Evliligimi bitireyim mi?

Muhteşem bir yorum Çok güzel dile getirmişsiniz herşeyi.

Ah keşke ben de önceden farkedebilseydim valla çok şanslıymışsınız Bende de eşim bana hiç sorma gereği bile duymadan erkek kardeşini dersaneye yazdırıp bizde kalmasını sağlayacaktı.(Biz de eveleneli 2 sene olmadı daha.)Çünkü onlarda da böyle o onda bu bunda rahatlıkla kakıyorlar şaşırtıcı derecede.Hem de yıllarcaBüyük kavga ettik böyle birşeyi asla kabul edemeyeceğimi söyledim.İstediğim oldu ama daha sonra nelerle karşılaşırım bilmiyorum

Burada da konusu sahibi en başından bu saçmalığa dur demeliymiş bence.Hep söylüyorum Taviz tavizi doğurur.Bir kere eve girdiklerinde ses çıkartmadıysa bu diğer eve girmelere davetiye çıkarır ardından duş almalar ardından yatıya kalmalar flan da başlar.Keşke en başından sınırlarını çizebilseydi.Sonradan sınır çizmek çok daha zor.Ama bu şekilde de asla yaşanmaz.

Bosan

Es ailesi konusunda hassasimdir. Esimin ailesini gercekten el üstünde tutarım.
Ancak kayınpederin habersiz çatkapı gelmesi asla kabul edilemez. Bakın kayınvalide olsa bir nebze.
Ama mesela 2 3 kadın arkadasiniz kahveye gelmis olsa...
O an siz sortla, yaz sicaginda donla geziyor olsaniz...
Evde ben sütyensiz gezerim mesela.
Dogum yapsaniz bebek ek gidaya baslayana kadar memeler fora gezeceksiniz.

Evde esiniz haric hic bir erkege yer yok, kusura bakmasınlar.

Ömür boyu misafirlik bu sizinki, kendi evinde misafir.

Eşinizle konuşun bunun çözülmesi gerekiyor bu ne ya resmen delilik.

Normal değil tabiki. Eşinle konuştunmu bu konuyu.

Bana yapılsa sinir krizi geçirir ve bosardim.. mahkeme tutanağına da , özel hayatın ihlali maddesini ekletir tazminat da alirdim

Eşinizin ailesi evinize gelebilir, ama anahtarınızı sadece zorunlu durumlarda alabilirler. Mesela atıyorum evde hayvan vardır ve siz tatile çıkmışsınızdır o hayvanın ihtiyacını karşılamak için anahtarı alabilir. Ama diğer türlü olsaydı ben sorun çıkartırdım. Tabi önce eşimle konuşurdum ama dinlemiyorsa mahrem kavramını bilmeyen, evliliği tam olarak anlayamamış erkekle işim olmazdı.

Adresinizi dm'den atarsanız tuvaletim sıkışırsa bi çalarım kapınızı.
Duş hizmeti de var oh mis.
Çünkü bizde böyle.
Yersen.

Normal değil.

Çocuk falan yapma aman haa diyeyim… bu ne böyle canım hiiiç abartmıyorsun öyle şey mi olur ya herkesin özeli var ne ayıp.. anahtar vermek nedir ya.. gelip duş almak nedir.. vala sabır taşı olsa çatlar.. evliliğin pekişene ve bu tavırlar değişene kadar bişi yapma bacım.. böyle yaşanmazz

herkesin normali kendine

bizim koyde normaldir bu durum.

ancak ben o sekilde yetismis olmama ragmen asla oyle bir yasam tarzi kurmayi hedeflemedim kendim icin, o yuzden kabul etmezdim yerinizde olsaydim..
Hatta esim de benzer kulturden geliyor, ona ragmen biz ikimiz bu sekilde yasamiyoruz.
yani esinizin bizde boyle demesi de bence yeterli bir gerekce degil.

ben komsuma bile anahtar veren bir insanim, bence cok faydali oluyor, anahtari unutttugumda falan. Ama oyle kamuya acik bir evim yok. Neden ayni sehirde yasadigim insanlar gelip benim evimde uyusunlar, benim evimde dus alsinlar ki. Yatiya gelen misafir icin tabi ki de evimde rahat etsinler isterim, o cok farkli, bu cok farkli.

tskler canim, evet ben de öyle düsünmüstüm ama iste ailemle bu konu hakkinda konusmuyorum üzülmesinler diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…