• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü hangi yemeği yaparsınız ?

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Merhaba kızlar evet soru konu başlığından da anlaşıldığı gibi evlendiğiniz zaman ilk gün hangi yemekleri yapacaksınız yada evli olanlar ilk gün hangi yemekleri yaptınız :)

Balayı dönüşü evde geçireceğimiz ilk akşamda domates çorbası, fırında sebzeli tavuk kanat , pilav, çoban salata ve yoğurtlu semizotu salatası yapmıştım.
Dün gibi hatırlıyorum çünkü evde ancak o malzemeler vardı.

İlk gün yemek yapamayacak kadar meşguldüm , hatta haftalar :KK53: sonra dedim ; Biz ne yiyeceğiz :) anasının paşa oğlu suratıma bakıyor .. ilk şok geçtikten sonra mutfağa birlikte girmemiz gerektiğini anladı .çünkü ben yemek yapmayı bilmiyordum :))) internetten yapa yapa öğrendik . İlk yemeğimiz de musakkaydi. .

İlk gün yemek yapamayacak kadar meşguldüm , hatta haftalar :KK53: sonra dedim ; Biz ne yiyeceğiz :) anasının paşa oğlu suratıma bakıyor .. ilk şok geçtikten sonra mutfağa birlikte girmemiz gerektiğini anladı .çünkü ben yemek yapmayı bilmiyordum :))) internetten yapa yapa öğrendik . İlk yemeğimiz de musakkaydi. .
Ahahah ilk yemek seçimi biraz zahmetli bir yemekmis :)

Düğün gecesi sabah 5te karnımız acıktı evde ekmek bile yoktu makarna yedik sabahsı kahvaltıyı dışarda yaptık akşamınaa balayına gidicektik. Gitmeden yemek yaptık ama ne olduğunu hatırlamyrm pratik birşeylerdi aceleden

İlk hafta yemek yapmadım. Sonra ne yapmıştım cidden ya hatırlamıyorum. Sofrada sadece ayranı hatırlıyorum :)))

Evlendiğimiz akşam otelde gün boyu ikimiz de bir şey yememiş olmamızın gözü dönmüşlüğü ile deli gibi yedik o yemeği asla unutamam :)

Back
X