çok yoruldum..sanırım ben başka şehire taşınıcam..eşim abuk subuk şeyler yapıyor.kıbrıstan döndükten 1 gün sonra apartman giirşinde kırmızı gül sepeti gördüm telle konuşuyodum üstüme bile alınmadım..asansörden benim kata indim kapının önü güllerle dolu.ki aynı katta 3 daire var..adam kapıyı kırmızı güllerle donatmış sanırım apartmana girdiğimi gördü ki 10 dk sonra bana msj çekti.kırmıız güllere masum derdin sen,severdin o güller benim bende masumum ve hala deli gibi aşığım diye..apar topar topladım gülleri koydum poşete indim sitenin önünde çöp konteynırına attım eminim biyerden izliodur diye.msj filanda çekmedim.ışı kapatıp yattım,korkuyorum bazen çünkü..o gün bugün ses yok..
ya ben başvuıru yapıp davamı erkene aldırammaı kızlar yaaa bukonuda fikri olan varmı?
Ben de seni merak etmiştim ama ben de giremedim siteye yazamadım...
Sakın işini felan bırakıp başka şehire taşınayım deme. Biraz böyle yapar yapar sonra durulur. Arada sana kullanacağı çocuk bile yok !
Ne bağı var ki seninle ?
Sözde son yapması gerekenleri yapıyor kendince...
Bence sen de aldırmadan devam et, bırak yapsın dursun...
Dava daha erkene nasıl alınır ki ?
Beni rahatsız ediyor diye belki aldırabilirsin...
Allah yardımcın olsun..
esencimmmmmmm sana yazdım ama msj kutun dolu sanırım..hala bişiler yapıo ama umrumda değil.kendime gelmeye başladım daha iyiyim kıbrıstan sonra..arkadaş ortamıma da girip gezmeye başladım.kendimi daha ii hissediyorum artık:) sen nasılsın?
kızlarrrr benim açımdan hersey yolunda..artık daha iyiyim,başka şehre taşınma işinden vazgeçtim rahatımı bozamam..terkedecekse o terketsin peşimden dolanana kadar.hattımıda değiştrdim ohh miss..
akşamları bazen görüorum mercimek beyniyle arkadaşlarının arabasıyla takılıo çevrede ama yermiyim ben? sinirlendiğim diğer konu neyin takibinde oluşu?sanki ben eve herakşam adam atıomuşum gibi pervane akşamları caddede..ama seimi çıkarmıyorum boş boş gezsin.artık aileside kendide tel ile ulaşamaz bana..
kızlarrrrrrrrr boşandım.yepyeni hayatımla yepyeni bir dünya kurmak istiyorum kendime...beyfendinin tüm mücadelerine rağmen boşandım.şükürler olsun.bana yardımcı olan dua eden herkeze tşk ederim...
kızlarrrrrrrrr boşandım.yepyeni hayatımla yepyeni bir dünya kurmak istiyorum kendime...beyfendinin tüm mücadelerine rağmen boşandım.şükürler olsun.bana yardımcı olan dua eden herkeze tşk ederim...
Boşanmana ve kendi hayatını kurmana çok sevindim...
İnşallah herşey yolundadır ve toparlanmışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?