Evliliğin ilk zamanları

2 aylik süreç icerisinde sürekli kavga varsa seks kötüdür diye düşünüyorum.
Çünkü adamın aklı bacak arasından çıkıp sizinle tartışmaya meyil edebilmiş.
Ha diyorsanız ki öncesinde de 5-6 sene birlikteliğimiz vardı,o da birikmislik demek ki.

İlk 4-5 ay baya zordu bizim için de. 11 senelik sevgilimle evlendim oysa ki sonra dengeleri yerine oturttuk. Tabi kavga derken sesler çok yükselerek, boşanalım, ayrılalım kelimleri havada uçmadı. İkimizden başka kimse de bilmedi. Kavganın nasıl olduğu hangi konularda olduğu sürecin nasıl yönetildiği de önemli.

Hiç de normal değil, kavgadan bıkıp birbirinden sessizce uzaklaşmış insanlar buraya gelip bizim de öyleydi zamanla azaldı kavgamız yazmış.
İki aylık evlilikte neyin kavgası edilecek ki. Tamam edilir de hani 1 kere olur 2 kere olur. Üçüncüyü ediyorsan yanlış evlilik yaptın geçmiş olsun. Daha cicim ayı yahu.

Ben de böyle düşünüyorum ama her evliliğin dinamiği farklı olduğu için bu kadar kesin konuşamam. Bir arkadaşım da biz çocuk olana kadar hiç kavga etmemiştik çocuktan sonra kavgalar başladı demişti. Ben de hamileliğimde acaba biz de mi öyle olacağız diye kendimi kavgaya hazırlamıştım kdkdj ama biz çocuktan sonra da öyle kavga etmedik. O yüzden ilk aylarda kavga olur olmaz gibi genel geçer yargılarda bulunmak doğru gelmiyor bana.

9 yıldır evliyim. Eşimle en çok 1. Yılımızda kavga etmişizdir. Çok normal. Neticede sevgiliydiniz ama 2 farklı karakter olarak yeni yeni birlikte yaşamaya başlıyorsunuz. Herkesin alışkanlıkları farklı.
Zamanla birbirinizi tanıyıp o minvalde düzeninizi oturtacaksınız.

Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
2 ay odu. Sürekli tartışma halindeyiz
Ben de 1 aylık evliyim öncesinde de beraber yaşıyorduk balayı sonrası kavga. Ben bunun cinsellik temelli olduğunu düşünüyorum eşim hiç istekli değil. Bununla ilgili konu açmak istiyorum ama konuşmak dahi istemiyorum. Bu cinsel gerilimden birbirimize çatıyoruz batıyor bana resmen. Sizinki başka konular olabilir tabii. 10 yıllık evli gibi hissediyorum

Hiç normal değil cicim ayları değil mi ya bu ciciş ciciş takılmaları lazım gelirdi

Çok doğal çünkü ailesi çatışmaları işin içine girdi. O yüzden evlilik oturunca kadar çocuk yapmayın diyoruz.
Aile olaylari olunca o evlilik hiç oturmuyor.
Bir de kafadan uyumlu çiftler var herturlu sakin yumusak başlı.
Onlar zaten bastanda böyle sonradan da.
Eğer aile olayı hakimse ya da nebilim bir taraf titiz bir taraf salaşsa hep aksiyonlu geçiyor.

Eşimin ailesinden nefret ederim !!!
Ev temizliği yardım falan filan hak getire.
Düğüne misafir gibi gelip gittiler yedi kat yabancı el gibi.
Senelerce o gereksizler yüzünden kavga ettim eşimle.
En son geçen yıl kardeşi evlenince gördük değerimizi bildik haddimizi ve ilişkimizi kopardık.
Bir dediklerini iki etmedikleri gelinleri ve biricik oğulları ile devam etsinler hayatlarına.
Benden uzak olsunlar. Sana hak veriyorum sevmeyince her yaptıkları batıyor insana.
Yapabilirsen sakin ve mesafeli olmaya çalış.

Bizde de aynı böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…