- Konu Sahibi peaceful16
bana mesaj atsa ilgilense yazsa birazcik ben isini engellemismi olurum ki.. sonucta benim icin bizim icin yapmiyormu, neden beni 2. plana atiyor hep. mesela aksam oldu bugun hic konusmadik daha, sabah cikarken evdeydi daha kolay gelsin dedi ciktim, saat 6 hic sesi cikmadi. yani eve gelince mi konusalim sadece? bu sekilde cok az geliyor bu paylasim bana, ilgisiz geliyor davranisi. eve gelince tv izliyoruz sariliyo falan kavgali degilsek , ama onun disinda isteyken veya disaridayken bana vakti yok ilgilenmiyor. evdeykende oyle asktan bahsedelim romantizm yasayalim seklinde degil sarilir bisiler izleriz, veya telefonunda takilir benle ilgilenmez bazen. maillerine bakar bazen ise devam eder , boyle yani.. ben soylenirsem de tartisiyoruz, bu sekilde devam edersem iliskimizin sonunu gormedigini soyluyor degismemi istiyor bu huyumdan vazgecmemi surekli yazip aramamami ve daraltmamami istiyor.. bende ne istedigimi anlatiyorum ama bu kadar yapabildigini soyluyor
Belki iş yerinde sevmiyordur. Bakın benim sevgilim de işteyken hiç arayıp sormazdi ki farklı şehirlerde yaşıyorduk hatta ilk başladığı zamanlarda bir gün telefonla aradım sonra bana ofisin açık olduğunu, çalışanları konuşarak rahatsız etmek istemediğini söyledi. Ben de tamam sen müsait olunca ara dedim o da müsait oldukça arar hep. Mesaj da arada atar ya da bazen geç cevap verir çünkü çok yoğun çalışıyor zaten kendisi de bu yoğunluktan hep şikayetci.
Yani bu iş hayatı farklı olabiliyor eşiniz size söylemese bile bunları. Hem evde aranız iyiymiş önemli olan da bu. O işte çalışırken ne kadar paylaşım yapabilirsiniz ki zaten? O yüzden bu konuyu bu kadar dert etmeyin evliliğinize yazık.
Aklıma ne geldi böyle kötü şeyleri düşünmek yerine akşamınızi daha kaliteli geçirmeye çalışsanız? böylece gündüzü de telafi etmiş olursunuz =)