- Konu Sahibi peaceful16
ben sizi o kadar iyi anladım ki. evli değilim ama zamanında erkek arkadaşım varken ben de biraz böyleydim :) bugün ne yaptın nereye gittin kimlerle gittin, hatta öğlen ne yedin diye bile soruyordum tıpkı sizin gibi ama bunların hiçbiri öyle hesap sorar gibi değil, gününün nasıl geçtiğini neler yaptığını benimle paylaşmasını istiyordum çünkü ben sormazsam anlatmıyordu. istiyordum ki benimle paylaşsın, aramızda boşluklar olmasın, ona kendimi yakın hissedeyim. bilmiyorum ben ancak paylaşarak ve karşımdakinin de benimle paylaşmasıyla mutlu olabilirim.
size tavsiyem, eşiniz bundan çok şikayetçi olduğu için siz de biraz azaltın. en basiti soruları detaylandırmadan mesela sadece bugün günün nasıl geçti canım diyebilirsiniz. diyelim işten geldi telefonla oynuyor. hemen siz de kendinize bir uğraş bulun, internette bişeylere bakının ya da kitap okuyun vs. o zaten bir süre sonra elindekinden sıkılacak size yönelecektir. ona özlemek için fırsat verin.
size tavsiyem, eşiniz bundan çok şikayetçi olduğu için siz de biraz azaltın. en basiti soruları detaylandırmadan mesela sadece bugün günün nasıl geçti canım diyebilirsiniz. diyelim işten geldi telefonla oynuyor. hemen siz de kendinize bir uğraş bulun, internette bişeylere bakının ya da kitap okuyun vs. o zaten bir süre sonra elindekinden sıkılacak size yönelecektir. ona özlemek için fırsat verin.