Evliliğin ilk yılları

Ne kadardır evlisiniz ? Erkeklerin evliliğe adapte olması daha zor oluyor. Pek önermem bunu ama ben kavga gürültü çözdüm bu olayı sanırım. Her arkadaşlarıyla gidip geldiğinde evde kıyamet kopuyordu. Artık gittiği zaman 1 buçuk 2 saat sonra arayıp hayatım çay demledim nerdesin seni bekliyorum diyorum. İnanın kolay değil bu durum kendinizi o evde hizmetçi gibi hissediyorsunuz.

En başından kestirip atmak lazımmış ama bilemedim kabul eden böyle eder etmeyen kendi bilir demek varmış

saygısızlık olarak anlamayın ama

çocuk mu bu adamlar?
3 yaşında oğlan mı da sürekli bir terbiye verme, sürekli yerini, karısını hatırlatma.
oldu olacak bir de önlük giysin bir de su matarası asın boynuna. eline de harçlık verin.
öff valla ya.

Kavga ettikçe daha sık daha uzun saatler çıkıyor. Sürekli şikayetçi sürekli kavga görmek istemiyorum 7 aydır bile bile lades i yaşıyoruz

Öyle arkadaşlar birbirlerini evlenselerde bırakmıyorlar. Eşler her zaman 2. planda oluyor. Benim eşim evlendikten 1 gün sonra arkadaşını görmeye gitmişti. Ve bu arkadaşı evli 3 çocuklu ama hala gece 2-3 kahveden eve gidiyor. Maalesef bu değişmiyor sanırım.

Ailem onu çok sever beni de onun ailesi pek sever. Keşke dediğiniz gibi biri olsada bir çeki düzen verseler

Benim eşim aile nedir hiç bilmemiş. Aynı evde onlarla yaşarken annesiz babasız büyümüş. Aile kavramını bilmediği için ben bunu yapmak zorunda kaldım.

Kavga ettikçe daha sık daha uzun saatler çıkıyor. Sürekli şikayetçi sürekli kavga görmek istemiyorum 7 aydır bile bile lades i yaşıyoruz
Eşiniz çalışmıyor mu?soğuk havada nerede sahur yapıyor?adam zaten evde değil ki..3_5 saat fazla dışarıda olsa ne olacak..çocuk yapmayın.

Aynen öyle 2 arkadaşı evli 3 ü bekar. Yazışmalarını gördüm ben bir tencere takımına hallettim 2 ay rahatım demiş arkadaşı. Sende telefon almıştım onunda bir sene gideri var demişler. Eşimde benimki yemiyor bunları yazmış. Diğerlerinin eşleri ev hanımı ben tenceremi telefonumu da kendim alıyorum çok şükür. Evin ihtiyacı tencere nasıl bir kadını bir şeyleri görmezden gelmesini sağlar anlayabilmiş değilim

Ben 2 yıllık evliyim sanırım 6 aydır evli olduğunun farkına vardı eşim. Ben tehdit etmiştim eşimi bide birdaha aynı şeyi yaparsan o arkadaşının kapısına dayanacağım bak sonra sen izle rezilliği diye. Bir daha aynı şey olmadı. Ki benim eşim sabah 6 gece 11 çalışıyor haftanın 5 günü buna rağmen arkadaşlarıyla çıkınca ister istemez cinnet geçiriyordum.

Benimki erken gelir iftara kadar uyur sonra iftar ve arkadaşlar işte 2 güne düşürdük ya sanki dünyanın en büyük fedakarlığı öyle bir hale bürünüyor.

Ben eşlerini de tanıyorum. Sürekli onlara da diyorum benim eşimi arayıp çağırmasınlar adamı zaten 1 gün görebiliyorum diye. Sizde söyleyin

Bu tip erkeklerin gözünde kadına sadece ev işlerini yapan cinsel ihtiyacını karşılayan ve çocuk doğuran birisi ötesi yok. O yüzden eşlerin arkadaş olabilmesi çok önemli. Dışarıda da arkadaşları olabilir ama en yakın arkadaş insanın eşi olmalı bence.

Benimki erken gelir iftara kadar uyur sonra iftar ve arkadaşlar işte 2 güne düşürdük ya sanki dünyanın en büyük fedakarlığı öyle bir hale bürünüyor.
Gerçekten çok zor. Aslında çok geç değil sizin için resti çekin ya onlar ya ben diye inanın onları seçerse siz kaybetmezsiniz. Gençliğinize yazık. Çok şükür kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz.

Benim eşimin arkadaşlarını görseniz özellikle biri var ki Rabbim düşmanıma böyle koca vermesin. Eş değil hizmetçi evde ki kadınlar onların gözünde. Yıllarca bu insanlarla takıla takıla benim eşim de böyle olacağını düşündü büyük ihtimalle. Ama fırsat vermedim ben buna. Bu bence yetiştikleri gördükleri ortamla da kaynaklı.

iyi de o kadınlar sizce evde eşleriyle vakit geçirmek istiyor mu ki?
adam çapkınlığa gitmiyor
ahmetle mehmetle çay çorba içiyor tavla kağıt atıyor
evde ayak altında durmuyo ohhh misss.
adam evin ihtiyaçlarını görsün de isterse eve gelmesin. evlilik böyle bir şey zaten. güzel böylesi hatta.

sizin sorununuz ne biliyor musunuz:
taşra delikanlısı abilerin , bu mentalitenin,
okumuş iş-güç sahibi çalışan, "birey olmuş" eşi olmanız.

sizin evlilik anlayışlarınız farklı.

Evlenmeden önce bunları bütün endişelerimizi konuştuk. Her konuda fikir birliğine vardır. Oturup saatlerce dertleşirdik. Artık sorun benim hep evde hazır olmam sanırım nasılsa evde her zaman sohbet edecek zamanı var her zaman hadi gidelim şöyle yapalım deyince yapacağı biri var. Ama arkadaşları yok eve gelmiyorlar onla yaşamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…