ooo garip demek isterdim değil canım..
şimdi kimden başlayım.. yengeden.. birebir aynı yaşadım...
eltim kayınvalidemlerle oturuyor.. biz daha nişanlanmadan dert oldu içine ama ne dert .. ben ondan daha eğitimliydim ailem falan filan herşey ondan üstün.. resmen her an olay çıkarmaya bahane arıyor ben kendime çeyiz alsam bile panik atağı tutup gece hastaneye kaldırılıyordu.. evim boyanınca eşyalarım gelince falan hep hastanedeydi.. kayınvalidemde evde huzursuzluk olmasın diye hep sessiz kalıyordu.. eşimin onların yanında kalması olay sebebiydi.. yani mesele hayatında kimseyi istememesi kayınvalideye bile tahammül edememesi üstüne benim ondan bir tık daha iyi yaşayacağımı kaldıramamamasıydı..
kayınvalidenin kayınvalidemden farkı eşinin olmaması.. benim kayınpederim var ve eltimin eli daha bağlı.. senin kayınvaliden korkuyor yanlız kalırım sende istemezsen ortada kalırım diye.. o yüzden sesi çıkmıyor geline uyuyordur.. kaynın zaten belliki eşine bağımlı.. ne diyeyim.. zor çok zor.. eşinin iyi yanı hataları görmesi benimki öle değildi hep ailesini yukarda tutardı.. laf ettirmezdi.. etmedimde.. ne bileyim.. sen doğru tanı.. dğru karar ver.,,, ama bu gördüklerin eşinin kötü olduğunu göstermez..