Evliligim ve cinsellik

Bazi konularda hakli olabilirsiniz ama şu yazı yazma konusunda biraz abartiyorsunuz.
Kimsenin yazisina, noktalamasina yorum yapmam ben genelde bunu da belirteyim, konu sahibine de bu konuda yorum yapmadim.
Burada ufak tefek yazim hatalarini herkes yapiyor, hiç yapmam diyen de yapiyor ama yazı baştan sona hatalı olunca insanlar yorum yapiyor haliyle.

Kapasiteden girmiş, egitimden çıkmişsiniz ama doğru yazmak, noktalama işraretlerini kullanmak için kapasitesi yetmeyen bir insan olduğunu düşünmüyorum zihinsel bir problemi yoksa.
İlkokulda herkese doğru yazmayi ve noktalama işaretlerini ögretiyorlar. Dümdüz bir yazı yazabilmek için 2 üniversiye bitirmiş olmak gerekmiyor veya yazı yazmanın ilgi alanina giriyor olmasi gerekmiyor. İnsan devamli kullandığı dili yazmayı da bilsin, zahmet olmazsa
Ya ne kadar uzattiniz gercekten ya. Insalar buraya dertleeini anlatiyor. Cok zorlu durumlarindan bahsediyir. Okuyamiyorsaniz gercekten okumayin bakmayin gecin. Anlamiyorum niye bu kadar.dert edildi ki. Ayrica direk size de yazmadi hanfendi. Benim yakknmamin uzerine yazdi sagolsun

Sevişme tarzı mı değişti?
Eskiden böyle değildim diyorsunuz.
Eskiden yalama gibi şeyler yok muydu yani anlamadım.

Eğer sevişme stili hep aynıydı diyorsanız çok açık ortada sebep.
Kavgalar, çirkinleştiği her şey.
Soğumuşsunuz doğal olarak.
Stili degisti biraz ama sonucta opusme her zamn olabilen bisey. Onu da istemiyorum ki artik

Ya ne kadar uzattiniz gercekten ya. Insalar buraya dertleeini anlatiyor. Cok zorlu durumlarindan bahsediyir. Okuyamiyorsaniz gercekten okumayin bakmayin gecin. Anlamiyorum niye bu kadar.dert edildi ki. Ayrica direk size de yazmadi hanfendi. Benim yakknmamin uzerine yazdi sagolsun

Ben "yazini okuyamadim" diye bir yorum yapmadim, senin yazın hakkinda da bir yorum yapmadim ve bunu belirttim. Yanlış yaziyorsun anladik, dogru oku o zaman.

Uzattigim birsey yok, fikrini yazmiş ve ben de bu konu hakkinda ilk kez fikrimi yazmak istedim. Yasak degil.

Nerde hangi noktalama işaretinin kullanılması,
1.si kesinlikle eğitimle ilgili. Eğitim olmadan olmayacağını anasınıfı öğrencisi biliyor artık.
2.si kapasite ile ilgili ne kadar eğitim alırsa alsın, ilgi alanı okumak ve okuduğunu anlamak değilse olmaz!
Dikkat ederseniz eğitim düzeyi, üniversite olursa güzel yazar veya konuşur demedim. Bunları yapamamasında ki engelleri söyledim. İnsanın mental bir problemi yoksa ve eğitim şansı verilirse elbette kendini ifade edebilecek seviyeye gelir. Ne yazık ki dil bilgisi dersini es geçebilen, önemsemeyen, gereksiz gören insanlar var. Bir zamanlar ben gibi. İlk, orta ve lise dönemlerim de sayısalcı ruhumun bana verdiği yetkiye dayanarak, geçmekte zorunlu kılınan dersim dil bilgisini hep salladım. Üniversite de kendimi geliştirdim. Yani üniversite okumasaydım, sadece okur-yazar olacaktım. Dil bilgisi, devrik cümle, yüklem, özne, sıfat gibi tabirlerden uzak yaşayacaktım. Derdimi yazıya döktüğümde de noktalama işareti kullanmayacaktım. Siz bu tarz şeylere takılmıyorsanız, yaptığım yorumu görmezden gelebilirdiniz, ha yok illa yorum yapıcam, üzerime vazife oldu derseniz de (ki görünen o) umarım anlatabilmişimdir derdimi size!..

İnsanlar konu sahibinin yazisiyla ilgili fikrini, eleştirisini yazdigi için kimseyi alintilamadan "kendilerini şu zannediyorlar, bu zannediyorlar" diye isimsiz sallarken sıkınti yok, bunlar sizin üstünüze vazife çünkü.
Siz hariç birinin fikir yazmasi kimin haddine düşmüş zaten. :))) Çok pardonnn😮😮😮

Böyle biriyle herhangi birşey tartisilmaz ve laf anlatilmaz bu yüzden devam etmiyorum.
Siz forum olayini anlamamissiniz.

İnsanlar konu sahibinin yazisiyla ilgili fikrini, eleştirisini yazdigi için kimseyi alintilamadan "kendilerini şu zannediyorlar, bu zannediyorlar" diye isimsiz sallarken sıkınti yok, bunlar sizin üstünüze vazife çünkü.
Siz hariç birinin fikir yazmasi kimin haddine düşmüş zaten. :))) Çok pardonnn😮😮😮

Böyle biriyle herhangi birşey tartisilmaz ve laf anlatilmaz bu yüzden devam etmiyorum.
Siz forum olayini anlamamissiniz.
Pardon? Nere de yazmışım insanlar kendini şu zannediyor, bu zannediyor diye? Kimsenin yorumunu okumadım bile, başa alırsan konuyu daha iyi algılayabilirsin. Konu sahibine yorum yaptım ve kendisi yorumumu alıntılayıp insanların konuya değil, yazım şekline odaklandığını söyledi ve ben de umuma açık bir yerde fikrimi beyan ettim. Size fikrinizi yazdığınız için birşey söylemedim hatta vakit ayırıp tek tek cevapladım "üstelik örnekler vererek"
Böyle biri ile tartışılmaz derken? Vurguladığınız şeyin ne olduğunu anlamadım(iyi niyetle söylenmemiş birşey olduğunu düşünüyorum) gayet seviyeli konuştuğumu düşünüyorum!.. Form olayından sizin anladığınız nedir acaba?.. Polemik yaratıp, konuyu realiteye mi taşıyalım? Mahalle ağzı ile, siz nasıl konu sahibinin yazım şekline takılıyor musunuz diyeyim?.. Bence siz ön yargılarınızı bırakın öyle konuşalım 👍😎

Back