Evliliğin ilk günü.

Benimki gormezden gelmiyor sagolsun soyluyor. Benim selulitlerim yok diye geciniyordum ama bacagimin arkasini eliyle sıkınca selulitim cikiyormuş.
Ama yillardir spor yapiyorum yani ona bisey yapamam artik eliyle sikmayiversin.
Benim kilo sorunlarımın yanında çatlak selülit o kadar küçük şeyler ki koca göbeğimin yanında bir şey değil bunlar, bence o yüzden görmezden geliyordur

Benim kilo sorunlarımın yanında çatlak selülit o kadar küçük şeyler ki koca göbeğimin yanında bir şey değil bunlar, bence o yüzden görmezden geliyordur

Eşim gördügunu soyluyor da duzeltmemi beklediginden değil illa soylemesi lazim. Kendi catlagini duzeltsin once.
Sadece kiloya çok takintilidir o konuda sıkıntı cikardi diye dusunuyorum.

her şey insanlık hali önce bunun bilincinde olun. partnerim bazen bıyıklarıma laf eder kol tüylerimi kesmeyince tutar çekeler. ben de sen kendine bak ayı derim gülüşürüz kimse de üzülmez. fiziki kusurlardan uzaklaşıp libidosu düşücek olan kişi zaten sizinle olmasın

Hamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Sunu okumanizi tavsiye ederim.

Benim fizigim güzeldi evlendigimde 36 bedendim. Güzel güzel saten gecelikler almıştım ama eşimin ilgisini çekmiyor saten gecelik mesela. Direkt konuya giriyor :) Heves edip giymiştim birkaç kere . Giymemle çıkarması bir oldu:) Gözleri o anda pek bisey görmüyor merak etme. Ayrıca sabah kalkar kalkmaz bile istekli olabiliyorlar. Beni kaç defa uyandırdığını bilirim. Tabi simdi cocuk dogurdum kilomu tam veremedim 36 beden degilim biraz geriliyorum açıkçası sevisirken. Ama eşim sorun etmiyor . Yine de veriyorum yavas yavas kilo kendim icin :)

Ya bu çamaşır işi gerçekten ise yaşıyor mu, ben hic öyle çamaşır almadım yani nasılsa kıyafetşmle birlikte hepsı aynı anda cıkıyor dusundum oturtamadım da çamaşırla ne yapacağımı ev taytımın icine mi giyicem sonra hangi ara çıkarıp bak diye gösterşcem

Benim de böyle kaygılarım vardı
Sonra baktım ki hiç umrunda bile degil eşimin
Aksine beğeniyor bazı özelliklerimi
Bana göre selulitli ve tuhaf bir popisim varken eşime göre öyle değil
Seven insan gerçekten böyle şeylere takılmıyor

Bu arada göbek ve beldekiler ince tüy sonucta o o kadar rahatsız etmez ki, sen ışığı hafif loş yap bir de daha rahat edersin bence bir de dus al duşta vücut yağı sür sonra onu da akıt yumuşacık olursun kol bacak her yerin bunu mutlaka yap cok guzel bir trick

Canim egildiginde durup bide yandan bakiyim demeyecekya
Erkeklerin cogunun derdi o an guzel fizigin olmuyor malesef kilolu evlenen insanlarda var ayrica
Dogum yapinca bizim heryerimiz buyuyor memeden ziyade göbek sarkiyor o hepsinden kotu inan ama iliski cinsellik her zaman devam ediyor
Sen iliskide ne kadar karsilik verirsen oda seni o kadar iyi gorur
Emin ol sarkik memelerin onun umrunda dahi olmaz
Birde los isikta catlak falan gorunmez

Takıntı ettiğin şeyler ne bileyim fazla kafana takma. 21 yaşındayım neredeyse aynı sorunları bende yaşıyorum. Sevgilimle cinsellik yaşayacağım zaman ilk etap da bende sizin gibi düşünmüştüm fakat erkek arkadaşım bunların hiç birini sorun etmedi aksine beni mutlu etmeye çalıştı. Sevmediğim uzuvlarımı zamanla bana sevdirmeyi öğretti. Sizde kendinizi sevin. Kocanız da sizi o haliyle sevecektir.

Seni seviyosa ,ki evlilik yoluna girdiyseniz seni bedenende seviyo demek, hic onemli degil goruntun.kil tuy sorunun o gece icin hallet.guzel bi ic camasiri al.zaten o an erkegin gozu seni inceleyeyip burasi neden boyle diyecek kadar bakmayacak sana

hamileyim yaa nasıl okadar açıp gezyim büyüyen karnımla
hiç gebe kalmadım ama 2-3 aylık hamile göbeğim her zaman benimle. göbekli kadın olduğumdan alışkınım hatta aldığım tüm kıyafetler bi köşeye atıldığı için çözümü böyle buldum. bu arada eşiniz çok şanslı, benim sevgilim çocuk olsun diye tüm dünyasını verirdi ama nasip işte :) analı babalı huzula büyüsün bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…