Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

aşkın ölmesi sanırım kişilerin birbirini tam olarak tanımamasıyla yada farklı tanımasıyla ilgili..buna hayal edilenle gerçek arasındaki farklarda eklenebilir tabii. hoşgörü ve saygıyı elde bırakmadan karşılıklı emek verilerek devam ettirilen ilişkilerde herzaman az yada çok aşk devam eder die düşünüyorumm. elbette sıkıntılı dönemler olacaktır. bunlarda yeniden ayağa kalkmak için bir fırsat olarak değerlendirmek lazım hiçbirşey bitmiş değill...

davranışlarında bir değişiklik yok ama artık daha çok sorumluluklarımız olduğundan daha tedbirli davranıyoruz hayata karşı eskiden her dışarı çıkışımızda dışarda yerdik yemek artık haftada bir dışarda yiyoruz eskiden daha uzun süre dışarda vakit geçirirken şimdi evdede işlerimin olmasından dolayı çok zaman geçiremitorum dışarıda

ben cok sevdim ve cok sevildim.1.5 sene öncede evlendik.hala cok seviyor seviliyorum.araya bazı insanlar girmedikçede cok mutluyuz.

evlilik aşkı öldürür..yerine alışkanlık bırakır....kadınların sevgisi hiç bitmez evlenince aksine daha çok artar.
ama erkeklerin ilgisi sevgisi yavaş yavaş biter.2x2=4

Evlilikle ilgili duyduğumuz okuduğumuz gördüğümüz o kadar olumsuz şeylerden sonra sizlerden bunları duymak çok güzel.

demek ki ; Evlilik aşkı öldürmüyormuş alevlendiriyormuş.

Allah daha da mutlu etsin sizleri darısı bizlerin başına :KK66:

biz eşimle evlenmeden önce daha fazla sorun yaşardık şimdi çok şükür çok mutluyuz gün geçtikçe artıyor sevgimiz saygımız Allah bozmasın herkese böyle sevmek sevilmek nasip etsin

Bizim evliliğimizden başından beri sınır sorunu var.Eşim kırmamak adına gelen müdahalelere göz yumdukca,sessiz kaldıkca eksildik!

1, 5yıllık bir flört -söz-nişan döneminin ardından evlendik ve 2,5 yıldır Allah nazarlardan korusun :nazar: mutluyuz.
İlk 2 sene Ankarada idik ve hep ayrıydık birbirimizden o Kapadokyada tur rehberi ve 10 günde bir görüşüyorduk Aramızda hep çok büyük bir özlem vardı.
Derken ben dayanamadım ve nevşehirde bir hastaneye geçtim artık o özlem yerini daha oturaklı ama gerçekten adam gibibir evliliğe bıraktı.
Eğer aşk sağlamsa evlilik aşkı öldürmez diyenlerdenim..birbirimiz için fedakarlık yaptıkça aşkın da boyutu değişiyor ve sağlamlaşıyor diye düşünüyorum.
:asigim:

X