- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Son yazdigim konuda cok ustume geldiler. Okuduysaniz eger son konumu biliyorsunuzdur durumu dimi? Sayfa yonetimine son konumu kaldiri misiniz dedim yasak dedi. O zaman lutfen uyeligimi kaldirin dedim. Orda da yazdim surekli dertlesicem burada diye. Arkadasimin dugunu de dun oldu daha. Icimi tekrar doktum. Bosan denilince ne yazik ki hemen bosanilmiyor. Tabii ki verilen akillar cok isime yariyir cok da icimi rahatlatiyor sizle konusmak. Ama bosan desik bosanmadin diyerek suclamak ne kadar dogruu acabaSana sayfalarca yazdılar.
Boşan dediler. Ama sen yeni üyelik alıp yeniden konu açtın.
Ne umuyorsun?
Keşke evlenmeseydim keşke
Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2...www.kadinlarkulubu.com
Aaa aynı üye mi bu ?Sana sayfalarca yazdılar.
Boşan dediler. Ama sen yeni üyelik alıp yeniden konu açtın.
Ne umuyorsun?
Keşke evlenmeseydim keşke
Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar. Burada bundan sonra cok fazla yer alicam snairim:) dertlesmeye geldim.
Nereden baslasam bilmiyirum.. 2.5 senelik evliyim. Evliligimi coook fazla sorgulamaya basladimen bas sebepler; esimin sinirli bir yapisi olmasi. Genel anlamda iyidir hostur amaa anlasamadigimiz oyyyyle cok konu var ki. Disariya iyiyken evde en ufak biseyde sinirlenir, hakaret eder. El kaldirmisligi da vardir. Niye? Susmhyormusum sinirlendiginde vs vs. Bunlari sonra detayli anlatirim.. kapanmami da istiyor. Ama benim artik hayalim hep, rahat yasamak istedigimu giyebilmek, huzurlu sakin.. hele en yfak biseyde benle kavga.ettiginde aninda cikip gidesim geliyor. Ama iste ailem hicbir kavgamizi bilmiyro. Hele yok yere hakaretlere baslayinca resmen buzzz gibi soguyorum. Dun ennn yakin dedigim arkadasim evlendi. Evlendikten sknra gorusmeyi kesmistim. Esim istemedi.. en basta belli bi sebep soylemiyordu. Sonra o arkadasim dediginin bende gozu vardi dedi. Ben inanmadim. Gorusmemi kisitlamasindan dolayi soyledigini dusundum. Hala da ole dusunuyorum. Dun onu instagrmda gelinlikle gorunce. Gencliligim, cocuklugum, gorusemediklerim, gidemediklerim, giyemediklerim buyudu de buyudu gozumde. Bilmiyorum. Cok sorgular oldum herseyi. Belki yasattiklarindan dolayi inancim da kalmadi. Icim coook dolu. Herseyden biraz biraz anlattim. Umarim aklinizi cok karistirmamisimdir hanimlar:)
Boşanmayacaksanız katlanacaksınız....boşanamam
Aynı cümleler çünkü.Aaa aynı üye mi bu ?
Nerden anladiniz?
Konuyu okumuştum
Aaa aynı üye mi bu ?
Nerden anladiniz?
Konuyu
Yok pantolona oncesen izin vermiyordu. Bir yolunu bulup tee 1 sene aonunda giymek istyorum ben seviyirum dedim de tekrar gitmeye baslasiiuzun etek mi giydiriyor ? ne giydiriyor ayol ?
Konuyu
Yok pantolona oncesen izin vermiyordu. Bir yolunu bulup tee 1 sene aonunda giymek istyorum ben seviyirum dedim de tekrar gitmeye baslasiiuzun etek mi giydiriyor ? ne giydiriyor ayol ?
el kaldırmışlığı var ama genel anlamda iyi hoş mu? dayak yemekten mi zevk alıyorsunuz yoksa
Inanjn bubu yazmaktan hiiic hoslanmiuroum ama. Butun detayini anlayabilin diye boyle soyluyorum. Disariya inanilmaz iyi, yardimsever. Herkes acayip sever. Cok iyi cok mukemmel insan der. Yasli gorsun kosar yardima vs vs vs. Evde de heppp kotu degil. Amaaa cigrindan ciktigi oluyor. Iki farkli kisi snakj..
dışarıda görüp yardım ettiği yaşlılar mı evli onunla sen mi evlisin?Yok pantolona oncesen izin vermiyordu. Bir yolunu bulup tee 1 sene aonunda giymek istyorum ben seviyirum dedim de tekrar gitmeye baslasii
Çocuğu yatılı hafızlık okuluna verecek adam ciddi anlamda muhafazakardır. Yani elhamdülillah müslümanım ama bunu yapmam mesela. Belli etmiştir kendini mutlaka ama aşkın gözü kördürHayir cocugum yok. En basindan beri acaba duzelir mi? Duzelirsek dusunurum diyerek korunuyordum. Ama artk bunca seyden sonra hic emin degilim.. daha simdiden cocugu yatili okula vermeyi falan dusunuyro ortada cocuk yok. Hafiz olsun dieyymis. Ben de bi kere dedim ki ben guvenemem kimseye oyle yatili okula vermem deeim. Onu o zaman goruruz gjbiwinden bisey dedi. Bu konusmalar beni cook korkutuyor
Aynı cümleler çünkü.
Yakın tarih olduğu için hatırladım.
Valla mı?bize hesap soruyor nereden buldu beni diye ..... Al işte bak nereden bulmuşlar....
Kısıtlamanın makulu olmaz.Oyle mi diyorsunuz? Hep mi ayni yani
2 sene beraberdik. Kisitlamalari vardi fakat makul bicimdeydi normal seylerdi bastmiyordu asla. Suan dusunuyirum fazla seylee degildi. Bi sene hicccc pantolon giydirmedi mesela. Hic. Sonra bi sekilde ikna ettim vs. Bunun gibi cook konu
Hayır hepsi aynı değil. Kendini ikna etmeye çalışan kadın tesellisi bu . Nerde görsem tanırımHepsi diğerinin aynısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?