Köpeğe tekme atana bırak kaltak demeyi , kalkar ben de tekme atardım herhalde köyde meydan muharebesi çıkardı ardından
Eşinize tokat atmakla çok büyük hata yapmıssiniz , yani hiç yapılmayacak bir hareket hem de aile yanında ama tüm anlattiklariniz içerisinde tokat bile masumane kalıyor , yapmanız gereken şey eş ailesiyle tüm munasebeti kesmek , mesajlasmayin , aramayın , telefonlarını açmayın zaten anlayamadım neden görünceye mesaj atıyorsunuz kayinvalideyi arıyorsunuz , yani sizin de davranışlarınız hatalı , olgun davranmiyorsunuz 15 yaşında çocuk gibi kendinizi ispat etmeye , ben de varım demeye çalışıyorsunuz , ne gerek var??
Bırakın eşiniz bogussun onlarla , eşiniz zaten sizi tercih etmiş , aklı da başında bir adam gibi gözüküyor , yapmanız gereken tek şey hepsiyle iletişimi kesmek
Ne konuşacaklar da eşinizle konuşsunlar , aradıklarında yanindaysaniz başka odaya geçin duymayın , yok sayın , yoksa başka türlü mutlu olamazsınız , hele ki ilk evliliğinden sonra böyle bir adam bulmuşsun , niye hayatı zehir ediyorsun kendine??