- 30 Ekim 2007
- 187
- 0
evet kalamıs çok saygılılar anen babalarına karşı .. bundan çok memnunum ama bazen beni de sıkıyorlar bu konuda aa hiç böyle şeyler söylenir mi yapılır mı diye ama ben pek takmıyorum.bizde de büyüklere saygı vardır da onlarınki bazen aşırı. babasıyla kızı sohbet etmiyorlar mesela her konuda ama saolsun kayınbabam bana hiç laf söylemez söylettirmezde ama işte görümcelerim eş dost o ayıp olmaz bu ayıp olmaz sıkıyor bazen ama onlar geçer diye düşünüyorum onlar bana alışacak ben onlara
canım senı çok iyi anlıyorum geleceğimde senın gıbı olacağımı hissediyorum daha nısanlıyken.bizimkilerde çok gider gelir teyze amca v.s ve nısanlım sımdıden benıde göturuyor çünkü bı pazarımız var ondada annesı bazen akrabasına gıtcek oluyor heryere nısanlım göturuyor annesını sınır olucam ya araba nısanlımın vede bı o bılıyor kullanmayı kayınpeder bılmıyor netıcede kaynanam gıderken bızde gıdıyoruz ve her mısafırlıkten sonra kavga edıyorum sımdıden bıktım ınan tamam oda sevmıyor ıstemıyor gıtmek ama kaynanamı kım göturucek arabasız gıdemez mecbur nısanlım göturuyor peşindede benKötü Kazen gelmım dıyorum zorla donuste suratım asılır hemen neden astın suratını felan alışmış beni gülerken görmeye tavır alınca garipsiyor su kaynanam benı bazen cok kızdırıyorklava: