Evliliğimde bitmek bilmeyen sorunlar

Okadar uzun
soruna odaklanmadım,
sorun cinselmi,
karaterıksel mi
ailesel mi tekrar bastan okuyamam
sıkıcı keşke özeti olsaydı benzer sorumlarım var sanki korktum bu gibi anlatamazsam diye.

Uzun zamandır yoktum konu askıda kaldı. Samimi yorumlarınız için teşekkür ederim. Kendime kızıyorum neden bu hayatı seçtim diye ama belki de bişeyleri bu şekilde anlamam gerekli. Ben kimsenin beni zorlamasıyla evlenmezdim ki evlenmedim de. Eşimden önce bi kaç kez başıma geldi ama kesinlikle net bir şekilde istemediğimi dile getirdim. Kimseye silah zoruyla evlenicez illa demiyoruz sonuçta. Maksatım evlilik olsaydı bunu başka kişilerle mantık çerçevesinde çok kolay yapabilirdim. Ama ben istedim ki sevdiğim adamla olsun herşey. Çünkü gerçek bir aşk kadınıyım. Fakat anladık ki aşktan da kimseye fayda gelmiyomuş. Şimdi okudum da ne kadar da uzun yazmışım cidden :) ben bile sıkıldım okurken. Çok içim sıkılmış demek ki bi başlamışım yazmaya sonu gelmemiş.

Daha yeni sorunlarım var ama doğru başlık altında açacağım. Ve söz veriyorum daha kısa tutacağım:) şimdi bu konunun uzamaması için sizden daha fazla yorumda bulunmamanızı rica ediyorum. Teşekkürler herkese

Arkadaşım ben hepsini okudum ve burda boş yorum yapanlara sana kusur bulanlar sinir oldum ancak bu yorumları ya başına gelmeyen ya da empati yeteneği olmayanlar yapabilir. Neyse ki bende empati yeteneği çok fazla önce şunu diyeyim eşin bi narsist. Narsist özelliklerine bak aynısı seni kendne hapsetmiş sen ona bağımlı olmuşsun. Bunu farkettirmeden yaparlar sen haklı olsan da ona bağımlı oldugun için susarsın yeter ki o kızmasın küsmesin diye. Her şey onun istediği gibi giderse aşk böceği olur ama en küçük pürüz çıkarsa bitersin. Yani sen ne yaparsan yap o hep haklı olacaktır. Bence sen bi psikolog ile görüş kendinin farkına var. Narsistlerin en büyük düşmanı özgüvenli kişilerdir. Azcık onu takmasan olaylara Of tamam, uğraşamam, evet sen haklısın deyip geçsen abi noluyo ya bu kadın neden bana böyle davranıyor der sorgular Allah m yoksa artık sevilmiyor muyum diye kendi kendni yer çünkü o senin sevginden ve ona kendini vermenden beslenir. Lütfen sadece kendi değerinin farkına var ve sonra olanları gör

Okurken darlandim. Çok uzun yazmış ve detaya girmişsin. Sonunu getiremedim.

Ayy bu ne ya, periyodik olarak benim mesajımı alıntılıyorsunuz. Tek bi kelime de yazmıyorsunuz. Kendi aranızda anlaştınız mı naptınız?

Aslında baştan evlenmemeniz gerekirmiş. Yaşım geçti evlenmem gerekir diyerek siz adamla evlenmeye calismissiniz aslında iyice baskı yapip ensonunda "istemiyorsan bak ayrılırız haa"demek evliliği akışına bırakmak olmuyor. Çocuk konusunu evlenmeden adam söylemiş. Hiç söylemeyip evlenince öğrenenler oluyor vs. Adamı suçlamayın. İte kaka olmuş zaten evlenincede baştan yerinizi sorgulamissiniz doğal olarak çünkü siz bu durumda evlenmişsiniz. Bende yeni evliyim. Herzaman erkek çok severse daha istekli olursa sağlam ilişkiler oluyor böyle görüyorum çoğu zaman böyle düşünüyorum. Erkeklerin eril özelliğinde de bu vardır normalde. Adam baştan sizi çok sevip aşık olsa kendisi çok istekli olurdu. Artık alışkanlık stabil olduğu için evlenmiş gibi geldi bana kusura bakmayın cidden tarafsiz doğru yorum yapmak için yazıyorum. Sizde belki kendi içinizde haklisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…