Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

yatakodasında kilitli kaldık. evet benimkeko kocam düğün takıları var hırsız girer bizi bayıltır diye yatakodasının kapısını kilitledi. sabah açarlen anahtar kırıldı içerde kaldık. sonra bıseyler bulup camı soktu. cıktık evde yıyecek hıcbısey yok markete gıdıp alısverıs yaptık sonra 20 poşetle eve donduk. oyle ıste yanı romantık bsıeyler yok :KK70: 12 yıl oldu

Valla niyeyse bizim de sanki 40 yıldır evliymişiz gibi çok sıradan olmuştu.. Evlenmeden önce çok farklı şeyler hayal ediyor insan ama o kadar da hayal edilen olmuyor, normal sıradan şeyler gibi geçip gidiyor. Daha 6 ay geçti ama öyle unutamadığım bir şey olmadı ikimizde baya acemiydik.. Şimdi daha güzel yaşıyoruz aylar geçtikçe daha tecrübeli oluyoruz birbirimizi daha çok mutlu ediyoruz..

Bizim yatak odasi disinda hicbir esyamizi getirmemislerdi :KK53: hayallerimde ilk bi haftayi yerde oturarak gecirmek yoktu mesela :63:

ilk gece otelde kalmistik baska sehire gidecektim cunki.. sabah uyandik yiyecek hicbirsey yok annemi aradim kahvaltiyi hazirla geliyoruz diye :) annemlere gittik birseyler yedik vedalastik ciktik sonra kayinvalidelere gittik allahimmm tum dugun kalabaligi orda utan sikil :) ordan da yola cikip evimize geldik esim ise gitti ertesi gun balayina gittik... :) ayy cok duygulandim :KK70:

Sabah kadar canım karım diye sarılıp durdu ben zaten heyecandan çok uyuyamadim sabah saat 8 gibi uyandım biraz onu izledim uyurken o kadar tatlı masum ki sonra öptüm uyandı yatakta muhabbet ettik biraz sakalastik ben kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltimizi yaptık sonrq bütün gün film izledik oturduk uzandık 1 hafta evden cikmadik hiç bir haftadan sonra gezmelere çıktık :KK66: canımın içi kocam benim

olabılır napim ?
mantıklı demedım kı zaten
nobetcı kabul etmedım dıye kaynanam namusuma laf atar korkusuyla kanımı saklıyorum
allah cırkefıne denk getırmesın basınıza gelmesın
nobetcı kabul etmedım dıye el opmeye gıttıgımde elını opturmemıs kadın dan bahsedıyoruz
ogluna bıle ınanmayan kotulukte dolu kadından
malesef boyle kadın 1 tane yok oda sadece bende degıl
hala su devırde belkı nobetcı almak zorunda kalan vardır evlılıgının huzuru ıcın
ayrıca dogu batı meselesınde demek ıstedıgımın dısına cıkıp carpıtmayın kaynanam unv mezunu bı ınsan demek ıstedıgım sızın kasteddıgınız degıl anlayan anladı
sacma olup olmamasının onemı yok eksık dusunuyorsunuz konu fazlasıyla uzuyor nokta
kocalarınızda iş yok annelerın agzını kapasınlar nöbetcı nedır ya nerde yaşıyorsunuz dagın başındamı.

Yurtdisana gelin geldim. Dügün bitti basbasa kaldik sabaha kadar agladim. Ayrilicam herkesten diye...
Sabahta igrenc bir sey geldi basima otelde. O lüx otelde. Söyledim söylendim esime. Keske mahv etmeseydim :KK70: ama napim toyluk.
valla birsey anlamadım ben ne geldı başınıza

Ay üşenmeden birinci sayfadan son sayfa ya kadar okudum:KK53:

6 sene oldu nasıl dı ne yedik ne içtik diye hatırlamaya çalıştım veeee hatırladım

Düğün günü herşey çok güzeldi hiç bi sıkıntı olmadı bol bol döktürdük:21:

Gece geldik eve herkes gittikten sonra eşim türban daki iğneleri çıkarmaya adam bana da elletmedi hepsini tek tek hem öperek hemde severek çıkardı:KK68:

Öğlene kadar yattık sabah ki kahvaltımız

Sucuklu yumurta geceden kalan tavuk sarma baklava hepsini eşimle hazırladık yedik bi güzel

Sonra beraber bulaşık yıkadık kıyafetlerimi yerleştirdik

Sonra kV ler geldi (tam 1.5 buçuk sene beraber yaşadık)

Sonrası hep beraberdik sadece bi gece baş başa kaldık :110:

yatakodasında kilitli kaldık. evet benimkeko kocam düğün takıları var hırsız girer bizi bayıltır diye yatakodasının kapısını kilitledi. sabah açarlen anahtar kırıldı içerde kaldık. sonra bıseyler bulup camı soktu. cıktık evde yıyecek hıcbısey yok markete gıdıp alısverıs yaptık sonra 20 poşetle eve donduk. oyle ıste yanı romantık bsıeyler yok :KK70: 12 yıl oldu

hahhaha çok güldüm ya :KK70:hirsiza karsi tedbir onemli ama simdi :KK70:Allah daim etsin mutlulugunuzu :)

• Beğen
Reactions: nix
otelde sabahladık. Sonra kahvaltı saatimizi kaçırdığımızdan dolayı aç kaldık :) kayınvalidemlere gittik annemlerde ordaydı eşim yolda aradı çok acız diye. sonra kayınvalidemlere gittik kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra annemlerde olduğu için pikniğe gittik akşam tekrar otele döndük :) annemleri ertesi gün yolcu ettik bizde kendi evimize geçtik başka bir ile :)

Evliliğimin ilk sabahı 3 gün önceydi :KK70:Düğün gecesi gençler toplanıp kokoreç yemeye gittik ve eve neredeyse sabaha karşı döndük. Haliyle ertesi gün epey bir uyumuşuz. Bir uyandık ikimizinde üzerinden kamyon geçmiş gibi.. Akşama kadar yatakta vakit geçirdik, evlendiğimize inanmaya çalıştık. Evlilik cüzdanımıza bakıp bakıp güldük falan :KK70:Akşamda yemeğe çıkmıştık :KK71:

düğünümüz köyde olmuştu eşimle aynı köylüyüz evde ikimiziz tabi kalktık acıkmıştık saat baya olmuş baya uyumuşuz patates kızarttık beraber kahvaltı hazorladık çay içtik

Çok güzeldi. Gece yarısı balayı için biletimiz vardı. Yola çıkana kadar akrabalar bizi yalnız bırakmadılar. Sabaha karşı otelimize gitmiştik. Biraz sarılıp uyuduk sonrasında seviştik. tabi bende biraz korku ve çekingenlik vardı. Eşim çok anlayışlı davrandı. Zorlamadı yavaş ve sakin birlikte olduk. Çok güzeldi.

X