artık evde değilmiş az önce gitmiş arkadaşıyla..arkadaşı aradı beni ..gerekli eşyaları aldık ama az zaman ver ev bulduktan sonra hepsini alacaz diye.eşyalarını zaman kazanması için bırakmamıştır umarım kısa zamanda kendine gelip,bu fikre inanıp ev tutacağını sanmıyorum ..arkadaşı bekar onunla beraberde kalabilirdi ortak olabilridi diye düşündüm.arkadaşı da tlf da epeyce duygulrıma oynamaya çalıştı.bişi yememiş içmemiş ceset gibi gel gör halini yapma böyle bende erkeğim suçlu olsam hayatta bu hale gelemem göstermelik olsa bile dedi..görmeye gerek olmadığını bu hale düşmek için zemini kendisinin hazırladığını söyledim..
bu akşam eve gidecem.o evde kalabilcekmiyim hiç fikrim yok.sanırım evi satıp yarı yarıya paylaşıp başka ev tutucam.hem onun hakkınıda yememiş olurum diye düşünüyorum.hemde okadar anı ile birlikte o evde bi başıma kalamam..yapacak iş çok allah yardımcım olsun tek duam bu..herkeze yine teşekkür ediyorum iyi iftarlar hanımlar...
bu akşam eve gidecem.o evde kalabilcekmiyim hiç fikrim yok.sanırım evi satıp yarı yarıya paylaşıp başka ev tutucam.hem onun hakkınıda yememiş olurum diye düşünüyorum.hemde okadar anı ile birlikte o evde bi başıma kalamam..yapacak iş çok allah yardımcım olsun tek duam bu..herkeze yine teşekkür ediyorum iyi iftarlar hanımlar...