- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Ailemi özlüyorum diye niye boşansın ki, ayrıca eşine hayatı zehir ettiği kanısına nereden vardınız. Bende anne babamı çok severim, özlerim ama özlemek bağımlılık olarak nitelendirilemez. Evini bırakıp aylarca baba evinde kalsa size katılırdım. Okul kapandığı gibi çocukları toplayıp aylarca baba evinde kalan kadınlarda var, bence yorumunuz bu tarz davrananlar için geçerli.Ben çok uzun süre aileden bağımsız olarak yaşam seçtiğim için kendi evimden uzaklaşınca rahat edemiyorum.
Ama burada okuyorum alışamayanları.
O durumda olsaydım boşanırdım. Kendime de eşime de hayatı zehir etmezdim. Adamlar yapınca bağımlı diyoruz da biz de kendimizi düzeltelim lütfen.
1 1mirac bence sizde biraz abartmışsınız, aynı şehirde 1,5 saat mesafe büyükşehirde yaşayanlar için gayet normal geliyor. Aileme 40-50 km mesafede yaşıyorum, toplu taşıma kullanırsam en az 2 vesaitle gitmem gerekiyor. Çocuklarım küçükken biri kucağımda, diğeri elimde sırtımda çantam en az iki haftada bir giderdim. Akşamları eşim iş çıkışı alırdı, gelemezse bir gece kalırdım. Son bir kaç senedir araba kullanıyorum, daha rahat ediyorum.