Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

K.v. elinde tepsi kahvaltı getirmişti kapıdan aldım içeri girmedi oldumu o iş dedi problem yok dedim gitti..sonra alışveriş yapmış getirdi yine kapıdan verdi sanki 1 gün önce yapıp eve koyamıyormuş gibi gözüme soktu aldıklarını..
Sonra eşime dedimki ya ne güzel bizi koydular bu evin içine hesap soran yok karışan kaçamak yapmak yok artık özgürüz..
Tabi o kahvaltıdan sonra çıktı dışarı birkaç saat gelmedi ..((şimdi olsa canına okurdum)meraklı eltim geldi muhtemelen k.v. göndermiş detay istedi resmen bende onu arkadaş gibi gördüğümden herşeyi anlattım çarşafa bakayımmı dedi bende salak gibi göstermiştim..böyle bir saflık ve salaklık var üzerimde..sonradan anladım k.v. gönderdiğini..

Eşime birkaçgün biyerlere gidelim dedim savuşturup durdu meğer babasından çok korkan biriymiş sıkımı beni alıp balayına götürsün tabi o zamanlar bilmiyorum ilişkilerini çok üzülmüş tüm yıllardır da başına kakarım

Neyse 18 yıl oldu....hatırladıklarım bunlar

İlk sabahında uyandım bankaya gittim sonra bsbamlarin elini öpmeye gittik
Oradan havaalanına gidip yurtdışına çıktık

Reactions: Jou
Kabus gibi bunların hepsi yahu.

Kabus gibi bunların hepsi yahu.
Maalesef gerçekler ...inanın ne nişanım ne düğünüm ne balayım hepsi kabus gibiydi...dönüp baktığımda ne sabır varmış bende diyorum...ve şu anki tahammülsüzlüğüm,eş ailesine olan nefretim, herkese carlamam hep bu sebeple...
Artık devran döndü şükür ama ne yapsam kaybolan yıllarımı geri getirmeyecek...
Gençlere tavsiyem kimseye tahammül edip kendinizi yıpratmayın değmez bu üç günlük dünyada ezilip üzülmeye..herkesi layık olduğu yere koyun..eşinizi özellikle

İlk sabahında uyandım bankaya gittim sonra bsbamlarin elini öpmeye gittik
Oradan havaalanına gidip yurtdışına çıktık
Bende ilksabahıı eşimle beraber kahvaltı hazırladık ailelerimiz zaten uzakta gidemedik
O hafta 1 hafta hep beraber vakit geçirdik eve eksikleride aldik tamamladık akşam beraber yemek yaptıkk film izledikk 1hafta nasıl geçtiğini bi allah bilir bi ben sonra balayına çıkamadık 1 sene dolunca balayımızı ettik iyikide öyle oldu çünkü evimizde eşya baya alamadığımız vardı o hafta herşeyimizi tamamlamış olduk şimdi 4 senemizi kutluyoruzz ömür boyu inşaallah beraber oluruzz herkes içinde geçerli senin içinde nickomm canuumm

Canım benim Allah ağız tadınızi daim kılsın/artırsın her gün inşallah

Evlilik yıl dönümün hangi gün

Reactions: Jou
Hatıramıyorum 10 yıl geçti üzerinden İstanbula dönmek üzere yol çıkmış olmamız lazım dı

Ay tahmin ettiğin gibi çiçekli böcekli geçmiyor biz normal kahvaltı edip devam etmiştik güne bu kadar zaten öncesinde çalıştığımız şehirde birlikte yaşıyorduk o nedenle aynı eve alışığız

İlk uyandığında sanki kendi evdeymissin gibi hissediyosun ama gözünü açınca sevdigin yanında uyuyor bi yanim buruk bi yanim sevincle uyanmıstım uyanir uynamaz sarıldık seviştik sonra beraber güzel bi kahvalti

Nikah için gelen misafirleri uğurlamak ve ağırlamakla geçti. Sabah apar topar otelden ayrıldık, gece de doğru dürüst sevişemedik zaten yorgunluktan.

Yine bir konu hortlamış ama bazı yorumları okudum konu çok hoşuma gitti
Ne yaptık acaba ilk gün diye düşündüm resmen aklımdan çıkmış o günler
12 sene olmak üzere
Öğlen yola çıktık kendi arabanızla,eşimin omzuna yaslanarak gitmiştim yolu
Otele yerleştik,biraz etrafı dolaştık,güzel bı yemek yedik.aksam maç vardı eşim maçı izledi
İkimizde biraz rahatlayalim diye düşündük heralde o maç izledi bı taraftan biseyler içtik sonra odamıza geçtik
Birde şimdi aklıma geldi,ya odada kamera falan varsa diye düşünmustum
O zamanlar öyle haberler çok oluyordu çiftlerin odalarına kamera yerleştirme vakalari falan eşim de beni ikna etmeye çalışıyordu yok bişey diye
Nedense sabahı falan hatırlamıyorum nasıl uyuduk,uyandık,nasıl geri döndük hepsi sıfır.
Ama döndükten sonra arkadaşlarla baya bı dedikodu yaptık şöyle güzel böyle güzel diye anlattım durdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…