Evliliğim..

Katiliyorum. Bu adam 2 iste calismayi birakmadigi surece bu evlilik asla duzene girmez, corba gibi bir hayat cunku gecesi gunduzu belli degil.

Konu sahibesi sadece ev borcumuz var demis, eee konu sahibesi de calisip para getiriyor adam 2.isi biraksa olmuyor mu?

bebek olunca ne oluyor bu kocalara ya bende benzer sorunlar yaşadım arttı da arttı . Ama bebekten sonra mutasyon geçiren bu kocalara uyuz oluyorum.

Şimdi daha net anladım. Eşiniz de sizde çalışıyorsunuz ve buna rağmen ek iş mi yapıyor? Ben bebeğiniz olduğu İçin sizi çalışmıyor sandın konu çok uzun olduğu İçin. Borcunuza yeterli geliyorsa bence ek işi bıraksın. Çünkü çok düzensiz onun alışkanlıkları. Gecesi, gündüzü.

Vaginusmus çözülmeden bebek, günlük rutin oturmadan ev borcu... hiçbir sorunu halletmeden üstüne yeni sorun eklemişsiniz. Evliliğinizde hiçbir doğru kısım yok ki şurasını da şöyle düzeltin diye öğüt verelim. Ben olsam evi satar kredi borcundan kurtulur eşimi ikinci iş prangasından çözerim önce. Sonra da çift terapisine giderim parayı döküp. Eşle konuşmayla şöyle böyle davranmayla çözülecek noktayı aşmış sizinki daha radikal çözümler lazım

Çözümü zaten sen bulmuşsun. Cinsellik evlilikte çok önemli ki siz daha yeni evlisiniz. Vajinismusu yendin madem geri kalanları düzene sok. Senin anlattığını yapan ama eşi ile birlikte olan yinede bir kadın var. Sendeki sorun sadece yorgunluk mu sence. Eşine demiyorum ama ikinizde de hatalar var. Yani sen hiç eşine yanaşıp da red cevabı aldınmi cinsellikte. Sözlü değil ama. Fiziksel yaklaşmadan bahsediyorum.

Ben sadece cinsellikle çözüm bulacağına inanmıyorum canım.Evet cinsellık evlılıkte çok onemlı ama her sey deıl.1.si adam kendı cıkarşarı dogrultusunda yaşıyo.Sen evın tum yukunu almışsın.O ev ıkınızın canım.Her ıkınızde taşın altına elını sokmalı.

sorununuz ne olduğunu en sonda belirtmişsiniz evlilikte cinsellik büyük bir öneme sahip her zaman yok demek başlı başına büyük bir sorun bence kendinize çeki düzen verin bazı kadınların isteksiz kocasından dolayı dışarı aklı nasıl kayıyor ve aldatılıyorsa bunu erkeklerinde hayli hayli yapıcağını bilip ona göre davranmalısınız.

Yani Türkiye'de herkese iletişim dersi verilmeli ,
Öyle karmaşık ki yazınız.
Sanırım kafanız da aynı böyle.

Evlilikte cinsellik ilk faktör , onu çözün.
İkincisi niye annenizde yiyorsunuz , sizin eviniz yok mu ?
Üçüncüsü çocuğunuz çok küçük , evinizi dağıtması mümkün değil .
Ev eşittir yuvadır.
Sizin ev otel olmuş.
Yuva olmadan evlilik olmaz.

Reactions: H M
Ben sana daha once de profilde yazmistim cinsellik olayini halletmen gerektgni ... hallolmadan cocuk yapmaniz zaten hata olmus ama olan olmus en kisa zamanda duzene koymaya bakin

sorununuzu en sona yazmışsınız
mesela bu hafta sonu hiçbişeye kızmamaya karar verin

kolay yemekler yapın köfte makarna gibi
yenmezse de yarın yenebilecek şeyler olsun
kuzunuzla vakit geçirin
eşiniz geldiğinde güzel karşılayın yemek yiyip yemeyeceğini sorun
sinirlenmeyin hiçbişeye
yemek istemezse kahve yapın yanına oturun
biraz sıcak içten davranın
veee mutlu son :) ha gayret

bakalım onun tutumu ne olacak size karşı

Canım cinsellik evlilikte %80 önemli dediklerinde şoklar geçirip evlilikte soğumuştum.Ama sonra yatağa bile beraber girmenin ne kadar önemli olduğunu hem okuduğum kitaplar ve izlediğim videolardan hem de çevremden anladım.Sana google da beyaz tv hayatta her şey var arşivini açmanı ve son sayfadan başlayıp zafer akıncının bütün videolarını izlemeni öneririm.Bak sana gerçekten çok yararlı olacak emin ol.Bir de zeynepbahar var googleda onun yazılarını da okumanı tavsiye ederim.Bir de cinsel hayatını yorgun olsan da aksatmamanı tavsiye ederim.Ben hamileyim canım zerre istemiyor istiyormuş gibi davranıyorum

Tamamen sorununuz sevgi eksikliği ...sevgi görmek dokunulmak istiyorsunuz.
Cinsel eksiklikten bahsetmişsiniz adam vb size yanasiyormus en azından.bu forumda neler okuduk yanasmayanlar var,istemeyen red eden var .yani ne kadar yorgun olabilirsiniz ki red ediyorsunuz.insan red edilince kötü oluyor .bence ise o istediginde red etmeden baslayabilirsin

Evi dagitan kocam neresini anlamadiniz bilmiorm ama sorun cinsellikmis evet

Sizin uzman desteğine ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…