maddi olarak herşeyi hazırlamışsınız,düzene koymuşsunuz kısa sürede,zorda olsa
peki manevi olarak nasılsınız
hala duygusal olarak gelgitler varmı yani eşyalarını filan gördüğünüzde,aklınıza geldiğinde
eğer onuda aştıysanız bravo valla,böyle olmak en iyisi..
sevgi asla bitmez zaten ama alışkanlıklar varya birde yanlızlık o çok kötü işte
umarım istediğiniz bütün güzellikler sizinle olur
duygusal olarak yasadıklarımı tanımlamam çok zor..ona karsı bişi hissetmiuorum onunla olan geçmişimi hatırlamak beni yaralıyor pişmanmıyım hayır..yaşamam gerekiyormuş yaşadım diyorum..insan kaderini kendi belirler onunla yaşamak istedim yaşadım iyi kötü..şimdide yolumu kendim çiziotrum kader deyip mutsuz evliliğe devam etmiyorum..1-2 hafta öncesinden daha iyiyim.biraz ürküyodum nasıl üstesinden gelicem diye ama başardım çok şükür..
rosechine boşanma davanız ne zaman? Yeni gelişmeler var mı neler oldu
gelişmeler aynı.beyfendi asla avukatımla görüşmüyor mahkemeye gelmeyecek savunma yollayacakmış karımı seviyorum boşanmak istemiyorum diye..mahkeme aralık ta..anlaşmalı olsa daha öne gelirdi tarih..
Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Karar verebilmek herşeyden daha önemli ve zor böyle durumlarda. Özelliklede bizim kültürümüzde boşanmak o kadar kötü olarak anlaşılıyorki, öyle tabularla büyütülmüşüzki daha da zorlanıyor insan.
Bu hayata bir kez geliyoruz. Bugün birkez yaşanacak. Herkesin kendi kararı tabiki. Nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar herkes. Siz mutsuz, huzursuz, güvensiz, sevgisiz yaşamak istemediniz! Çünkü yaşadığınızın, bunun sizin hayatınız olduğunun farkındasınız. Ve evlenmek nasıl sizin hakkınızsa boşanmakta aynı derecede hakkınız.
Pozitif düşünün bundan sonra! Herşey çok güzel olacak deyin, çünkü kötü olması için bir sebep yok. Bu sizin resminiz, siz nasıl renklendirseniz öyle olacak!
Bol şans
güzel özetlemişsiniz tşk ederim..inşallah hersey güel olcak ben hep pozitif düşündüm iyikide düşünmüşüm allah da yardım ediyor şükürler olsun çorap söküğü gibi işlerim rast gidiyor..