• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil kurtaririm.. yardim edin lutfen

Erkegin ustunuze dusmesi guzel degil mi, benim hosuma gidiyodu eskiden, ama cok abartmadigi icin belkide. pek sormamaya calisiyorum simdi kendimi frenliyorum, ben kendiligimden soylerim oglen bunu yaptik yemege gidiyoruz vs diye haber veririm hem sohbet olsun diye, ama esim pek yapmayinca ben soruyorum konusalim paylassin diye bu seferde kendi soylemedigi icin ben sorgulamis kontrol etmis oluyorum..
Mesela bigün dışardayız,hava çok soğuk ve ben donuyorum.neyse gittik yemek yedik,çay yoktu
Diğer tarafa geçmemiz gerekiyodu çay için
Çay olan yerin sigara içilen kısmında yer yok, dışarı çıkalım,sigara içsin ondan sonra içeri girip çay içelim.ben titriyorum tabi buarada,eğer sigara içmeye on dk ara verip içerde çay içelim,sende ısın deseydi üstüme düştüğünü düşünürdüm

Dogru soyluyosunuz. Ben sanirim evlendik diye herseyi birlikte yapmaliyiz, beni aramali ilgilenmeli, esyalarini toplamali vs boyle bazi kurallar olusturmusum kafamda, ve ona bu baskiyi hissettiriyorum.. Ozlemesine izin vermek lazim dimi, sizinki ilgincmis rahatsiniz baya ayri oda tutmussunuz :KK66:
ayrı oda tuttuk diye ayrı yataklarda yatmıyoruz tabi ki. ama aylarca aynı odaya (aynı eve demiyorum bakın, küçük bir otel odasından bahsediyorum) tıkılıp kalırsak evliliğimiz de dostluğumuz da zarar görür.

Mesela bigün dışardayız,hava çok soğuk ve ben donuyorum.neyse gittik yemek yedik,çay yoktu
Diğer tarafa geçmemiz gerekiyodu çay için
Çay olan yerin sigara içilen kısmında yer yok, dışarı çıkalım,sigara içsin ondan sonra içeri girip çay içelim.ben titriyorum tabi buarada,eğer sigara içmeye on dk ara verip içerde çay içelim,sende ısın deseydi üstüme düştüğünü düşünürdüm

ne demek istedigini cok iyi anladim. soylemesin ama davransin diyorsun haklisin. esimde benden ayni seyleri bekliyor, surekli arayip, komut verip sikayet edecegine davranislarinla beni sevdigini belli et diyor.. bende o sekilde sohbetle paylasarak yakinlasmak istiyorum, uyum saglamak zor baya. ne zaman evleniyorsunuz kismetse?

ne demek istedigini cok iyi anladim. soylemesin ama davransin diyorsun haklisin. esimde benden ayni seyleri bekliyor, surekli arayip, komut verip sikayet edecegine davranislarinla beni sevdigini belli et diyor.. bende o sekilde sohbetle paylasarak yakinlasmak istiyorum, uyum saglamak zor baya. ne zaman evleniyorsunuz kismetse?
Eşinizi çok iyi anlıyorum,gerçekten kötü bi duygu
Açıkçası ben nişanlımın beni düşündüğünü değil,kendi merakını gidermek için o kadar çok soru sorduğunu düşünüyorum artık
Düğün ağustosta ama bu ve benzeri sorunları aşamıyoruz.hayırlısı
Sevdiğimizi söylüyoruz ama davranışlarla desteklemek gerek bunu

Eşinizi çok iyi anlıyorum,gerçekten kötü bi duygu
Açıkçası ben nişanlımın beni düşündüğünü değil,kendi merakını gidermek için o kadar çok soru sorduğunu düşünüyorum artık
Düğün ağustosta ama bu ve benzeri sorunları aşamıyoruz.hayırlısı
Sevdiğimizi söylüyoruz ama davranışlarla desteklemek gerek bunu

Evet bir noktada bence ozguven eksikligi/ surekli ilgi bekleme. eger nisanliniz kiskancligindan yapiyorsa evlenince degisebilir/ azalir bu meraki. ama surekli ilgi istedigi icin yapiyorsa iste biraz zor oluyor o huyu degistirmek.. hakkinizda hayirlisi olsun sizinde.

Merhaba

Bosanmaya varan buyuk kavgamizdan ve konusmadan gecirdigimiz 1 haftadan sonra kendimi baya bi frenledim, degistirdim diyebilirim bi kere isyerindeyken hic aramiyorum mesaj atmiyorum en fazla eve giderken vs yaziyorum , esim bana mesaj atmaya basladi hatta.:KK76:
Yalniz eve gelince kendimi cok cok frenlemeye calissamda hala esimden bir ilgi talebim var sanki evdeyiz , evliyiz diye benle konusmali bana bakmali benle ilgilenmeli diye dusunuyorum.
Yemek yeriz birlikte sonra mesela telefonuyla oynuyor veya birlikte bisey izleyelim diyor bende istiyorum sohbet edelim konusalim koklasalim daha bi ozlemli romantikli olalim, esim kendi zaten sarilir eder ama boyle ben ilgi isteyince diretince ters tepiyor bu noktayi cozemedim hala.
Kendi icimde isteklerimi mi degistircem? Yoksa esimi mi?

Kendi haline bırakın,düzelir.. Şu adamları bunaltmayın artık başka hobiler edinin :)
Sen onunla ilgilenmekten vazgeçince o seninle ilgilenecek zaten..

abuk subuk sorular sorup adamı bunaltıyorsunuz.böyle sorulardan sıkılıyorlar erkek milleti.

ilgi beklemekten vazgeç, arkadaşlar nasıl karşı taraf odaklı yaşamıyorsa evliliği aynen öyle düşünmelisin. koca odaklı yaşama. bırak kendi haline. eşini değiştirme kendini değiştir. siz değiştikce eşinde kendiliğinden değişecek.

ayni seyi ben terapistimle konusmustum ve bana demisti ki cok romantiksin, ama malesef tatlim hayat boyle degil, tabi ki oyle ask dolu, gozunun icine bakip guzel sozler soyledigi dakikalar olucak hayatinizda ama bunu her dakika her zaman bekleyemezsin yoksa hayal kirikligina ugrarsin demisti. baya bi dusunmustum ben bunu, ilk basta algilayamamistim neden her dk canim cicim seni cok seviyorumlarla dolu bi hayat geciremeyecegimizi, ama sonradan dank etti ki, benim iliskim digerlerinden cok daha mutlu, milletin kavga edicek, uzulecek, anlasamadiklari hakiki sorunlari var, benim taktigim ise bana her dk askim canim dememesiydi. sonra sukretmeye basladim boyle guzel bi iliskim oldugu icin. bazen hala boyle takintilar geliyor aklima, gunde birkac defa hemde, takicak sey ariyorum ki buluyorumda, ama ogrendim kendi kendime yasamayi bu sorunlari cunku onunla paylasinca hem ters tepki veriyo ki sevicegi varsada sevmiyo, yada bosuna kavga edip zaman harciyoruz. aklina her geldiginde kendini frenle, aklinda yasa, cildir, bagir, dok, mahvet orayi, ama aklinda yap bunlari, yuzunde hep gulucuk olsun. cunku aklimda firtinalar koptuktan cok az vakit sonra farkina variyorum sacmaladigimin ve esimin beni aslinda ne kadar sevdiginin

bu arada ozel mesajlarina bakarsan sevinirim :)

Sen 'sorun göremiyorum' diyorsun, çünkü sorun başlı başına 'SEN' olmuşsun ??

Neden mayıs ayında açılmış konuyu çıkarıyorsunuz zaten aktif iki konusu var... birşey cikti ya konularınin hepsini didikleyip ortaya mi çıkaracaksınız .

Neden mayıs ayında açılmış konuyu çıkarıyorsunuz zaten aktif iki konusu var... birşey cikti ya konularınin hepsini didikleyip ortaya mi çıkaracaksınız .
Bütün konularını çıkarmaya zamanım yok maalesef. Bakın biliyorsunuz sizde? 30 tane konusu var, aynı sorunla ilgili, insanlar hep fikir vermiş. Herkes ciddiye almış.

Siz fake misiniz yaa ? reynax reynax peaceful16 peaceful16 ???

Bütün konularını çıkarmaya zamanım yok maalesef. Bakın biliyorsunuz sizde? 30 tane konusu var, aynı sorunla ilgili, insanlar hep fikir vermiş. Herkes ciddiye almış.

Siz fake misiniz yaa ? reynax reynax peaceful16 peaceful16 ???
Evet fake im peki senin olmadığını nerden anlayacaz su yaptığınız gerçekten cok ayip size neden böyle yapıyorsunuz denildi diye fake misin vs... bak bakalim fakeligim var mi? Neye gore karar vereceksiniz

Ee yanii öyle bi bilmiş gibi konuşuyorsunuz ki, konu sahibinin desteklenecek bi tarafı yokken siz hak veriyorsunuz? Empati kurun adamla

Ee yanii öyle bi bilmiş gibi konuşuyorsunuz ki, konu sahibinin desteklenecek bi tarafı yokken siz hak veriyorsunuz? Empati kurun adamla
Neyine bilmis bilmis konuşuyorum onun en son konusunu okuyan herkes yazsin yazmasin takip eden herkes çinde yaşadığını biliyor? Ben hakli görmedim bende yasadim diyorum onun sebebi çinde yaşamaları gördüm.. evet erkek icin empati yapamiyorum ben gördüğüm kismla yapiyorum... ayrica eşi hakli olsun olmasın peace nin hep ben haksizim demesinden kavga aninda kadina gerizekalı , zekasi düşük iq kac gibi hakaretleri var.. ( bunuda konuda okudum bana anlatmadi ben degilim demeden deyim)

Back