Evliligim

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Merhaba hanimlar. Burada bundan sonra cok fazla yer alicam snairim:) dertlesmeye geldim.
Nereden baslasam bilmiyirum.. 2.5 senelik evliyim. Evliligimi coook fazla sorgulamaya basladim en bas sebepler; esimin sinirli bir yapisi olmasi. Genel anlamda iyidir hostur amaa anlasamadigimiz oyyyyle cok konu var ki. Disariya iyiyken evde en ufak biseyde sinirlenir, hakaret eder. El kaldirmisligi da vardir. Niye? Susmhyormusum sinirlendiginde vs vs. Bunlari sonra detayli anlatirim.. kapanmami da istiyor. Ama benim artik hayalim hep, rahat yasamak istedigimu giyebilmek, huzurlu sakin.. hele en yfak biseyde benle kavga.ettiginde aninda cikip gidesim geliyor. Ama iste ailem hicbir kavgamizi bilmiyro. Hele yok yere hakaretlere baslayinca resmen buzzz gibi soguyorum. Dun ennn yakin dedigim arkadasim evlendi. Evlendikten sknra gorusmeyi kesmistim. Esim istemedi.. en basta belli bi sebep soylemiyordu. Sonra o arkadasim dediginin bende gozu vardi dedi. Ben inanmadim. Gorusmemi kisitlamasindan dolayi soyledigini dusundum. Hala da ole dusunuyorum. Dun onu instagrmda gelinlikle gorunce. Gencliligim, cocuklugum, gorusemediklerim, gidemediklerim, giyemediklerim buyudu de buyudu gozumde. Bilmiyorum. Cok sorgular oldum herseyi. Belki yasattiklarindan dolayi inancim da kalmadi. Icim coook dolu. Herseyden biraz biraz anlattim. Umarim aklinizi cok karistirmamisimdir hanimlar:)

Hepsi diğerinin aynısı....

Evlilikten önce ne kadar süre beraberdiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlanması sizi bu duygulara itiyor çok normal. Eğer bebeğiniz yok ise yapmayın derim, tek tavsiyem bu olur.
Hayir cocugum yok. En basindan beri acaba duzelir mi? Duzelirsek dusunurum diyerek korunuyordum. Ama artk bunca seyden sonra hic emin degilim.. daha simdiden cocugu yatili okula vermeyi falan dusunuyro ortada cocuk yok. Hafiz olsun dieyymis. Ben de bi kere dedim ki ben guvenemem kimseye oyle yatili okula vermem deeim. Onu o zaman goruruz gjbiwinden bisey dedi. Bu konusmalar beni cook korkutuyor

Hepsi diğerinin aynısı....
Oyle mi diyorsunuz? Hep mi ayni yani
Evlilikten önce ne kadar süre beraberdiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlanması sizi bu duygulara itiyor çok normal. Eğer bebeğiniz yok ise yapmayın derim, tek tavsiyem bu olur.
2 sene beraberdik. Kisitlamalari vardi fakat makul bicimdeydi normal seylerdi bastmiyordu asla. Suan dusunuyirum fazla seylee degildi. Bi sene hicccc pantolon giydirmedi mesela. Hic. Sonra bi sekilde ikna ettim vs. Bunun gibi cook konu

İçim daraldi ya. Özellikle arkadasinin bende gözü vardi muhabbeti cok cirkin, oyle birsey olsa hissetmezmiydiniz???
Kimbilir hangi sacma hareketten kendi kendine kurulmuştur. Arkadasinin bende gozu vardi diye gorusturmemek, o arkadasin evlenence mi aklina gelmiş. Bence kendisinin gözü vardi.

Hayir arkadasim biraz da rahat biriydi. Kesinlikme ondan oldugunu dusunuyirum. Dediginiz gibi olsa hissetmezmiydim? Kizin hic de oyle bi durumu yoktu. Evlendikten sonra bikere mesajlastik kisacik konu hakkinda. Gordu.. ben sana gozu vardi diyorum sen hala konusuyosun dedi. Ben oyle bisey gormedim dedim. Agzimdan kacirdim resmen. Kopurdu.. dun diyo ki seninki evlenmis.. ortak arkadasimiz coook. Oradan gormus. Normal zaten gormesi herkes paylasmisti. Cagirdimi seni diyo. Cevap vermedim. Ama cok uzuldum. Belki sacma gelicek sizlere ama inanin icim cok buruldu

Bence ciddi ciddi düşünün gerçekten bu adamla mutlu musunuz, ki bence değilsiniz. Hiçbir şey için geç değil, ömrünüzü bu adamla geçirmek zorunda değilsiniz. Bunlar çok ciddi konular.

Boşanın ,her türlü şiddet içinde baskıyla durmaya değer mi ,ailenizin yanına gidin anlatın durumu ,her kavga anlatılmaz zaten son noktada topluca anlatılır

Kusura bakmayın ama tanımladığınız kadarı ile eşiniz tam bir HANZO !!!!
O nedir ya, sus dedi mi susacaksın, el kaldıracak, arkadaşlarınla görüştürmeyecek, istediğin gibi gezemeyeceksin bir de zorla kapan diyecek.

Nereden buldun bu hanzoyu acaba çok aradın mı ?

Ya eşinin hakimiyeti altına girip sürekli kendinden taviz verecek ve bu durumda bile mutlu olmaya çalışacaksın, ya da kendi kişiliğini ortaya koyacak ama eşinin düzelmemesi durumunda boşanmayı göze alacaksın.

Bir de sakın çocuk olunca düzelir diye umutlanıp bu adama çocuk ver me bence...

Hafiz cocuk yetistirecegine(yatili gonderip yetistirtecegine) once kendine ceki duzen versin.

Pantolon giyme dediği için giymez, arkadaşınla görüşme dediği için görüşmez, doğmamış çocuğu yatılı okula göndereceğim dedinde sessiz kalırsanız, böyle gelip tepenize oturuyorlar işte.

Aileniz bilsin bence artık kavgalarınızı. Sizi zerre saymayan adamı, evimin erkeği diye baştacı ediyorsunuz.

Sana sayfalarca yazdılar.
Boşan dediler. Ama sen yeni üyelik alıp yeniden konu açtın.
Ne umuyorsun?

uzun etek mi giydiriyor ? ne giydiriyor ayol ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…