Bir erkek kardeşin abisi ile YAŞAMASI değil abisi evli ilken yengesi ile YAŞAMASI evet çok saçma…Bu bir sene iki sene değil senelerce YAŞAMASI…Bu zihniyeti doğru kabul ettiğiniz sürece işte tecavüzcülere ensestlerle karşılaşıyor bu toplum asıl bu zihniyete vah ki ne vah!!!
Gerçek aile evlendiğin zaman eşin ve çocuğunun olduğu ailedir.Evlenince insanlar çekirdek ailelerin kurarlar.TDKyı açıp bakın aile kimden oluşuyormuş tanımı neymiş.Üvey aile gibi bişey söylenmedi zaten.
Abisi evliyken yengesiyle yaşaması değil abisi ve yengesinin yanında dershaneye gitmek için bir yıl yaşaması,biraz yazdığınızı bilinçli yazın, kocanın kardeşi yengesiyle ayrı eve mi çıkıyor?o evde yalnızmı yaşıyorsunuz?
Ben size iğrenç olanın ne olduğunu sordum saçma olan ne demedim, yoksa okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?
Bir kardeşin abisinin evinde bir süre kalmasının tecavüzle ensestle ne ilgisi var?
Siz kaynınızın size tecavüz edeceğini mi düşünüyorsunuz? O halde kocanıza kardeşin bana tecavüz edeceği için kalmasını istemiyorum desenize. Yada siz mi kaynınıza tecavüz etmekten korkuyorsunuz, öyleyse de söyleyin kocanıza ben kardeşine tecavüz ederim diye kalmasını istemiyorum deyin.
Ensestte böyle olmuyor yalnız, TDK yı siz mi okusanız acaba?
Aile bağımızı TDK ya göre mi belirliyoruz?
Size göre aile eş ve çocuktan oluşuyor, sonra o çocuk evlenince aileden ihraç mı ediliyor? Nasıl kafalarınız var sizin ya, yazık vallahi yazık. Adam senle evlendi diye anasıda sen oldun babasıda sen oldun kardeşide sen oldun, heee oldu
Siz o adama bir imzayla bağlısınız, artık onlar ailesi değil dediğiniz insanlar kanla canla bağlı
Allah tan korkan kuldan utanan kalbinde sevgi merhamet vefa olan insan evlendim artık karım var ailem sadece o diyip sırtını dönmez, dönmemeli de