evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

Ben de seni merak etmiştim ama ben de giremedim siteye yazamadım...
Sakın işini felan bırakıp başka şehire taşınayım deme. Biraz böyle yapar yapar sonra durulur. Arada sana kullanacağı çocuk bile yok !
Ne bağı var ki seninle ?
Sözde son yapması gerekenleri yapıyor kendince...
Bence sen de aldırmadan devam et, bırak yapsın dursun...
Dava daha erkene nasıl alınır ki ?
Beni rahatsız ediyor diye belki aldırabilirsin...
Allah yardımcın olsun..

esencimmmmmmm sana yazdım ama msj kutun dolu sanırım..hala bişiler yapıo ama umrumda değil.kendime gelmeye başladım daha iyiyim kıbrıstan sonra..arkadaş ortamıma da girip gezmeye başladım.kendimi daha ii hissediyorum artık:) sen nasılsın?

kızlarrrr benim açımdan hersey yolunda..artık daha iyiyim,başka şehre taşınma işinden vazgeçtim rahatımı bozamam..terkedecekse o terketsin peşimden dolanana kadar.hattımıda değiştrdim ohh miss..

akşamları bazen görüorum mercimek beyniyle arkadaşlarının arabasıyla takılıo çevrede ama yermiyim ben? sinirlendiğim diğer konu neyin takibinde oluşu?sanki ben eve herakşam adam atıomuşum gibi pervane akşamları caddede..ama seimi çıkarmıyorum boş boş gezsin.artık aileside kendide tel ile ulaşamaz bana..

Mesaj kutumu müsaitleştirdim yazabilirsin canım.

Tabi canım en güzel olanı yapmışsın. Güzel düşünüyorsun. Onunla artık şu saatten sonra ne bağın olabilir ki ?
Benim gibi çocuğun olsa neyse
Telefonunu değiştirmekle de en iyisini yapmışsın.
Bırak istediği gibi takılsın. Kafandan sil ..

yeni konu açmama gerek yok sanırım..kızlar çok kötü günler geçirdim..işim evim hiçbişi yok artık..herseyimi kaybetmek zorunda kaldım onun yüzünden..kapıma dayanmaları,beni takip etmeleri canıma tak dedirtti artık.içki içmeyen adam içip içip kapıma dayanmalara başladı.okadar tükendim ki.koca şehirde bi başıma mücadele etmekten bıktım yoruldum..korkudan uyuyamadığım geceler oldu.aşık olduğum sevdiğim adam beni kırdığı üzdüğü yetmezmiş gibi canavara dönüştü gözümde..iş için gittiğim kutlama yemeğinde 3 saat kapının önünde bekledi yemek çıkışı arkadaşlarla tokalaştık diye evimin önüne kadar beni takip edip bana hesap sordu hakaretler etti.."ne çabuk unutmuşum onu,başka omuzlarda sızlanmaya başlamışım,benim amacım özgür bi hayatmış kendisini mahvetmişim"filan..belli sarhoş belli meyilli hır güre .gözü dönmüş gelmiş gecenin 1 inde sokak ortasında nasıl karşı gelebilirim ona kadın başıma..karşı gelemedim korktum arabaya binmemi istedi konuşmak için arabanın anhatarını bana vermesi şartıyla kabul ettim başka yere sarhoş halde gitmek istemedm çünkü..

arabada bana etmediği hakaret tehdit kalmadı..sustum sarhoş olduğunu sabah sağlam kafayla konuşmanın daha doğru olduğunu söyledim.bağırdı çağırdı yüzümü kolumu sıktı sabahın 3,30 una kadar tuttu beni arabada..sonra can havliyle karakola gidip şikayetçi oldum avukatımıda çağırdım ya bu davayı erkene al yada ben başımın çaresine bakarım tek kuruş alamazsın dedim..onuda çağırdılar karakola sabah 9 gibi.elimde kanıt yok darp yok..beyfendi sarhoş olduğunu hiçbişi hatırlamadığını ama asla şiddet uygulamadığını söyledi.şikayetçi oldum ama zaten boşanma davamız olduğu için beyfendi serbest kaldı..eve gdiemez oldum kuzenimde kaldım bikaç gün sonra o mükemmel işimden istifa edip ailemin yanına gelmek zorunda kaldım..

hattımı değiştridm ev kiramı ödeyip kuzenimin eşinden evi komple boşaltmasını rica ettim..ailemin yanına da iizne geldiğimi söledim hala mutlu gözğkmeye çalışıorum ailemin hiçbişiyden haberi yok..tazminatımı aldım işten çıkarken..burası küçük bi şehir burda yaşayamam o şehrede dönemem ..napıcam bilmiorum.davam şükürki erkene alındı..iyiki o gün şiakyetçi olmuşum olmasaydım davam erkene alınmazmış..biran önce boşanmak istiyorum psikolojim alt üst boşansam da peşimi bırakacakmı şüpheliyim..bana dua edin nolurrrrr

konuyu az çok takip etmiştim.. yaşadıkların kesinlikle kolay değil , boşanmayı hazmedemeyen birisiyle uğraşması çok zor Allah yardımcın olsun inşaallah..

en zor seyler yasanmis bitmis canim az kalmis az daha dayan kendine yeni bir hayat kurarsin allah yardimcin olsun

"2 günlüğüne adıyamana gittim iş için çok samimi arkadaşıyla beraber kaldılar arkadaşının eşi döndüğümde bana aklı hep sendeydi arayıp durdu seni dedi ama oysa beni bi kez aramıştı o akşam.."

sadece bu cümle bile bir çok şeyi anlatıyor..arkadaşlarına seni aradığını söylemiş veya çevre bu şekilde görmüş..O kadın konusunda hiç masum olduğunu düşünmüyorum. öyle gizli konuşmalar falan..Kızın ismini vermek de bir taktik,bir şey yok gibisinden.. o zaman neden senden uzaklaşıp arıyor..Yemezler..

Hakkında hayırlısı olsun canım..

klasik tutuşmuş koca modeline dönüşmüş senın adam

ilk başta inanmamışt6ır ama ciddi olduğunu anlayınca takip etmeler tenhada yakalamalar

fiks

benım babam 6 sene yaptı evlenınce vazgeçti daha hala arada aklına esince anneme takar kafayı
bunlar boşanınca böyle oluyor...

kızlarrrrrrrrr boşandım.yepyeni hayatımla yepyeni bir dünya kurmak istiyorum kendime...beyfendinin tüm mücadelerine rağmen boşandım.şükürler olsun.bana yardımcı olan dua eden herkeze tşk ederim...

kızlarrrrrrrrr boşandım.yepyeni hayatımla yepyeni bir dünya kurmak istiyorum kendime...beyfendinin tüm mücadelerine rağmen boşandım.şükürler olsun.bana yardımcı olan dua eden herkeze tşk ederim...

yeni hayatında mutluluklar dilerim.

Darısı başıma :)

Boşanmana ve kendi hayatını kurmana çok sevindim...
İnşallah herşey yolundadır ve toparlanmışsındır...

tşk ederim..evet hersey yolunda yeni işime başladım artık ankarada yaşıyorum..

bu konuyu zırt pırt diriltmek istemezdim ama arkadaşlarıma tşk borcum vardı..:)

hepinize tşkler..yeni dünyamda çok mutluyummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…