Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

CANIM İNŞALLAH HEP BERABER OLURSUNUZ DAHA NİCE GÜZEL YILLARA...:asigim:

evlendikten sonra eşime olan aşkım hayranlığım daha da arttı.evlilik aşkı öldürmüyor aksine alevlendiriyor.en azından ben de öyle oldu...

karşılıklı saygı yitirilmedikçe ilişki sapasağlam duruyor ben nerdeyse iki senelik evliyim ve eşimle altı senedir birlikteyiz.herşey aynı değişen hiş birşey yok.

benimde kocamdan hiç şikayetim yok herşey çok güzel ama keşke annesi ve özellikle babasıda onun kadar iyi olabilseler miillet kaynanadan yakınır ben ben kayınpederden ama onlar uzakta işte bir arayınca ya da hakkımda söylediklerini duyunca moralim çok bozuluyor

GERÇEKTEN HERKES KAYIINANADAN YAKINIRKENNNNNNNNN...:uhm:

ben mutluyummm eşimle severek hatta kara sevda ile evlendik ve hala eşime aşığım sırılsıklam oda bana bir birimiz için eşsiz olduğumuzu düşüyoruz 2 bucuk yıllık evliyiz çok mutluyuz daim olsun inş.:asigim:

Evlenmeden önce de seviyordum ama bukadar değil :)
İyi ki var. Evlenince öyle şeyler yaşıyorki insan, tam yumruk atacağı sırada sarılıyor, hoşgörüyü öğreniyor, paylaşmayı öğreniyor. Üstelik kazık kadar olmanıza rağmen hala şımartılıyor, nazınızla oynanıyor ... Beni ondan başkası çekmezdi ... Rabbim dağına göre kar verdi çok şükür...:teytey:

bnim eşim biraz değişti ama onu evlendiğim günden daha cok seviyorum ve eminimki o da beni cooook seviyor....

Her gecen gun daha cok asik oluyorum. Hayatimiz, isimiz herseyimiz birlikte. Odama girince bile heycanlanirim. O olmadan uyuyamam. Askim, dostum sirdasim, sevgilim herseyim o benim. Bana askini ve sevgisini her zaman her kosulda hissettirmesinin ve yasatmasinin etksi var tabee Iyi ki evlenmisim, iyi ki iyi kiii ....Ben ona resmen asiiiiggiiiiim.. Şeniz

bence evlilik oncesi beraberlik uzun tutulmamali cunku bu sure uzadikca o kadar cok sey payalsiliyo ve yasaniyoki evlilige bisey kalmiyo bizimki ole oldu 3 yildir taniyoduk birbirimizi ve iliskimiz cok hizli ilerledi cok yogun seyler yasadik cok heyecan yasadik gezdik eglendik evlendik yorulduk yapilcaklarin hepsini yapinca geriye bisey kalmadi... ben hala gezmek tozmak esim evde oturmak istiyo cunku o 34 yasinda artik evine cekilmek istiyo ben 22 yasindayim hayatin tadini cikarmak istiyorum hala asigiz ama bunun farkinda olamiyoruz galiba

tabiki de bazı şeyleri zaömanında yaşamak ve düzeyli yaşamak sevgi ve saygı açısından daiyi...
[/url][/IMG]

merhaba, ben 21 yıllık evliyim.eşimle 6sene çıktık evlendik.çok mutluyuz.aşkımız hala devam ediyor. umarım herkesin evliligi mutlu olur,ve deam eder.

7 yıllık evliyim....
Eşim bana, bende ona hala aşığızzz.
Bu arada kızımız ikimizede aşıkkkk.....

biz daha yeni evliyiz 6 ay oldu ama biz daha hiç kavga etmedik ççoooook seviyoruz birbirimizi kırmaktanşallah hep böyle devam eder

evlenmedende askimi seviyordum tabiki ama bukadar degil
herhalde yasadimiz o aci tatli seyler bizi birbirimize daha cok bagladi diye düsünüyorum :asigim: :asigim:
askimizin mevyeside yolda olunca bu sevgi daha bi arti

ara sira kavgalar olmuyor degil ama ben onu cok seviyorum o da beni sevdigini soluyor insallah herkes mutlu olur yuvasinda ikinci bebegimiz de yolda cok sukur

ben aşık olarak evlenmedim yalnız evlilik kesinlikle askı öldürüyor bi evin içinde iki kişi birbirinizle ugraşıp duruyorsunuz ilk seneler güzel ama yıllar sonra istemeden herşey bitiyor artık konuşacak bişeyiniz kalmıyor paylaşacak seyleriniz kalmamış ve böylece aşk maşk kalmıyor bitiyor hele bide çocuk olunca:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…