evimdeydim akşam dolabın yarı kısmı hemen hemen boş.makyaj masamın üstü sadece benim parfüm şişelerimle dolu ,banyoda sadece benim şampuanım ve diş fırçam vardı..sabah olmadı bi türlü koca eve sığamadım gece..sanki cenaze çıkmış gibiydi.hani derler ya evden kedi gitse yokluğu hissedilir diye..yokluğundan değil de alışkanlığından sanırım o ev bana çok tuhaf geldi..zaten aklımdaydı düm gece emin oldum ben o evde duramam ..başka ev bulucam kendime..içim daraldı..heryerde ya bi fotograf var ya bi kıyafet ya bi fincan ( resimli) ..kararımdan pişman değilim ama insan tuhaf oluyor anlatamıyorum şuan..salondaki kanepede yattım uyuyamadım gerçi ama yatak odasında yatmak işime gelmedi..ne kadar zormuş meğer kendi kararın bile olsa..üstelik daha yolun başındayken..evden taşınırsam daha huzurlu olucam farklı bi ortam daha ii gelecek bana ..
bunları pişman hissi uyandırmak için yazmıyorum size..karşınızdakine nefret dahi duysanız alışkanlıklarınız içiniizi deşiyormuş onu öğrendim..hala kararım aynı..sadece üzülmemek için alışkanlıklarımdan uzak durmam gerekecek bunun için ugrasacam ..önce evden başlayacam ..
buarada herkeze GÜNAYDIN..sağlıklı neşeli hzuurlu bi gün olsun hepimize..
konuyu tek tek okudum ve sizi anlamaya çalıştım verdiğiniz karara sonuna kadar saygı duyuyorum
ama sormak istediği bi soru var eşiniz tekrar güveninizi kazanamayacak kadar kötümü sizce?
güven sarsan yada yıkan insanlaın kişiliği için iyi insan kötü insan diyemeyizki canım..kötü insan olsa ben eşinmle evlenmezdim..eşim insan olarak evet iyi biri..bunu boşandıktan sonrada sölerim şimdi de söylüyorum.ama eşim evliliğin sorumluluğunu yerine getirmeyen biri.hatayı tekrarladığında iyi kişiliğini kaybetmiyor ama eşinin güvenini ,evliliğe olan saygısını yitiryor..bu da onu kötü biri değil sorumsuz bir eş yapıyor..
insanın güveni bikere sarsılınca ipler iyiden iyiye kopuyo belkide şimdi ayrılman en iyisi anlatıgına göre seni hiç hak etmemiş benimle eşimle aramda çok sorunlar var ama sendeki cesaret bende yok ona dava açıp boşanamam çünki bi oglum var senin en azından çocugun yok madem bu radeye gelmiş allah hakında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?