Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

benimde evliliğim hala çok taze ve aşk dolu iki tarafta heyecan saygı ve sevgilerini kaybetmedikten sonra aşk hep var kızlar yıllara meydan okuyan bir aşk yaşıyorum 7 yıldır çok şükür eşimle hala sevgili gibiyiz darısı tüm bekar kızlarımızın başına allah herkese huzur ve aşk dolu evlilikler nasip etsinnnn

Ben kendimi hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum. Ne bileyim sanki hala flört ediyormuşuz gibi. Mutluyum, aşıkım :)

Eşimle 5 yıl flört,1 yıl nişanlılıktan sonra evlendik.1.5 yıldırda evliyiz.
Aşk,sevgi ne denirse bilmiyorum ama evlenmeden önce hayatın onsuz da olacağını düşünüyordum....
Şimdi ise,nefes bile alamam sanırım.

Çocuk hayatınızı canlandıran evliliği 2.plana atan bir şey.Kocasız olur ama çocuksuz olmaz.Evliliği kötü olanlar bir de üzerine çocuk yapmamalı.

Cok pis gaza geldim yahu..
Hemen evlenmem lazim tatlicadiarzu

Hep mutlu olun insallah,agzinizin tadi bozulmasina.s.

Darisi basima :icecream:

arkadaşlar ben yeni nişanlanan ve evlilikten çok korkan biri olarak valla gaza geldim diyebilirm. ben evlenince herşeyin bozulacağından korkuyorum. nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve biraz sorunlar yaşıyoruz. o sürekli biran önce evlenme taraftarı bense biraz daha bekliyelim diorum. maddi manevi kendimizi iyice hazırlayalımki ilerde daha çok sorun olmasın diorum. bide açıçası 4 yıldır birlikteyiz ama ya anlaşamazsak die çok korkuyorum!! deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliiyorum.

Cok pis gaza geldim yahu..
Hemen evlenmem lazim tatlicadiarzu

Hep mutlu olun insallah,agzinizin tadi bozulmasina.s.

Darisi basima :icecream:

amın canım umarım eneeeen az benım kadar mutlu olursun.... Şeniz:1hug:a.s.

ben cok memnunum cok şükür hersey yolunda hepböyle devam eder inş.

imrendim...
nisanliydim, ayni isyerindeydik, ayrildik, cok acilar cektim, 2 sene gecti uzerinden ama acisi gecmiyor...Keske benim de hic kopmadik diyebilecegim biri olsaydi. Tek hissettigim yalnizlik, her durumla kendibasima mucadele vermem gerektigi, hicbir duygusal destek yok, mutlu olamadım ben...Dua ediyordum hep onu da bıraktım, cunku surekli hayalkirikligi oluyor kimi tanısam...Sen bu guzellikle nasıl yalnızsın deyipduranlara cevap veremiyorum, millet uzmek icin firsat ariyor sanki...Bir isik gorsem pesinden gidiyorum ama herseferinde o isik o degilmis diyorum

allaha şükür memnunun aşkımız da tam gaz devam ediyi ben onu seviyorum oda beni seviyo canımm ya

Ben esimden cok memnunum,yani beni cok seviyor bunu yogun bir sekilde hissediyorum,sadece hissetmiyorum- görüyorumda.belki nisanliyken bukadar sevmiyordu,cok yardimci oluyor her konuda,cok düsüncelidir,ona nekadar tesekkür etsem azdir.bir insan tarafindan bukadar sevildiini bilmek insani cok mutlu ediyor- keske bende esimi mutlu edebilsem,canlar ben esimi cok seviyordum nisanliyken ve ilk evlendigimiz zamanlar ama artik sevmiyorum,onu bazen göresim bile gelmiyor,herseyi ziddima gidiyor,batiyor bana ya,sinir oluyorum,cok üzgünüm ama sevgim bitti sanki tükendi birden bire...

biz birbirimizden çok memnunuz tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim
aman nazar değmesin bize

bence öldürüyor herşey berbat gidiyor ve sıkıcı ben eşime deli gibi aşıktım ama artık onun soğukluğundan bende uzaklaştım

esimle cok uzun flort doneminden sonra evlenmistik,zaten sorunsuz ve guzel bir iliskimiz varken evlendikten sonra hayatin bazi olumlu ve olumsuz unsurlarina ragmen ikimiz icin de daha kolay ve keyifli bir hale geldi,hic bu kadar huzurlu ve mutlu olmamistik, bence dogru kisiyi buldugumuzda evlilik cok mutluluk veren ve destekleyici bir sey, cogu arkadasimin da evliliklerinin guzel gittigini goruyorum,umarim hepimizinki bir omur boyu boyle sureeeeeeeeerr.

eeeeeee kızlar sizin eşlerinizlea aranız nasıl size ilk günkü gibi aşık mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…