliyorsunuz. 5 yıl da çok büyük bir süre.
Aileye düşkün olup da kaçarak evlenmek de ne bileyim...Aslinda su donem belki evliligimde en rahat oldugum donem diyebilirim kv lerle altli ustluyuz ve cok sorunlar yasadik cok rahatsiz ediyolardi vs ama simdi kavgasiz dovussuz gorusmeyi kestim dogal olarak esimle aramizda eskisinden de iyi. Ama bi vicdan azabi var sanki. Evliligimden bagimsiz Surekli ailemi hatirlayip uzulmeliymisim gibi bi his. ay cok tuhaf ya. Onlarin surekli ozleyip uzuldugunu bildigim icin mi acaba? Buarada kacarak evlendm ve cok ani oldu