- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi peaceful16
tamamen birakinca sogukluk girecek araya,..
diğer turlu de zaten araya sogukluk gırıyor, farkında degılmısınız.. Adam bıraz ozgur kalmaklı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamen birakinca sogukluk girecek araya,..
Mesela bigün dışardayız,hava çok soğuk ve ben donuyorum.neyse gittik yemek yedik,çay yoktuErkegin ustunuze dusmesi guzel degil mi, benim hosuma gidiyodu eskiden, ama cok abartmadigi icin belkide. pek sormamaya calisiyorum simdi kendimi frenliyorum, ben kendiligimden soylerim oglen bunu yaptik yemege gidiyoruz vs diye haber veririm hem sohbet olsun diye, ama esim pek yapmayinca ben soruyorum konusalim paylassin diye bu seferde kendi soylemedigi icin ben sorgulamis kontrol etmis oluyorum..
ayrı oda tuttuk diye ayrı yataklarda yatmıyoruz tabi ki. ama aylarca aynı odaya (aynı eve demiyorum bakın, küçük bir otel odasından bahsediyorum) tıkılıp kalırsak evliliğimiz de dostluğumuz da zarar görür.Dogru soyluyosunuz. Ben sanirim evlendik diye herseyi birlikte yapmaliyiz, beni aramali ilgilenmeli, esyalarini toplamali vs boyle bazi kurallar olusturmusum kafamda, ve ona bu baskiyi hissettiriyorum.. Ozlemesine izin vermek lazim dimi, sizinki ilgincmis rahatsiniz baya ayri oda tutmussunuz
Mesela bigün dışardayız,hava çok soğuk ve ben donuyorum.neyse gittik yemek yedik,çay yoktu
Diğer tarafa geçmemiz gerekiyodu çay için
Çay olan yerin sigara içilen kısmında yer yok, dışarı çıkalım,sigara içsin ondan sonra içeri girip çay içelim.ben titriyorum tabi buarada,eğer sigara içmeye on dk ara verip içerde çay içelim,sende ısın deseydi üstüme düştüğünü düşünürdüm
çok üstelememelisin sen ev hanımısın sanırım bunun da etkisi var.
Eşinizi çok iyi anlıyorum,gerçekten kötü bi duygune demek istedigini cok iyi anladim. soylemesin ama davransin diyorsun haklisin. esimde benden ayni seyleri bekliyor, surekli arayip, komut verip sikayet edecegine davranislarinla beni sevdigini belli et diyor.. bende o sekilde sohbetle paylasarak yakinlasmak istiyorum, uyum saglamak zor baya. ne zaman evleniyorsunuz kismetse?
Eşinizi çok iyi anlıyorum,gerçekten kötü bi duygu
Açıkçası ben nişanlımın beni düşündüğünü değil,kendi merakını gidermek için o kadar çok soru sorduğunu düşünüyorum artık
Düğün ağustosta ama bu ve benzeri sorunları aşamıyoruz.hayırlısı
Sevdiğimizi söylüyoruz ama davranışlarla desteklemek gerek bunu
Bütün konularını çıkarmaya zamanım yok maalesef. Bakın biliyorsunuz sizde? 30 tane konusu var, aynı sorunla ilgili, insanlar hep fikir vermiş. Herkes ciddiye almış.Neden mayıs ayında açılmış konuyu çıkarıyorsunuz zaten aktif iki konusu var... birşey cikti ya konularınin hepsini didikleyip ortaya mi çıkaracaksınız .
Evet fake im peki senin olmadığını nerden anlayacaz su yaptığınız gerçekten cok ayip size neden böyle yapıyorsunuz denildi diye fake misin vs... bak bakalim fakeligim var mi? Neye gore karar vereceksinizBütün konularını çıkarmaya zamanım yok maalesef. Bakın biliyorsunuz sizde? 30 tane konusu var, aynı sorunla ilgili, insanlar hep fikir vermiş. Herkes ciddiye almış.
Siz fake misiniz yaa ? reynax peaceful16 ???
Neyine bilmis bilmis konuşuyorum onun en son konusunu okuyan herkes yazsin yazmasin takip eden herkes çinde yaşadığını biliyor? Ben hakli görmedim bende yasadim diyorum onun sebebi çinde yaşamaları gördüm.. evet erkek icin empati yapamiyorum ben gördüğüm kismla yapiyorum... ayrica eşi hakli olsun olmasın peace nin hep ben haksizim demesinden kavga aninda kadina gerizekalı , zekasi düşük iq kac gibi hakaretleri var.. ( bunuda konuda okudum bana anlatmadi ben degilim demeden deyim)Ee yanii öyle bi bilmiş gibi konuşuyorsunuz ki, konu sahibinin desteklenecek bi tarafı yokken siz hak veriyorsunuz? Empati kurun adamla