Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

feminist olma yolunda emin adımlarla ilerlerken bu başlık çok iyi geldi, artık gerçekten inancımı yitirmeye başladım evliliğe, aşka.tatlicadiarzu

Bende henüz evli değilim fakat tabikide yorumum olacaktır:))
Yorumsuz olmaz:)
Bence evlilik aşkı öldürüyorsa o aşkda bi eksiklik varmış demektir.Veyahutta o iki kişi birbirlerini ve ya kendi duygularını gerçekten iyi tanımıyormuş ve evlendikten sonra farkettikleri eksiklerle aşkın sevginin azaldığı görülebilir.
Ama gerçekden çok seven insanların aşkları hiçbir zaman ölmez.:asigim:

SANA KATILIYORUM AMA YİNEDE İNSANLAR DEĞİŞEBİLİYOR...
Bende henüz evli değilim fakat tabikide yorumum olacaktır:))
Yorumsuz olmaz:)
Bence evlilik aşkı öldürüyorsa o aşkda bi eksiklik varmış demektir.Veyahutta o iki kişi birbirlerini ve ya kendi duygularını gerçekten iyi tanımıyormuş ve evlendikten sonra farkettikleri eksiklerle aşkın sevginin azaldığı görülebilir.
Ama gerçekden çok seven insanların aşkları hiçbir zaman ölmez.:asigim:

:nazar::nazar: Maşallah büyük çoğunluğun evliliğinin güzel gitmesine çok sevindim bende korkuyodum değişirsek diye ama cevaplara bakılırsa öle olmuyomuş:dance: herkese mutluluklar Allah sevdiklerimizden ayırmasın hiç birimizi Sevgiler

ben esimi bekarken bu kadar cok sevmiyordum acikcasi. evlenince duygular daha fazla yogunlasiyor. kizim olduktan sonra hele ona daha bir askla bakiyorum. allahim bozmasin Şeniz

Ben bu söze inanmıyorum. Evlilikte aşk bitmez, ama tabiki eskisi gibi de olmaz. Artık bir süre sonra insanlar bir birlerine sürekli gördükleri için alışırlar. Ve o eski buluşmalardaki tadı alamazlar. Ara ara aşkın büyüsü azalabilir. Bu durumlarda da eşler ufak tefek jestlerle ve süprizlerle bunu düzeltebilirler.
Yani her şey evli çifte ve onların yaratıcılığına kalmıştır bence.

feminist olma yolunda emin adımlarla ilerlerken bu başlık çok iyi geldi, artık gerçekten inancımı yitirmeye başladım evliliğe, aşka.tatlicadiarzu

Yapma arkadaşım yaa, mühim olan doğru insan, doğru zaman. Bu kadar karamsar olma nolur.
Ben eşimi o kadar çok seviyorum ki, evlenmeden önce bu kadar yoğun değildi belki de ona olan aşkım. Allahıma şükürler olsun ki eşimin de benimle aynı hislere, hatta fazlasına sahip olduğunu çok iyi biliyorum. Hatta ben onu böyle delicesine sevdiğim halde, o bazen bana şakayla karışık sitem eder sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmiyorsun diye. Karşılıklı fedakarlıklar, yaşanmışlıklar öyle yoğunlaştırıyor ki sevgiyi, aşkı, bağlılığı. Ama dediğim gibi doğru insanla doğru zamanda....:nazar:

evlilik evcilik derler kavgada olur sevgide insan en büyük kötülüğü kendine yapar ne edersen kendine ,erkekler güçlü kadınlar zeki varlıklardır.ben aynada kendimi nasıl görmkten hoşlanıyorsam eşimde beni öyle görmek ister.mutluyum 13sene oldu

valla 5 yıllık bir flört döneminden sonra evlendik ve allahım nazarlardan kem gözlerden sakınsın evlenince daha bir alevli oldu aşkımız evlilik aşkımızı sevgimizi dahada alevlendirdi valla ben bile bukadarını beklemıyodum dogrusu neyse okuyanlar kıcınızı kaşıyın nazar degmesin :1closedeyes::nazar::sm_cool::sm_cool:

Şeniz Biz 4. yılımıza gircez inşallah evlenmeden önce nasıl aşıksak şimdide öyle :nazar: hatta eşimin ilgisi daha çok arttı :nazar: maşallah ONA AŞIĞIM Şeniz :nazar: :nazar: :nazar:

7 yıldır evliyiz ilk günkü kadar aşığız birbirimize:)
Aşk ve sevgiye şimdi alışkanlık da eklendi..Umarım her çift bu duygular içinde evliliğini daim ettirir:)

eşime ilk tanıştığımızdada aşık değildim o da bana değildi. ama birbirimiz için doğru insan olduğumuzu ve hayatı paylaşacağımız kişiler olduğumuzu anladık. evet sevdik o ayrı ama aşk bence fiziksel bir olay, bir çekim, vücudun kimyasıyla alakalı bence ve tükenebilecek bir şey.. zaten evlenincede yerini bağlılık , güven, alışkanlık gibi durumlara bırakıyor ama sevgi yerinde tabi... ben başka biriyle yapabileceğime inanmıyorum açıkçası.ruh ikizim olduğu için değil tabiki biz tamamen zıt karakterleriz. benim evlilik anlayışımdaki tüm kriterleri üzerinde taşıdığı için ve umarım bozulmaz...iyi bir eş ve en önemlisi dünyanın en iyi ,en ilgili, en duyarlı babası...............

ilk zaman lar eşim beni daha çok seviyordu..şimdi ise ben eşimi daha çok seviyorum...:))))
:nazar: yüce rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.... :nazar:

her geçen gün onu daha çok seviyorumm , o benim canım yaa.bazen o hayatımda yokken ben nasıl zaman geçirmişim die düşünüyorumm.İnşallah bir ömür boyu böyle sürer. Allah herksesi mutlu etsin:nazar:

ben eşimle 18 yaşımdayken evlendim ondan önce 4 senelik bir ilişkim olmuştu yani 14 yaşındayken çıkmaya başladığım biri idi ama beni çok üzmüştü sürekli ağlardım bana hiç değer vermedi ama çocukluk işte seviyorum aşığımya neyse 4 senede 4 bin kere ayrılık oldu belki o kişi ile hep o bırakırdı beni....

en sonunda evlenme mevzusu çıkınca babam istemedi git kapı orada dedi daha sonra baktım sevgilimde sıcak bakmıyor......benim canıma tak etti dedim bunca yıl değer yok sevgi yok hep kendimi kahrettim dedim tabi sevgimi o tüketti yaptığı hareketlerle....sonra ben onu terk ettim benim için çok büyük bir başarı idi asala terk edemem dediğim birini canımdan çok sevdiğim birini terk etmiştim tesadüf onlara yakın otururken evimizdende taşındık o sene ve yeni ev yeni bir yıla girecektim kalbim kırık ama aklım rahat olacaktı....sonra halam birine aracı olarak kız arıyordu çok iyi biri diyolardu yere göğe sığmıyordu bu delikanlı...sadece iyi bir ev kızı arıyorlardı ...bana sölediler varmı öle evde oturan(burada evde oturan derken çalışmayan herhangi bir kariyer planı olmayan bir kızdan bahsediliyo yanlış anlaşılmasın)sonra babamın amcasının kızları vardı ilk okuldan sonra okumamış annelerine yarıdımla geçmişti zamanları ama kıza sölediğimde kabul etmedi halamda neler kaçırıdı bilmiyo dedim ben atıldım hala bu kadar iyi biri madem ben tanışayım merak ettim ama evlenmem olamdı sevemedim derim dedim.tmm gör dedi halam sonra annesine tlf açtı çocuğun x teyze sana kendim kadar güsel kız buldum ama çok cadı istersen yarın aksam gelin görün dediler....ben çocuğun mutasıp olduğunu düşündüğüm için uzun etek vs.giydim ama ben makarasındaydım işin..neyse beklediğim kişi geldi allahım boylu poslu yakışıklı biri inanamadım...sonra dışarı çıktık o direk evlilik düşüncesi ile geldiğinden bana sağlaya bileceği imkanlarını sıraldı bende birbirimizi tanıyalım sen beni taşıyormusun ben seni taşıyormuyum bi bakalım dedim nede olsa 9 yaş var aramızda dedim tmm dedi 2 hafta çıktım ve gel ben iste dedim hayatımda hiç bir flörtümden görmediğim sevgi,saygı,ilgiyi gördüm tmm dedim bu dedim...ve eşimle 2 hafta çıktım 6 ay içinde evlendim 6 senedir de evliyimm...........hayatımdaki en doğru karar onla evlenmek ....aşık olarak evlenmedim ama şimdi deli gibi seviyorum aşığım onun için canımı verebilirim 6 senemizin her dk.flört tadında heycanında geçiyor onusuz nefes alabileceğime inanmıyorum onsuz yaşam bomboş hayatım,nefesim sabah güneşim gecemin mehtabı yaşama sevincim........bense onun bebeğiyim benim tek bir gülüşüm için dünyaları yıkar......aşık olarak severek evlenmedik ama şimdi ben onsuz hiiçim diyecek kadar seviyoruzzzzzzz 6 senen oldu 60 sene 6 asır olur onunla umarım hep rabbimden birlikte canımızı almasını istiyorum onsuz bu dünya yaşanmaz.....şimdiki bu aşka bir meyve istiyoruz..umarım rabbim çok bekletmez bizi........

Biz eşimle 7 yıl önce tanişmıştık 4 yıl flörtümüz oldu ona deli gibi aşıktım.Başından buyana hep içimden evleneceğim erkek bu başkasını istemiyorum derdim vede oldusırnaşık şey.Ailem biraz karşı cıktı ama sonra ikna oldular.Ben eşim Şeniz aşkım için ailemden uzakta başka şehire evlenmeyı kabul ettım iyikide onu tanımışım.o benım canım.hayatım:1hug:

X