Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

sizlerin mutlu olduğunuza sevindim ama ben değilim bu saat oldu adam hala evde yok

sizlerin mutlu olduğunuza sevindim ama ben değilim bu saat oldu adam hala evde yok

Konuşmayı denedin mi canım.Kavga etmeden,dostça?dostça konuşarak sorunların aşılabileceğine inanıyorum.Umarım her şey yoluna girer.yerimseniben

seker kızlar ben esımden cok memnunum sankı bırbırımızı oncekınden dha cok sevıyoruz. 6 yıllık bır flort donemının ardından 5 yıllık evlıyız. :nazar:hersey bu kadar mı guzel gıder dıye bazen kaşınıyorum (:-)oklava:annemın tabırıyle:eek:klava:)) bırseyler buluyorum sankı ben delı... cok mutluyum. babamdan sonra ılk asık oldugum erkek dıyorum hep kocacıma. ılk askımdı gercekten aynı mahallede buyuduk ne guzel ve bır okadar zorluydu..:1hug: olsun bırbırımız ıcın o zorluklarıda astık bız. sımdı kendımızı dunyanın en mutlu cıftı hıssedıyorum. kızımıza anlatacagımız cooook anımız var. o donemlerde hep gunluk tutmustum bazen okuyup eskı gunlerı yadedıyoruz...Şeniz ne guzelmıs, ne kadar cocukca davranmısız,... dıye. son olarak
: EVLILIK DEGILDIR ASKI OLDUREN, ONU OLDURMEK ISTEYEN INSANIN KENDISIDIR. ÇAMURUNU ASKA ATAR, ASK KENDINI SAVUNAMAZ YAAAAa.sa.s

valla nişanlıyken seviyodum evlenince asık oldum polis oldu şimdi kara sevda oldum göremiyorumda.... 4 yıl 4 aylık evliyiz çookkkkkk seviyom aşkımı ben bin kere dogsam hep onu isterim.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve çok mutlu oldum arkadaşlar umarım sevginiz hep baki olurrrrrrrr ama nerima sana canım üzüldüm herşeyin bir yolu vardır elbette ne olduğunu bulmak önemli bence canım bi konuş diyeceğim ki eminim sen bunu zaten yapmışsındır.o zaman başka bir yol dene.

ben aslında eşimi seviyorum ama şimdiki aklı olsa evlenmezdim kariyer yapardım bütün vaktimi kendime ayırırdım sanırım..evlilik bence aşkı öldürürüyor. sevgi kalıyor

açıkçası ben bu adamı bu kadar sevmiyordum:asigim:
şimdi sarılırken o kokusunu duymak beni dünyanın en mutlu kadını yapıyor:sm_cool:
tabiki mükemmel bir evliliğimiz yok
hafif kedi-köpek gibiyizdirjeyyar
çok güzel birbirimizi yeriz ama barışmasıda çok tatlı oluyor:icecream:
saygımızı kaybetmediğimiz sürece böyle güzela.s

Hayatımdaki en doğru kararı verdim eşimle evlenerek.Evlenmeden öncede harikaydı herşey.6 yıl çıktık 4 yıl sözlü ve nişanlı kaldık.6 yıl 3 aydır evliyiz.Ne mutlu bize.Zaman zaman maddi manevi sıkıntılar çeksekte her zaman birbirimize sevgiyle kenetlendik.Birlikte bütün zorlukları aştık gerekirse yine aşarız.Yeterki son nefesimizde de birlikte olalım.

Evlenmeseydim , kariyer yapsaydım daha iyi olurdu diye düşünenlerdenim.
Aşk zamanla kayboluyor diye düşünüyorum ömrünün 3 yıl olduğuyla ilgili çeşitli rivayetler de var :)
Bekarlık gibisi yoktur asla! Dediğim gibi evlenmeyebilirdim , şimdiki aklım olsa evlenmezdim hatta..

sevginin kalıcı olabilmesi bizim elimizde kimileri keşke evlenmesydim diyor belki eşini seviyor ama ilk günkü ilgi kalmıyor ama bence bu yüzden bu şekilde söyleniyor.belki aşk ölmese sürse işte ozaman bakın hiç evlilikten şikayet olur mu.

bence evlilik aşki öldürmüyor tam aksine daha da canli tutuyor. Ben eşimlen çok severk evlendım, çok şükür mutlu bi yuvamiz var :nazar:. Allah daim eder inşallah. Hiçmi kavga gürültü olmuyor!? oluyor tabii, ama tekrardan barişmak çok güzel oluyor. Artik eşimsiz bir hayat düşünemiyorum açikcasi. :asigim:

arkadaşlar bizim sorunumuz eşimle konuşamamak zaten 3cocukla uğraşıyorumeşime cocuklarla ugrasmak cok kolay geliyor ben insan değil sanki robotmuşum gibi kendinden hiç ödün vermez bütün özveriben den olacak o sadece işe gidecek yiyecek içeçek yani anlatmakla bitmez sizide sıktım kusura bakmayın buraya yazı yazmak bana terapi gibi geliyor bütün eşler mi böyle yoksabir bendemi var

arkadaslar coçukların büyük sorumluğunu neden anneye yüklemişler.BUKOnuda yazılarınızı bekliyorum

canım arkaasımm anne bütün sorumlulugu alırsa babalarda yuklerrr..ne yapacagız demekkı..atıcaz babanın üstüne kacıcaz ewdennn...otursun baksınnlarrr bakalım nasıl oluyor.kadınlarında kendıne zman ayırmaya hakkı olmalııı dımı

işte nerime benimde en büyük sorunum buydu bebek benim ilk bebişim öldü ama ben bebek istiyorum ikinciye hamileyim ama kendim de hazırım çünkü bebeğim olmasını çok istiyorum yalnız genelde çevremdeki insanlar sadece hayatlarını çocuklarına adamış genç yaşta anne olmuş insanlarla dolu işte bu insanları görünce ben çok korkuyorum kendiminde o şekilde olmaktan ozaman erkek geziyor aldatmaya bile başlıyor.anne olmak çok güzelde köle mi olmak lazım...daha anne olmadım ama inşallah hayırlısıyla olucam ALLAH IM İZİN VERİRSE İŞTE O ZAMAN DAHA İYİ ANLIYCAM ÇEVREMDEKİLER Mİ ABARTIYORLAR YOKSA GERÇEKTEN ANNELİK BU KADAR AĞIRMI YANİ KENDİNİ UNUTMAKMI LAZIM DİYE...

Açıkçası ben evlenmeden önce eşimi bu kadar çok sevmiyordum..:eek:
Evlendikten sonra yaşadığımız acı-tatlı olaylar içimdeki sevdayı büyüttü..:asigim::nazar:

bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.bende evlendikten sonra eşimi daha çok sevmeye,önem ve değeri daha çok vermeye başladım.eşimi çok seviyorum çokta ii anlaşıyoruz biz zaten kısa süre çıkıp hemen evlendik öyle uzun bir flört dönemi tanıma olmadı ama evlendik hiç de pişman değilim ama eşimin ailesi beni hiç sevmiyor o başka tabi....Çok üzgünüm çoook

Hayatımdaki en doğru kararı verdim eşimle evlenerek.Evlenmeden öncede harikaydı herşey.6 yıl çıktık 4 yıl sözlü ve nişanlı kaldık.6 yıl 3 aydır evliyiz.Ne mutlu bize.Zaman zaman maddi manevi sıkıntılar çeksekte her zaman birbirimize sevgiyle kenetlendik.Birlikte bütün zorlukları aştık gerekirse yine aşarız.Yeterki son nefesimizde de birlikte olalım.[/Q
:1hug:a.s.canım çok güzel

X