Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Valla kafasına silah dayamam gerekse de dayarım. Evli olarak kocanla uyanmak nasıl bir duygu acaba ?! Ben de 10 gün içerisinde öğreneceğim
Simdiden omur boyu mutlulukllaarr
Valla benim onerim aksamina arkadaslarla ickili eglence fln olursa gecenin sonlarina dogru ickkyi fazla kacirmaman haha
Biz amaan ulan simdi eglenmiycez de ne zaman eglencez diyip biraz kacirmistik bas agrisiyla uyandik :)
Ama o bile tatli bir ani

Teşekkür ederimm..
Geçmek bilmiyor günler, ben artık sevdiğim adamla evlenmek istiyorum
Bir de düğün nişan kına hepsi 1 ay içinde olacak, bir de uzun nişan dönemi olsa 1 yıl falan ölürdüm herhalde

amaann ölmüyosun vallahı arkadasım ben 1,5 sene nısanlı kaldım ohh misss. elalem ne der derdım olmasa kalırdım ben 2 sene daha nısanlı.gecım derdı yok ev işi derdi yok koca arkası toplama derdi yok gez toz aksam olunca herkez kendı evıne :) annem hazırlamıs yemegımı dolabım tertemız iş derdımde yok.e nişanlıyım zaten konu komsu ne der derdı yok gezerken haftada bır ıkı sen bıze gel ben sıze gelım derken vallhı ben cok özledım o gunlerımı sımdı koşş eve koşş işe koşş cocuk agladı koşş cocuk acıktı derken bıttıyor ınsan

Ne sinir, hic mi düşünce yok... Nasıl gordulerse aynısını uyguluyorlar kara cahiller

İlişkimizin cıvkı çıkmadan evlenelim istiyorum, önceki ilişkimde öyle oldu uzadıkça uzadı sorunlar büyüdü falan.
Hayırlısı olsun hakkımızda

Yaaaa benim Boğaz'ım düğümlendi okudukça guzel anıları. Ne cok sey içimde kalmış ve ne cok seyı yaşatmamışım kendime kendi ellerimle. Bi kere geldiğimiz su hayatta sictim ağzıma.

Ben üç yıl nişanlı kaldım...çok güzeldi ama evlilik daha güzel..evlendiğimz ilk sabah kayın validemler geldi bize beraber kahvaltı yaptık tabi ben çok kötüydüm zor yürüyordum oturmakta falan biraz sıkıntı yaşıyorum.. sonra öğleye doğru komşular geldi..bizim orada adettir duğunden bi gün sonra gelin görmeye gelirler çay ile tatlı falan ikram edilir sonra el öpmeye çıktık eşimle yaşlıların eli öpülür duaları alınır bir de para verirler geline:):) öyle güzel bi gündü..

Eveettt ben de bu guzel anilari okuyup, acaba benim ilk sabahim nasil olcak, acaba ilk sabahim olcak mi, acaba dogru insan dedigim adamla olacak mi, yoksa sacma bir evliligin mi ilk sabahi olcak diye dusunmekteyim. Umudum kirildi desem yeridir. Yalniz olup gidicem galiba..

Öğleye kadar yatıp yorgunluk atmişizdir..sonra güzel bi kahvaltı ve hazırlanıp balayı için yola cikmisizdir.bence böyledir yanı :) çok hatırlamıyorum ki.. Öyle fazla akılda kalmıyor ilk günler falan..

Ay bunları bi hafta on gün sonra yapsalar olmuyor mu..yeni evlilerin işi vardır ayol o günler bizde el öpmeye gideriz tek tek de balayindan sonra yanii

Kalktik kahvalti yaptik esim babamgile el opmeye gitti ben kaynanamlara gectik sonra esim geldi ve alacaklalilar( fotografci , videocu bilmem ne) aradi onlara para dagitmaya gitti geldi

hiç hatırlayamadım ya
evlendiğimiz gün (öğleden sonraydı herhalde) nikahtan sonra şehirdeki tek restoran olan pideciye gitmiştik
sonra eve geldik herhalde, akşam için yemek yapmış olabiliriz tam hatırlayamıyorum ya. sonra da uyuduk mu ki :/
ben regl olduğum için bi atraksiyon olmadı evlendiğimiz gün.
ertesi sabah da kahvaltı yapmışızdır herhalde
valla da unutmuşum ya yuh bana.
4 sene olacak evlendiğimiz

Bende 31 ekimde evlendim bir gün sonrası seçimdi eşimle oy kullanmaya, aksamındada esimin doğum gününü kutlamak için kayınvalidemler cagırdı oraya gttik

Ben yazmayı unutmuşum ya :)
Biz doğruca havaalanına gittik düğün bitince ve kısa bir uçuştan sonra Santorini'ye vardık. İlk sabah dünyanın en mutlu insanı olarak uyandım, deli deli sırıtarak Deli gibi güldük, yüzümüzü yıkayıp getirdikleri kahvaltıyı yaptık, denizi seyrettik falan. Sarılarak oturduk tüm sabah, sonra gittik denize girdik, adada yürüdük tüm gün. Öyle işte

İlk sabah mi?hatırlamak bile istemiyorum.ozamanlar kayinvalidemin evine gelin gelmistim kısa bi sureligene ve düğün gecesi kaynvalidemler gorumcemlerdr kaldı.sabah oldu esimle kalktıktan birer kahve sigara keyfi yapıyor o sırada kayınvalide mler geldi hemde kardeşleriyle birlikte 4-5 kişi.neymiş efendim bunun adi gelin uyandırmamış.Benm bütün günümun içine ettiler.ama.salaklik bizde düğünden çıkmış cepte bir sürü para bi hotele gitmek aklımıza gelmedi

bende anlatayım sbh zar zor uyandık bavullarıkaptığımız gbi balayına gttik ama yorgunluktan bayılmak üzereydik balayı yerimize vardığımızda karnımızı doyurp bir uyku çektik ooooh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…