Evliligim

Aynen. Bende stres ve üzüntüden 47 kiloya kadar düsmüstüm. Insanlar anlayamiyordu niye böylesin diyorlardi ben anlatmiyordum bir de kimseye. Cok cok kötü günlerdi. Iyi ki ayrilmsim. Sadece bir üc ay zorluk cektim ki o da cok normal sonrasi huzur..

Onun karakterinde de sorun olmasa böyle yapmaz babası ne kdar öyle olursa olsun ,kendisi şöyle düşünebilir babam bu yanlış hareketleri yaptı ben eşime karşı iyi olacağım diyebilirdi ama karakterleri bozuk sadece annelerine saygı duyan kişilikler bence babasından değil kendi de bozuk insanlıktan nasbini almamış birde böyleleriyle evlenip hayatımızı mahvettik ya benım kendim için acıdğım tek nokta bu

Bende o aşamadayım ama ben siziin kadar pozitif olamıyorum 1 ay oldu benımde sürekli aklıma eş kişisi geliyor nie böyle yaptı nie yuvamızı yıktı diyorum

Bende o aşamadayım ama ben siziin kadar pozitif olamıyorum 1 ay oldu benımde sürekli aklıma eş kişisi geliyor nie böyle yaptı nie yuvamızı yıktı diyorum

Gecmis olsun, ne yasadiniz neden ayrildiniz bilmiyorum tabi ama bazen gercekten en dogrusu bu. Unutmayin ki evlilik yürütmek, yuva icin çabalamak tek basina kadinin gorevi degildir. Yuvayi disi kus yapar sacmaliklarini empoze edip erkek egemenligini kabul ettirmeye calisiyorlar ama bunlarin hepsi ozguvensiz erkeklerin hatalarini ve beceriksizliklerini örtbas etme isteginden baska bir sey degil.

Hesap sormayı biliyormuş demek ama yanlış olaya, yanlış kişiye sormuş :)) bende uzun uzadıya yazmıştım belki faydam olur diye :))
Anlamadim olayi. Yonetime de yazdim hesap degil, nasil oluyor bu diye sorsum iki kere soeu isareti koyunca hesap sorulduhu dusunuldu sanirim. Gercketen merak etmistim

Bu evliliği bitirmek için daha ne bekliyorsunuz?
Şiddet var saygısızlık var kısıtlama var??
Ananız babanız size pantalon giyme dese isyan edersiniz ama el oğlu için nelerden ferahat ediyorsunuz.
Mantıklı bir yanı yok bu evliliğe devam etmenin.

Sırf görusmenizi istemediği icin kadına bende gözü var diyen adamdan korkun
Cocuk da yapmayın eger yoksa.
Tiğniyetsiz biri kocanız.
İgrenmekde haklısınız.

Anlamadim olayi. Yonetime de yazdim hesap degil, nasil oluyor bu diye sorsum iki kere soeu isareti koyunca hesap sorulduhu dusunuldu sanirim. Gercketen merak etmistim

Doğrudur canım, yanlış anlaşılma olmuş sanırım. İçerik bilmeden yazdım, hata yaptım sanırım. Kırdıysam kendi adıma kusura bakma.

Gercekten oyle dimi? Buyukler de hep der cok afedersiniz ama ayni b*kun laciverti diye. Demekki iyilere denk gelmek zor. Iyi drrken, sakinn sessiz erkeklere

Kendinizi kandırmayın. Altı yıllık evliyim dokuz yıldır sevgiliyim. Bir gün bana ne sesini yükseltti ne tek söz ett kalbimi kırdı.
Her zaman en büyük destekçim oldu. Çocuğumuzu geceleri nöbetleşe baktık. Ev işlerinde her zaman destekçi oldu ben işten geldim demedi.
İstediğimi giyerim ağzını açıp bir kere bile karışmadı. Karışamaz. Hoş o da karışmak istemez.
Kısacası çok düzgün erkekler de var.
Sevgiliyken size karşı kısıtlamaları romantik bularak hata yapmışsınız. Biz sevgiliyken de ağzını açıp tek bir gün bile karışmadı. Kavgalarımız oldu ama hakaret dahi etmedi. Ben de gözlemledim. Düzeltirim demedim. Özetle sevgiliyken ne gördüysem evliliğimde de onu buldum. Sizin gibi.
Şimdi de bu kötü kocanızla devam etmek için kalan erkeklere kulp takmayın.

Bi donem calistim zaten 1 2 aydir calismiyorum. Sikinti yoktu yani is konusunda

Bu postumda beni herkes azarlama derdjnde gercektwn ilginc.. yazilani keske iyi okusaniz buyukler oyler der, aamaaa iyuleri denk gelmemis demekki (onlara) dedim. Tanimadigim insanlara kulp falan takmiyroum yani hamfendi. Sansinjz.. allah mutlu etsin

Hem de ne konusmalar. Su postta o kadar cok bana yazan olmus ki.. sasiriyorum. Oh aferin dermircesine

yazdim yazdim sildim,
butun bu haberlerden sonra cocugunu yatili hafiz kursuna mi gonderecekmis.

yok yok, olmasin boyle bir baba.

cok uzgunum ama yazik etmeyin omrunuze bu adamla curutmeyin kendinizi.

Bir kere ne yasadim anlatiyim.. yinr kavga ediyoruz. Dugmeli etegim var etegin arasindan yani etegi gerip de oturunca bacagim gozuktu. Rvet bayag baldir kismi falan. Nadill dikkat etmez misim?? Neleeer neler soyledi. Kendimi savundukca da vurdu. Tabii bos bos savunuyorsunuz biyerden sonra sacma sapan. Bi anda elim kitlendi parmaklsrim kivrik kaldi. Nr acabiliyorum ne bisry. Oyle ce kaldi. Sok oldum. Sonra anladim ki sinirlerim nasil yipraniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…