-
- Konu Sahibi Tasprenses
Oturt kiz kim tutar seniKızlar yakında ben de evliler kervanına katılacağım ve ilk sabahımı sizinle paylaşacağım.
Allah'ım çok heyecanlıyım lütfen bu seferki bozulmasın
İlki olmadı ama bu seferkini kesin nikah masasına oturtucam kararlıyım
Valla kafasına silah dayamam gerekse de dayarım. Evli olarak kocanla uyanmak nasıl bir duygu acaba ?! Ben de 10 gün içerisinde öğreneceğimOturt kiz kim tutar seni:))
Simdiden omur boyu mutlulukllaarrValla kafasına silah dayamam gerekse de dayarım. Evli olarak kocanla uyanmak nasıl bir duygu acaba ?! Ben de 10 gün içerisinde öğreneceğim
Teşekkür ederimm..Simdiden omur boyu mutlulukllaarr
Valla benim onerim aksamina arkadaslarla ickili eglence fln olursa gecenin sonlarina dogru ickkyi fazla kacirmaman haha
Biz amaan ulan simdi eglenmiycez de ne zaman eglencez diyip biraz kacirmistik bas agrisiyla uyandik :)
Ama o bile tatli bir ani
Teşekkür ederimm..
Geçmek bilmiyor günler, ben artık sevdiğim adamla evlenmek istiyorum
Bir de düğün nişan kına hepsi 1 ay içinde olacak, bir de uzun nişan dönemi olsa 1 yıl falan ölürdüm herhalde
Ne sinir, hic mi düşünce yok... Nasıl gordulerse aynısını uyguluyorlar kara cahillerSabah uyanıp eşimin yüzünü mutlukla izlerken onunla uyandığım ilk sabahın tadına varamadan zil çaldı kayinvalidem kahvaltıya geldi pat diyehatta bir sonraki sabahta geldi ve ondan sonra tam 10 yıldır canima okumaya devam ediyor. Ve ben büyük bir sabırla katlanmaya ve her yaptığını sineye çekmeye devam ediyorum
İlişkimizin cıvkı çıkmadan evlenelim istiyorum, önceki ilişkimde öyle oldu uzadıkça uzadı sorunlar büyüdü falan.amaann ölmüyosun vallahı arkadasım ben 1,5 sene nısanlı kaldım ohh misss. elalem ne der derdım olmasa kalırdım ben 2 sene daha nısanlı.gecım derdı yok ev işi derdi yok koca arkası toplama derdi yok gez toz aksam olunca herkez kendı evıne :) annem hazırlamıs yemegımı dolabım tertemız iş derdımde yok.e nişanlıyım zaten konu komsu ne der derdı yok gezerken haftada bır ıkı sen bıze gel ben sıze gelım derken vallhı ben cok özledım o gunlerımı sımdı koşş eve koşş işe koşş cocuk agladı koşş cocuk acıktı derken bıttıyor ınsan
Ay bunları bi hafta on gün sonra yapsalar olmuyor mu..yeni evlilerin işi vardır ayol o günlerBen üç yıl nişanlı kaldım...çok güzeldi ama evlilik daha güzel..evlendiğimz ilk sabah kayın validemler geldi bize beraber kahvaltı yaptık tabi ben çok kötüydüm zor yürüyordum oturmakta falan biraz sıkıntı yaşıyorum.. sonra öğleye doğru komşular geldi..bizim orada adettir duğunden bi gün sonra gelin görmeye gelirler çay ile tatlı falan ikram edilir sonra el öpmeye çıktık eşimle yaşlıların eli öpülür duaları alınır bir de para verirler geline:):) öyle güzel bi gündü..