- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- Konu Sahibi Tasprenses
Evlilik romantizmi öldürüyor.. galiba..Ayy resmen unutmusum ben hani romantiktim yaw tü allah beni ne etmesin, kocama kızmayacağım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik romantizmi öldürüyor.. galiba..Ayy resmen unutmusum ben hani romantiktim yaw tü allah beni ne etmesin, kocama kızmayacağım artık
Ortalıkta ben aslanım, ben romantiğim gibi geziyordum canım ama on dakika düşündüm naptık diye bende sıfır heyecan bitiyor ondan bence canımEvlilik romantizmi öldürüyor.. galiba..
Sen yine de caktirma cnm..Ortalıkta ben aslanım, ben romantiğim gibi geziyordum canım ama on dakika düşündüm naptık diye bende sıfır heyecan bitiyor ondan bence canım
aşkomm beraber uyandıkk kahvatı hazırlıyordumm eşimde arkama sarılıyordu mutfaktayken o gün öpüyodu günaydın demişti ama ben nasıl utanmıştım alışıkta değildim tabiii ilk sabahııberaber uyandığımızda ben hala inanamıyordum tabii evlendiğime bide yatmadan o gece sabaha kadar uyuyamadım salona geçtim eşim uyuyo gibiydi meğer uyumuyomuş çok ağladım eşimde geldi arkamdan bana sarıldı öptü geçicek alışıcaksın demişti bende buraya ilk geldiğimde bende çok yalnızdım demişti (tekbaşına yerleşmeye gelmişti iş için) ev bana çok yabancı geldibenim evim değilmiş gibi ayy ne tuğaftıııJou gel hele merak ettim pamuk seni, dökül bakalim
Bencede çaktırmayayım forsum sarsılmasın beybiSen yine de caktirma cnm..
Üfff egleniriz diye yaz dedim üzdün be pamukumaşkomm beraber uyandıkk kahvatı hazırlıyordumm eşimde arkama sarılıyordu mutfaktayken o gün öpüyodu günaydın demişti ama ben nasıl utanmıştım alışıkta değildim tabiii ilk sabahııberaber uyandığımızda ben hala inanamıyordum tabii evlendiğime bide yatmadan o gece sabaha kadar uyuyamadım salona geçtim eşim uyuyo gibiydi meğer uyumuyomuş çok ağladım eşimde geldi arkamdan bana sarıldı öptü geçicek alışıcaksın demişti bende buraya ilk geldiğimde bende çok yalnızdım demişti (tekbaşına yerleşmeye gelmişti iş için) ev bana çok yabancı geldibenim evim değilmiş gibi ayy ne tuğaftııı
Sanki kendi evine gideceksin gibi geliyor saate bakıyor insan aksam olmadan annen arayıp ne zaman geliyorsun diye soracak geliyor ..aşkomm beraber uyandıkk kahvatı hazırlıyordumm eşimde arkama sarılıyordu mutfaktayken o gün öpüyodu günaydın demişti ama ben nasıl utanmıştım alışıkta değildim tabiii ilk sabahııberaber uyandığımızda ben hala inanamıyordum tabii evlendiğime bide yatmadan o gece sabaha kadar uyuyamadım salona geçtim eşim uyuyo gibiydi meğer uyumuyomuş çok ağladım eşimde geldi arkamdan bana sarıldı öptü geçicek alışıcaksın demişti bende buraya ilk geldiğimde bende çok yalnızdım demişti (tekbaşına yerleşmeye gelmişti iş için) ev bana çok yabancı geldibenim evim değilmiş gibi ayy ne tuğaftııı
Ayy bende salondan çıktıktan sonra eve ben gelmeyecek miyim demiştimSanki kendi evine gideceksin gibi geliyor saate bakıyor insan aksam olmadan annen arayıp ne zaman geliyorsun diye soracak geliyor ..
İlk gün uyandığımda bu adam burada ne yapıyor demiştim.. ..
aklıma geldikçe tüylerim diken dikennSanki kendi evine gideceksin gibi geliyor saate bakıyor insan aksam olmadan annen arayıp ne zaman geliyorsun diye soracak geliyor ..
İlk gün uyandığımda bu adam burada ne yapıyor demiştim.. ..
Ne diye geldiler ise .. bazi insanlarda görgü olmuyor cnm. Ertesi gun bizede kuzeni geldi şaşırdım meğer altınları paraları harcama iş kuralım demeye gelmis öküz.Kaynanam ve görümcem kahvaltıdan gelip akşam yemeğine kalmıştı baya özel bir gündü yani asla unutamam
hahahaha ama ateşlii geçemediii sosyommmm kastığımdann onları açamadım burda utandummmÜfff egleniriz diye yaz dedim üzdün be pamukum
Ya bu el öpme tuhaf değil mi ya da bana öyle geliyor. Dün öptük ama bugün sevmiştik birde böyle öpelim gibi ahahahahazırlanıp kayınvaldemlere gittik. sehir dısından mısafırler vaardı. hiç sorgulamaım nıe gıdıyoruz demedim gittim. el öpmesi için gittik.
evede aksama dogru döndük kayınvaldem bı suru yemek ypmıştı kaplar koydu verdi eve gittik . balayına kdr yemek yapmadım sayesınde :)
Afedersin daha oturamiyoken kalkıp onlara kahvaltı hazırlayıp yemek yaptımNe diye geldiler ise .. bazi insanlarda görgü olmuyor cnm. Ertesi gun bizede kuzeni geldi şaşırdım meğer altınları paraları harcama iş kuralım demeye gelmis öküz.
ya büyükler bazi geleneklere uyalım istiyorlr. bizlerde kırmamak içn dediği şeyleri yapıyoruz. eski kafalar yani işte artık tam manasıyla evlisinz birde böyle elimizi öpün ,ne bileyim hiç düşünmedim üstünde durmadım bılyo msnYa bu el öpme tuhaf değil mi ya da bana öyle geliyor. Dün öptük ama bugün sevmiştik birde böyle öpelim gibi ahahaha
Bu tarz hareketler hep referans gelin kısmına sonra hizmet saygı vs bekle demi.. en güzel gününü unutmuyor insan ben bide hastalanmistim yaz günü af edersiniz kusma ishal kalamıyorum karin ağrısından tlf açmış el öpmeye gelmiyor musunuz. ben esime bi kızdım git kendin op koyun can derdinde kasap et derdinde dedim.Afedersin daha oturamiyoken kalkıp onlara kahvaltı hazırlayıp yemek yaptım
Ona bir şey dediğim yok canım bana tuhaf geliyor mantık yok gibiya büyükler bazi geleneklere uyalım istiyorlr. bizlerde kırmamak içn dediği şeyleri yapıyoruz. eski kafalar yani işte artık tam manasıyla evlisinz birde böyle elimizi öpün ,ne bileyim hiç düşünmedim üstünde durmadım bılyo msn
niye geldik falan demedim zaten misafirler vardı güzel vakit geçirdik evimize geldik
evet haklısınOna bir şey dediğim yok canım bana tuhaf geliyor mantık yok gibi
Her yörede değişiyor bunlar mesela bizde bir hafta kapısına gidilmez onşar aramadan aranmaz rahatsız edilmez. Doğulu olmamıza rağmen böyle, ama bana saçma gelen bir adet var bizde anneme yapmışlar damat çıkıp çatıdan elma atıyor gelinin kafasına ve vurursa sevdiği anlamına geliyornereden baksan mantık hatası sevse vurmaması gerekiyor.
Eskiler iletişimde çok saçma yöntemler kullanıyorlarmış bundan hepsi bana kalırsa
Newton mu olaması icin eslerin basina elma atıyorlar. Yercekim kuvveti bulundu halbuki ki...Ona bir şey dediğim yok canım bana tuhaf geliyor mantık yok gibi
Her yörede değişiyor bunlar mesela bizde bir hafta kapısına gidilmez onşar aramadan aranmaz rahatsız edilmez. Doğulu olmamıza rağmen böyle, ama bana saçma gelen bir adet var bizde anneme yapmışlar damat çıkıp çatıdan elma atıyor gelinin kafasına ve vurursa sevdiği anlamına geliyornereden baksan mantık hatası sevse vurmaması gerekiyor.
Eskiler iletişimde çok saçma yöntemler kullanıyorlarmış bundan hepsi bana kalırsa