Evliliğin ilk yılları

Ya o kadar yorgunum ki mücadele etmekten yoruldum evlenmeden her şey daha kolaydı. Şuan o kadar haklıyım ki bunu ispatlamak için mücadele etmek istemiyorum. Çünkü bu çöm bariz ayan beyan ortada. Ama sizin azminize hayran kaldım iyi yapmışsınız sizin adınıza sevindim

İlk yazdığınız paragraftaki seviyeye ulaşabilsem inanın hiç sorunum kalmayacak ama daha yeni evliyiz böyle düşünecek kadar bile bir arada kalamadık.

Sanırım haklısınız gerçekten kafam allak bullak. Çirkefleşmeyi ortalığı birbirime katmayı da kendime yakıştıramıyorum. O da ağlıyor trip atıyor. Bunu da kaldıramıyor sinirlerim. Yav sorun sensin gitme olsun bitsin işte ikimizede hayatı zehir etmenin ne anlamı var.

Teşekkür ederim ama benim de yaptığım ne kadar doğru tartışmaya açık bence. Ama ne kadar uğraşırsanız uğraşın ipin ucunu bırakmanıza bakıyor herşey maalesef.

ilk paragraftaki kadın olmadığınızın farkındayım üstelik bir de ince ruhlu, naif olduğunuz görülüyor.

ben de o kadın değilim....hatta o kadınlar gayet de mutlular, genelde. ama böyle işte durumlar.

bir laf vardır "Allah yerini beğendirsin, yanına yakıştırsın, içine sindirsin" derler.
ite kaka zorla da olmaz ki.... (en azından bence, karşıdaki kendi görüp üzmezse ne ala yoksa ben itip kakamam, güdemem, büyütemem kimseyi)
çok iyi anlıyorum sizi.

Allah içinize sindirsin.

Amin inşallah. 2 güne indirdiğimizdeki dönemde içten içe gitmek istediğini bilmekte ayrı üzüyor maalesef biliyorsunuz ki şuan sizinle olmak istemiyor. Belki istediği bir gün var ama o an bile aslında istemiyor diye düşünüyorsunuz. İnanın o kadar da emek verdik ki bu ilişkiye şuan böyle olduğu için hem çok üzgün hem çok şaşkınım.

Ülkenin bir ucunda görev yaparken tek sözümle uçağa atlayıp yanımda biterdi bu adam. Şaşkınlığım bundan. Onu ite kaka büyüteceğim ben yaşlanır oldum. Onunla mücadele. Ederken tüm güzel huylarımı kaybettim

Evliliğin başlarında bazı kişilerde kendim de dahil olmak üzere benzer sorunlar gördüm. Ama sizle en çok benziyoruz sanırım ama ben izin vermedim. Kavga ettim sorun çıkardım evde rahat vermedim kendi de bunaldı gittiği yerlerde kavgadan dolayı rahat edemedi filan. Bazen güzellikle de anlattım es geçmeyin istemediğiniz şeyleri söyleyin açık açık. Ama adım sen beni kısıtlıyorsuna çıktı öyle olmadığını kendi de biliyor yine de diyor işte desin. Ev işlerini bırakmayın ama aksatın. Evde yardımcı olmuyor sanırım size harcamalarınızı hesabınızı nasıl yapıyorsunuz peki? Sizi evde hazır bekleyen hizmetçi gibi görmesin birçok şeyi kesin bakalım napacak.

Size tek tavsiyem sakın çocuk yapmayın. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Şimdi siz yalnız kalıyorsunuz ama çocuk olunca hem sizi hemde çocuğunuzu bırakıp gidecek. Ve sonra da gelsin bunalımlar gitsin depresyonlar. Bende de var benzer sürümünden. Annesi yetiştirememiş ben mi yetiştireceğim diyorum artık saldım, umursamıyorum hatta ve hatta yalnız kalınca mutlu olanlardanım.

Nasıl gitme diyebilirim ki kocaman insan. Zaten izin alan hiç yok ki.Haber vermek en fazla.Evde huzur vermediğimde daha çok dışarı çıktığını söylüyor. Kavga etsem nafile haftalarca küslük evde hayalet gibi gezinme ile sonuçlanıyor.

Ben yalnız kalınca mutlu olsam şunlara ses çıkarmasam o önüme dünyaları serecek ama ben o kadın değilim 5 senedir tanışıyoruz. Hep rahatsızdım ama resmî bir bağ olmayınca kendime vazife görüp müdahale etmedim. O da evlendikten sonra böyle olmayacağını söylemişti. Güya…

Çocuk konusunda da şuan asla yapamam çalışıyorken bu kadar takıyorsam evde bebekle kafayı yerım heralde

boyle konularda hakli haksiz secemiyorum ben ya.

esiniz hakli, elbette istedigi sekilde bos zamanini degerlendirir.

siz de haklisiniz. elbette esinizle daha cok vakit gecirmek isteyebilirisniz.

sanki bana hic birbirinize uyumlu degilmissiniz gibi geldi.

o kendisi istemedikten sonra sizin kurallariniza uyup istemeye istemeye evde kalsa siz gene mutlu olmayacaksiniz ki.

Ya konularınıza baktım ne eksik ne fazla aynı sorunlar yani iki inşam birbirine bu kadar benzer. Hala geldiğiniz noktada sorunların devam etmesi beni üzdü. Ben daha ne kadar tahammül edebileceğim bakalım.

İstediği gibi değerlendirsin ama bu şu değil. Ben sahura kadar arkadaşlarımla oturayım. Eşimle kendimize gelince kanepede dünün yorgunluğu ile uyuya kalayım.

Evet mutlu olmuyorum. İki kişi olup mutsuz olmaktansa en azından bir kocam olmayınca bir beklentimde olmaz tek başıma mutsuz olurum. Hatta büyük ihtimalle mutlu.

Tartıştığınızda ağlıyor demişsiniz sevgisinden eminim demişsiniz.
o yüzük parmaktan nasıl çıkıyor nasıl rahat rahat gece yarılarına kadar takılabiliyor. Nasıl rahat ediyor aklında hiç mi yok karım evde acaba napıyodur kesin çok sinirlidir diye hiç mi düşünmez ? asıl o zaman ağlasın ağlayacaksa tartışınca ağlamak nedir. En azından ailen bir göz dağı versin ya bu kadar korkma biraz cesaretli ol.
Geçen bir düğüne katıldık eşim arkadaşlarının yanından bir an olsun yanıma gelmedi bir kere geldi yeğenini sevdi gitti ben yokmuşum gibi..
10 dk sonra bir mesajla burnundan getirdim arkadaşlarının yanından bir kalkışı vardı görmeye değer. Yok öyle bir şey herkesin yeri belli her şeyin de bir sınırı var.
Bende sizin gibiyim evde koca gelsin bana aş getirsin nerde gezerse gezsin kafasına giremem. Çok sert bir çıkış yapmalısınız bu kadar naif olmak sorunları çözmüyor.

Ailenizin bizim kızı bırakıp bırakıp gidiyormuşsun hayırdır ne oluyoruz. Bu kadar arkadaş canlısıydın ne diye kızımın hayatına girdin demeliler sert bir şekilde. Bak nasıl pısıyor. Aileni devreye sok bence.

Ya eşim çok kincidir ailem böyle bir şey derse bunu unutmaz gelmez gitmez sanki ortada bir şey var gibi ben daha da sinir olurum. Ama haklısınız naif olmak sorunları çözmüyor. Öteki türküsü içinde cinnet geçirmem gerekiyor sanırım.

Böyle düşünürsen seni sahipsiz sanır ama baksana adam bırakıp bırakıp gidiyor hoş mu yani.
3 seçenek var biri cinnet geçirmek ( ben masada ne varsa ortaya çarpıp çığlık atıp tepinmiştim ilk 3. ayımızda aklı çıktı adamın Allahtan bina boştu o gün )
Ya ailen göz dağı verecek
ya da ayrılacaksınız.
Başka oluru yok böyle ömrünüz heba olur.

Hey maşallah ya ben kavga eden bir insan bile değilim ya valla ne olacak böyle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…