maddi olarak herşeyi hazırlamışsınız,düzene koymuşsunuz kısa sürede,zorda olsa
peki manevi olarak nasılsınız
hala duygusal olarak gelgitler varmı yani eşyalarını filan gördüğünüzde,aklınıza geldiğinde
eğer onuda aştıysanız bravo valla,böyle olmak en iyisi..
sevgi asla bitmez zaten ama alışkanlıklar varya birde yanlızlık o çok kötü işte
umarım istediğiniz bütün güzellikler sizinle olur
rosechine boşanma davanız ne zaman? Yeni gelişmeler var mı neler oldu
Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Karar verebilmek herşeyden daha önemli ve zor böyle durumlarda. Özelliklede bizim kültürümüzde boşanmak o kadar kötü olarak anlaşılıyorki, öyle tabularla büyütülmüşüzki daha da zorlanıyor insan.
Bu hayata bir kez geliyoruz. Bugün birkez yaşanacak. Herkesin kendi kararı tabiki. Nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar herkes. Siz mutsuz, huzursuz, güvensiz, sevgisiz yaşamak istemediniz! Çünkü yaşadığınızın, bunun sizin hayatınız olduğunun farkındasınız. Ve evlenmek nasıl sizin hakkınızsa boşanmakta aynı derecede hakkınız.
Pozitif düşünün bundan sonra! Herşey çok güzel olacak deyin, çünkü kötü olması için bir sebep yok. Bu sizin resminiz, siz nasıl renklendirseniz öyle olacak!
Bol şans
duygusal olarak yasadıklarımı tanımlamam çok zor..ona karsı bişi hissetmiuorum onunla olan geçmişimi hatırlamak beni yaralıyor pişmanmıyım hayır..yaşamam gerekiyormuş yaşadım diyorum..insan kaderini kendi belirler onunla yaşamak istedim yaşadım iyi kötü..şimdide yolumu kendim çiziotrum kader deyip mutsuz evliliğe devam etmiyorum..1-2 hafta öncesinden daha iyiyim.biraz ürküyodum nasıl üstesinden gelicem diye ama başardım çok şükür..
gelişmeler aynı.beyfendi asla avukatımla görüşmüyor mahkemeye gelmeyecek savunma yollayacakmış karımı seviyorum boşanmak istemiyorum diye..mahkeme aralık ta..anlaşmalı olsa daha öne gelirdi tarih..
güzel özetlemişsiniz tşk ederim..inşallah hersey güel olcak ben hep pozitif düşündüm iyikide düşünmüşüm allah da yardım ediyor şükürler olsun çorap söküğü gibi işlerim rast gidiyor..
Çok güzel bir cümle işitmiştim ve hep kulaklarımla..
BOŞANMAK İNSANI MUTLU ETMEZ, MUTLU OLMA OLASILIĞINI ARTTIRIR!
Seni çok iyi anlıyorum. Seninle aynı fikirdeyim.
Allah yolunu açık etsin...
Ama niye işi yokuşa sürüyor ki ?
Senin içinde bazı şeylerin bittiğine inanmıyor mu ?
beraber yaşamak mutlu etmmiyor ama en azından diğeri bi olasılık,bi ihtimal..hatta ve hatta ben şuan daha huzurluyum..kendimi salak gibi değil kararlı bi kadınmışım gibi hissediyorum bu bile yetio mutluluğa..
beni çok net anladığını baştan beri biliorum cnm..çok tşk ederim sana ..beni hiç yalnız bırakmadın..yokuşa sürmek ona zaman kazandırcak sadece benim fikrimi değiştirmeyecek bunu defalarca anlattım ama o milyonda bir bile olmayan ihtimali denio sanırım..
içip içip aramalar,işyerinden çıkmamı gizli gizli beklemeler,bahaneler bulup eve gelmeler başladı!çocuk gibi davranıyor ve artık bu sürçten çok sıkıldım..hala beni salak yerinemi koyuyosun ne yaptığının farkındayım dedim dün akşam aradığında..seni merak ediyorum hala nikahlı karımsın seni görmek hakkım diyor yaaa bana..hakka bakarmısınız çocuk gibi peşe takılmak,eve türlü bahanelerle girmek?ev bi satılsada kurtulsam bende.gerçi beni takip ederek yeni evimide öğrenecek bunun sonu ne zaman gelicek bilmiyorum..zaman çok hızlı geçsin istiyorum ..dualarınızı esirgemeyin..
yeni evimide öğrendi.ne yaptığmı sanıyorsa artık bikaç kez evi dikizlerken rastladım ona..arabayla geçiyor bazen sitenin önünden..en son dayanamayıp aradım ne yaptığını sanıosun ,yada benim ne yaptığımı sanıosun diye?halka açık yol istediğim gibi geçerim,senide hala merak ediyorum yapayalnız olurmu hiç öyle dedi..adam olsan da yanında olsaydım dedim kapadım suratına..kesin çok kızmıştır o lafıma aradı açmadım telefonumu..onu gaza getirmekte istemiyorum gerçi hergece yalvarıyorum allah a düşsün yakamdan ,bu karambolde aşık olsun başkasına unutsun beni diye..çok huzursuzum.ailem yok güçsüz ve yapayalnız hissediyorum klendimi bazen.aileme yaşadıklarımın onda birini anlatmıyorum.zaten merak ediolar beni yalnız olmadığımı söyledim üstelik..
buraya da yazmasam çatlarım sanırım.kimseye ama kimseye herseyi anlatamıyorum kızlar yaaa tüm doğrularımla burda ifade edebiliorum kendimi..
Canım benim yaaaa, kıyamam böyle yapma lütfen.
Tamam güçlü bir kadınsın ama sonuçta bayansın unutma. Bu kadar kendine yüklenme. Çağır aileni , ailenden birini yanında kalsın. Anlat birilerine. Niye anlatmıyorsun.
Bak ben de anlatmadım hiç yakın akrabalarıma felan sorunlarımı; birtek ailem biliyordu işte onlar da şahit oldukları için.
Şimdi şok oldu hepsi, bu adam iyiydi vs. diye düşündüler. Ama tabi bana güvendikleri için beni tanıdıkları için kısa sürede yüzeysel bile çok anlatmadım ama durumu hemen anladılar. En iyi seni anlayacak olan, sana destekçin olacak, seni herşeyinle kabul edecek olan yine ailen olacak.
Hem de senin başıboş olmadığını arkanda ailenin de olduğunu bilir seninki. Daha çabuk pes eder. Bu şekilde sen yalnız kaldıkça daha çok cüret edecektir.
Bak ben başta aman çocuğumun babası sonuçta anlatmayayım bilmem ne derken olan kendime oluyor.
Biraz kendini düşün.
Tamam burda da bizlere anlat rahatla o ayrı birşey...
Üzme kendini bu kadar canım benim.
daha yazarken aklıma geldin biliomusun?esen ne zaman okur yazdıklarımı acaba dedim:)günaydın güzel insan yine benimlesin teşekkür ederim..
canımm dediğin doğru ama ailemin benim sorunlarımla basetmesini istemiyorum onlara herseyin yolunda gittiğini söyledim bıraktı peşimi yüüznü bile görmedim dedim..ailemin endişelenmesine dayanamam.annem babamdan başka kimse yokki yanıma gelebilcek babamın işleri var gelemez anneminde onu bırakıp gelmesini istemem.kuzenim var burda onla görüşüyoruz eşiyle filan muhakkak ararlar yada çaya kahveye gelirler kendileri davet ederler sağolsunlar.olayları bildikleri halde bu kadar evhamlandığımı onlara bile söyledim.evet güçlüyüm kararlıyım ama bazen böle olmaktan bile yoruluyorum biliomusun..işlerim yoğun kafamı veremiyorum herseye dikkat etmem lazım artık.iş cevrem müşteriler erkek çoğunlukla.boşanma arefesinde olduğumu şirketten de öğrendiler .kimseyle samimi olamıorum yanlış anlaşılmaktan yada meyil vermekten korkuyorum ..öyle bi kaos içindeyim ki.geçecek değilmi?
Canım benim seni çok merak ettim. Hatta sana şimdi mesaj yazacaktım ki forumda yazdığını gördüm. Kalp kalbe karşıymış :)
Seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar güçlü olmaya çalışınca insan yoruluyor. Ben de aynı senin gibiyim. Güçlü olmalıyım diye diye sonunda etkilenmeye başlıyor insan. Hala güçlüyüm çünkü ben de ayrılma kararı aldım... Ama ben ailemle, yakın akrabalarımla paylaşıyorum durumları. Yoksa psikoloji de belli bir yere kadar. Benim de işlerim şu sıralar biraz daha iyi ama yoğunlaşacak. İşimizde de güçlü olmalıyız, özel hayatımızda da. Seni çok iyi anlıyorum biliyor musun. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Üstelik benim bir de çocuğum var. Öğrensinler canım; hiç çekinme dik dur. Sen kötü birşey yapmadın. Alnının akıyla evlendin, alnının akıyla o evden çıktın...
Şuanda kime gitsem senin gibi biriyle nasıl anlaşamaz ki diyorlar. Bu insan sana göre değil, birkaç numara fazla geliyorsun bu adama diyorlar. Eee hiç tanımadığım insanlar bile bu yorumu yapıyorsa; inanıyorum ki senin de öyle bir duruşun vardır için rahat olsun.
Aslında şu adam senin peşini bıraksaydı sen daha rahat bir şekilde atlatırdın. Ona da aldırış etmeyeceksin. Bence aramayacaksın bile. Belki de iyi olmuştur araman, hani umutlu olma sakın diye ama o işte senin aramana bile farketmene bile umut etmiş olabilir.
Bakalım beni ne süreçler bekliyor. Bizimki de ben boşanmak istemiyorum, sen yap yapacağını diyor. İşi yokuşa sürüyor. Bizimki istemediğinden değil de işte beni üzmek maksat, bir de benden mal kaçırmaktır belki amacı.. Çocuğu oldu halde böyle düşünen insanlar da var işte malesef... Kimin malını kimden kaçıracak o da ayrı konu.
çocuklu ailelerin boşanmasına ayrı üzülürüm hep zaten..ama çocuğu mutsuz bir yuvada büyütmeme fikri daha ağır basar.anne değilim bilmiyorum ama mantığım bunu söylüyor hep..
aynı şeyleri bende duyuyıorum senin gibi..nasıl yaaa diyorlar seni nasıl kaybetti?aptalmı bu adam diye soranlar çok oldu..sorunlarımı bilmeden biçok kişi beni örnek gösterirdi şirkette,sülalede filan..şöyle mutlu,şöyle başardı,şöyle evlendi şöyle bi eş filan diye gurur duyardım eşiminde bitarafları kalkardı tabi..ama kıymetini bilemedi ne benim ne de evliliğinin..seninkide aynı hesap baksana ..demek dört dörtlük olmak bazen insanı kayıplara ugratabiliyormuş.ama bence olayın özü senin dediğin gibi "onlara fazla gelmek" ile alakalı..
yılmayacam asla güçlü olmaya devam edecem böyle ara ara damara bağlansamda kendimi desarj edip eski ben olmaya devam edicem.eşimle kaçak dövüşmek istemediğim için onu rahatca arayabiliyorum kaçak yaşasam daha cazibeli bi hal alcak durum,merak uyandırcak dahada düşcek peşime biliyorum.bu yüzden takip ediosa herseyi gözönünde yaparım defolur gider diye düşünüyorum..
diğer yandan kayınvalidem annelik yapmaya devam ediyor.2 günde bir arıyor artık gerçekten iyi niyetinden mi yoksa merakındanmı bilmiyorum..şimdilik telim değişmediğinden görüşmeye devam ediyorum ama boşandıktan sonra hiçbiriyle görüşmek istemiyorum..yakışmayacağını düşünüyorum çünkü..
yarın seyahate çıkıyorum iş için..kıbrısa gidicem ..minikde bi tatil olcak benim için.bu psikopat duygularımdan sıyırılıp gelicem inşallah..eşim kırmızı bültenle beni aramaz umarım.haberlerde gazetelerde filan görürseniz şaşmayın yani:)
çok yoruldum..sanırım ben başka şehire taşınıcam..eşim abuk subuk şeyler yapıyor.kıbrıstan döndükten 1 gün sonra apartman giirşinde kırmızı gül sepeti gördüm telle konuşuyodum üstüme bile alınmadım..asansörden benim kata indim kapının önü güllerle dolu.ki aynı katta 3 daire var..adam kapıyı kırmızı güllerle donatmış sanırım apartmana girdiğimi gördü ki 10 dk sonra bana msj çekti.kırmıız güllere masum derdin sen,severdin o güller benim bende masumum ve hala deli gibi aşığım diye..apar topar topladım gülleri koydum poşete indim sitenin önünde çöp konteynırına attım eminim biyerden izliodur diye.msj filanda çekmedim.ışı kapatıp yattım,korkuyorum bazen çünkü..o gün bugün ses yok..
ya ben başvuıru yapıp davamı erkene aldırammaı kızlar yaaa bukonuda fikri olan varmı?
Gereksiz cabaları insanı daha cok geriyor farkında değiller dimi :)
Benim masam da cicek sepeti ürünleriyle doluyor hergün. Sonra bir bir çöp tenekesini boyluyorlar.
hayirdir elmayra bi problem mi var?
Neler olmadı ki lal :)
Hayatımın altı üstünden daha güzelmiş onu gördüm :)
Gereksiz cabaları insanı daha cok geriyor farkında değiller dimi :)
Benim masam da cicek sepeti ürünleriyle doluyor hergün. Sonra bir bir çöp tenekesini boyluyorlar.
başka şehire taşınman çözüm olabilir belki ama onun içinde kurduğun düzeni bozma bence, sonuçta kariyer yaptığın bir işin var. emek vermişsin biryerlere gelmişsin...
ama imkanın varsa dava tarihini öne aldırabilirsin.
gülleri onun göreceğini bile bile atmanda iyi olmuş. malesef verdiğin emeklerden anlamayan adam, senin kibarca kırmadan üzmeden ayrılma niyetinide anlamıyor. böyle hareketler görmek istiyor senden. demek ki işe yaradı aramıyormuş bak. bitecek hepsi, sıkma canını. gerekirse uzaklaştırma cezası bile aldırabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?