- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
Merhaba kızlar evet soru konu başlığından da anlaşıldığı gibi evlendiğiniz zaman ilk gün hangi yemekleri yapacaksınız yada evli olanlar ilk gün hangi yemekleri yaptınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) İlk yaptığınız yemek neydi peki bir hafta sonra yaptığınız :)Ilk gun yemek yapmadik:) ilk bir hafta yapmadik hatta.
Hatirlamiyorum gercekten:) İlk yaptığınız yemek neydi peki bir hafta sonra yaptığınız :)
Ahahah ilk yemek seçimi biraz zahmetli bir yemekmis :)İlk gün yemek yapamayacak kadar meşguldüm , hatta haftalarsonra dedim ; Biz ne yiyeceğiz :) anasının paşa oğlu suratıma bakıyor .. ilk şok geçtikten sonra mutfağa birlikte girmemiz gerektiğini anladı .çünkü ben yemek yapmayı bilmiyordum :))) internetten yapa yapa öğrendik . İlk yemeğimiz de musakkaydi. .
Ama açlık ne yapacaksın o an en kolayı yumurta kırmak :)Düğün salonundan geldik , gelinliğimle yumurta kırdık yedik :):)
Taa o zamanlar çok belliymiş , ormantik olacağımız çift olarak :)
O çıktı nette karşımıza ,yapabilir miyiz yapamaz miyiz ,giristik :) bide pirinci yıkamadan pilav yapmıştık :)))Ahahah ilk yemek seçimi biraz zahmetli bir yemekmis :)