• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü.

Ay aman hamam tozu ben de bir kere kullandım kokosundan bayılacaktım. Bi de sivilce yaptı.

Anadan doğma çırılçıplaklık hiç bi zaman çok seksi değil ki zaten. Push up sütyenli bi gecelikle tüm sorun çözülür. Yani güzel kıyafetler seçerseniz hiç bi sıkıntı yaşamazsınız.

Vucudumla derdim olsa sevisirken rahat hareket edemezdim ben. 🙄 Bilmiyorum hatta bir ara memelerime takmiştim kucuk diye ama şekli duzgun, dik oldugu için yaptirmamaya karar verdim illa buyuk olmak zorunda mi diye kendimi ikna ettim tabi eşim de ikna etti. 😐

Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)

Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)
Çok kafaya takılacak bişey yok bence
O kendi uzvunu ve testislerini sorun etsin .

Benimde ergenlikten kalma çok fazla catlagim var evlenirken çok dert etmiştim ama baktimki eşim farkına bile varmadı sonra salak gibi ben söyledim catlagim var diye çatlak ne ki dedi bende hala salakligima salaklık ekleyerek gösterdim çatlakları o günden sonra sende de baya çatlak var yaaa demeye başladı yani demem oki hiç ses etmeyin hiç kusurunuz yokmuş gibi davranın

Sevişmeden önce vücut kusurlarına daha çok takiliyorken,sevistikten sonra aslında çok da önemli olmadığını söyleyebilirim.Temizlik,ozguven ve istek çok daha ön planda.yoksa birkac kilonun,catlaklarin,selülitlerin ya da küçük büyük memenin çok ta aman aman bir etkisi yok.tabi ki güzel olmaları afrodizyak etkisi yaratır ama,sizi beğenip evlenen adam da sizi çekici biliyordur illa ki.
Bir de hep karşı tarafın düşünceleri yerine kendinize de odaklanın,siz keyif alırsanız o da alır,unutmayın.İlk zamanlar utanma çekinme tabi ki biraz olur,ama siz olabildigince rahat olun.zamanla yoluna girer,bu hallerinizi hatırlayıp gulumsersiniz:)Kendinize çıplak olarak aynada bakmakla başlayabilirsiniz mesela
Son olarak çirkin meme nedir yaw?meme işte, biraz büyük biraz kucuk,herkeste aşağı yukarı aynıymış gibi geliyor bana

Benimde ergenlikten kalma çok fazla catlagim var evlenirken çok dert etmiştim ama baktimki eşim farkına bile varmadı sonra salak gibi ben söyledim catlagim var diye çatlak ne ki dedi bende hala salakligima salaklık ekleyerek gösterdim çatlakları o günden sonra sende de baya çatlak var yaaa demeye başladı yani demem oki hiç ses etmeyin hiç kusurunuz yokmuş gibi davranın
Benim sevgilimde de var. Geçende gördüm belinden kalçasına doğru kırmızı kırmızı inen çatlaklarını. Onlar ne öyle diye sordum çatlak dedi. Kedi tırmalamış falan da yara olmuş sanmıştım ben, öyle kızarıktı. Benimkilerin çoğu beyazladı artık. O benimkileri hiç fark etmiyor bile, çatlaksız yerim yok. Ben de öpüyorum onunkileri görünce 🥰

Zaten nikahtan önce tüm vücut bi ağdaya gidersin o iş hallolur. Çatlak dediğin nedir ya görünmez bile. Bunların hiçbirinin önemi yok sevdiğin insanla sevişirken istekli ol beraber haz alın gözünüz bişeyi görmeyecek zaten. Ama bunları takıp kasarsan öyle yatıp kalırsan adamın da hevesi kaçar ayrıca kusur olarak gördüklerini de karşıdakinin gözüne sokma!

Benim sevgilimde de var. Geçende gördüm belinden kalçasına doğru kırmızı kırmızı inen çatlaklarını. Onlar ne öyle diye sordum çatlak dedi. Kedi tırmalamış falan da yara olmuş sanmıştım ben, öyle kızarıktı. Benimkilerin çoğu beyazladı artık. O benimkileri hiç fark etmiyor bile, çatlaksız yerim yok. Ben de öpüyorum onunkileri görünce 🥰

Kadinlar erkeklerden daha dikkatli sanirim. 😬 Benim eşimin de çatlaklari var kirmizi da degil ustelik ten rengine yakin ama ben direk farketmiştim. 😁

Benim yuzumde çıkmayan sivilcelerin totoda çıkması gibi bildiğin harita ve benim bunu soylemem🤣🤣🤣🤣 kendininde yuzu harita gibi😄

Rahat olun. Cinsel birlikteliğin kusurlarla bir ilgisi yok. Ne kadar size göre sorun olursa olsun seven insan için sevdiği hep çok güzel, çok çekici. Siz özgüvenli olmaya çalışın.

Kadinlar erkeklerden daha dikkatli sanirim. 😬 Benim eşimin de çatlaklari var kirmizi da degil ustelik ten rengine yakin ama ben direk farketmiştim. 😁
Benimki de görüyor da görmezden geliyor herhalde 😄 Kırmızılarım da var. Ben saldım artık. Bacaklarımda uzama kaynaklı vardı, lisede çok üzülüyordum. Sonra kilo aldıkça, bazı yerler büyüdükçe iyice arttı. Çatlak olmayan yerlerim daha az 😂

Benimki de görüyor da görmezden geliyor herhalde 😄 Kırmızılarım da var. Ben saldım artık. Bacaklarımda uzama kaynaklı vardı, lisede çok üzülüyordum. Sonra kilo aldıkça, bazı yerler büyüdükçe iyice arttı. Çatlak olmayan yerlerim daha az 😂

Benimki gormezden gelmiyor sagolsun soyluyor. 😂😂 Benim selulitlerim yok diye geciniyordum ama bacagimin arkasini eliyle sıkınca selulitim cikiyormuş. 😁😁
Ama yillardir spor yapiyorum yani ona bisey yapamam artik eliyle sikmayiversin. 😬

Benim ki de çatlakları doğuştan olan bi sorun zanneder halaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣
Her insanda olduğunu düşünür hatta ahhshs

Canım zamanla karşındaki insan da sana alışıyor.Bence bunlatı dert etme.Ayrıca benimde göbeğimde ben belimin alt kısmında tüyler var yazın bikini zamanı ağda yaptırıyorum yetiyor kışın hiç ellemiyorum.Nişanlım kaç defa gördü lafını bile etmedi.O kadar abarttığın gibi değil yani

2 dogum yaptim catlagim yok ama.koca meme ve koca göbeğim var ust tarafım asiri sisman maşa daki koca ayi nin sevgilisine benziyor gibiyim 😁 hatta kendim bile dedim eşime. Valla zamanla oyle bi hal alıyor ki evlilik el ense g.. parmak kivaminda

Back
X