Eş ailesi tam bir bela, ben böyle insanlarla muhattap olmazdım. Eşimin ailesi okumuş, gün görmüş medeni insanlar olmalarına rağmen anlaşamadığımız zamanlar olduğunda görüşmeyi kestim. Kendi iyiliğim için, huzursuz olmak istemiyorum diye. Böyle bir aileyle karşı karşıya gelsem en başından evlenmezdim bile aşkından ölsemde. Sizin muhattap olmamaktan başka şansınız yok. Siz gerçekten kendinizi anlatabileceğinizi falan mı sanıyorsunuz bu insanlara, mümkün değil böyle birşey. Tokat konusunda kendi özeleştirinizi yapmışsınız zaten.
Asıl önemli konu maddiyat, bence bir süre hiç para yollamayın, eşiniz işten çıkmış galiba, bir mesajda öyle mi okudum. Sizden para istememeliler zaten bu kadar sözden sonra. Gece telefonunuz neden çalıyor, uyku moduna almıyor musunuz? Normal saatlerde iletişim kursunlar, o zamanlarda da eşiniz versin cevabı. İçimize sinmiyor yardım edeceğiz diyorsanız bile az az gönderin, hatta para göndermeyin, sayaç numaralarını alın faturalarını ödeyin, market alışverişlerini online yapın gitsin. Ölümü gösterip sıtmaya razı edin, yeni düzen bu, buna alışacaksınız restini görmeleri lazım.
Ay birde birisi yere atıp kendini yumruklasa, küfretse falan ben gülerdim, siz nasıl tepki verdiniz çok merak ettim. zaten bu yüzden insanlarla çok muhattap olmuyorum, gergin ortamları umursamazlığımla daha gergin hale getiriyorum