• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim

Kesinlikle. Depresyona girmiştim tek istediğim uzanıp uyumaktı. Boşandım(yani süreç devam ediyor da 1 senedir ayrıyım), cildim güzelleşti, saçlarım dökülmüyor. Neşem yerine geldi. Eski bene kavuştum ! :)

Çok zor bir süreç. Ama devam eden toksik evlilikten daha zor olamaz asla! Sakinliğinizi korursanız, karşı tarafın size fiziksel anlamda zarar vermemesi için elinizden gelen her şeyi yaparsanız süreci daha kolay atlatabilirsiniz. En fazla 2 sene sürsün boşanma, sonrası tertemiz, sonrası pırıl pırıl...
Dimi? Diyorum ya daha once cooook doktora gittim. Ya cok uykum var hep yatmak istyorum avuc avuc dokuluyor saclarim halsizim dedim. Doktor hep diyor ki, yani sonuclar temiz mevsimsel olabilir diyor. Ama aslaaa mevsimsel bisey degil

Onun karakterinde de sorun olmasa böyle yapmaz babası ne kdar öyle olursa olsun ,kendisi şöyle düşünebilir babam bu yanlış hareketleri yaptı ben eşime karşı iyi olacağım diyebilirdi ama karakterleri bozuk sadece annelerine saygı duyan kişilikler bence babasından değil kendi de bozuk insanlıktan nasbini almamış birde böyleleriyle evlenip hayatımızı mahvettik ya benım kendim için acıdğım tek nokta bu
Yo annesine oyle bi saygisi yoktur. Yani bilmiyorum evet her eksigine kosar yapmasi gerekeni yapar. Ama sevgi ve saygi yoktur. Kadin bisey konusur anlat mesela en ufak sey. Adam yerine koyup dogru durust dinlemez bile. Yine babaya atyorum sucu da neyse

Sana sayfalarca yazdılar.
Boşan dediler. Ama sen yeni üyelik alıp yeniden konu açtın.
Ne umuyorsun?

Sana hep dikkat ediyorum kafan zehir gibi valla 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Bu postumda beni herkes azarlama derdjnde gercektwn ilginc.. yazilani keske iyi okusaniz buyukler oyler der, aamaaa iyuleri denk gelmemis demekki (onlara) dedim. Tanimadigim insanlara kulp falan takmiyroum yani hamfendi. Sansinjz.. allah mutlu etsin
E demek ki siz de şansınızı deneyebilirsiniz? Sizce de hayat böyle bir kütüğü terbiye etmek için kendinden vermeye değecek kadar uzun mu?
Şansını insan biraz da kendi kuruyor. Değil ki şiddet bana onla görüşme bunu giyme diyen adamı o an da atarım hayatımdan.
Burda hayıflanmak yerine adım atabilirsiniz

Gecmis olsun, ne yasadiniz neden ayrildiniz bilmiyorum tabi ama bazen gercekten en dogrusu bu. Unutmayin ki evlilik yürütmek, yuva icin çabalamak tek basina kadinin gorevi degildir. Yuvayi disi kus yapar sacmaliklarini empoze edip erkek egemenligini kabul ettirmeye calisiyorlar ama bunlarin hepsi ozguvensiz erkeklerin hatalarini ve beceriksizliklerini örtbas etme isteginden baska bir sey degil.
Ya normal tartışmalarımız vardı her evlilikte tartışma oluyor ailesinin alt katındaydık herşeye bırunlarını sokup beni de kendileri gibi yobaz olmadığım için kabullenmediler ve hepsi el birliğiyle ayırdılar 😢Kesinlikle annesi olacak kadın bana sen benım oğlumla bir değilsin gibi sacma sapan kelimeler konuşuyor

Sana sayfalarca yazdılar.
Boşan dediler. Ama sen yeni üyelik alıp yeniden konu açtın.
Ne umuyorsun?

Aaa bu o muymus. Hem o kadar şey yazmış, yetmemiş insanlar olumsuz konuşmasın boşan demesin diye yeni üyelik almış. Bi de kocam iyi insandır falan diyo. Sevgili konu sahibi, siz tabi yine dertlesin istediğiniz kadar da, burda kimse size olumlu bi yorum yapmiycak. Yiyin dayaginizi oturun evinizde. Nasılsa konuşup konuşup susuyosunuz, dünya kocaniza güzel valla.

Aaa bu o muymus. Hem o kadar şey yazmış, yetmemiş insanlar olumsuz konuşmasın boşan demesin diye yeni üyelik almış. Bi de kocam iyi insandır falan diyo. Sevgili konu sahibi, siz tabi yine dertlesin istediğiniz kadar da, burda kimse size olumlu bi yorum yapmiycak. Yiyin dayaginizi oturun evinizde. Nasılsa konuşup konuşup susuyosunuz, dünya kocaniza güzel valla.
O oldugum desteklendi yani?? Ilginssiniz gercekten. Ben kimseden iyi birsey duymak icin yazmiyorum.. en basta da yazdigim gibi dertlesmeye geldim buraya. Sizler arkadaslarinizla konusurken nolur beni bosanmaya ikna et diye mi konuya goriyorsunuz???? Ya da gercekten dertlesme ihtiyaciniz oldugu icin mi??? Bu nasil bir algi ya? Bosan diyoruz.bosanmiyorsun bizi dinlemiyorsun daha niye burdasin? Boyle sacma bisey mi var? Yaziyorsunuz konusuyoruz dertlesiyoruz. B3lki de ufak ufak yon de ilerliyorum... ya dedigim gibi hicbisey olmasa da dertlesiyorum. Nasil bi dusunce yapiniz var sastim kaldim. Allah vermesin basiniza ne diyiiimmm....

O oldugum desteklendi yani?? Ilginssiniz gercekten. Ben kimseden iyi birsey duymak icin yazmiyorum.. en basta da yazdigim gibi dertlesmeye geldim buraya. Sizler arkadaslarinizla konusurken nolur beni bosanmaya ikna et diye mi konuya goriyorsunuz???? Ya da gercekten dertlesme ihtiyaciniz oldugu icin mi??? Bu nasil bir algi ya? Bosan diyoruz.bosanmiyorsun bizi dinlemiyorsun daha niye burdasin? Boyle sacma bisey mi var? Yaziyorsunuz konusuyoruz dertlesiyoruz. B3lki de ufak ufak yon de ilerliyorum... ya dedigim gibi hicbisey olmasa da dertlesiyorum. Nasil bi dusunce yapiniz var sastim kaldim. Allah vermesin basiniza ne diyiiimmm....
Mesele bosanmamaniz değil zaten. Bosanamiyo olabilirsiniz, aileniz arkanızda olmayabilir, Eşiniz psikopat olabilir ya da psikolojik olarak hazir olmaya bilirsiniz bunları anlarim. Ama siz onca şeye rağmen eşim iyi insandır falan diye konusuyosaniz kusura bakmayın kimse sizi ciddiye almaz, siz kendinizi ciddiye alin önce. Yasadiklarinizi anlatırken uslubunuz bile kocanizin daginikligindan şikayet eder gibi bi üslup. Siz sistematik olarak fiziksel ve psikolojik şiddete ugruyosunuz farkında misiniz? Şikayetçi olduğunuz şey kocanizin kirliye atmadigi çoraplar değil, siz ozsayginizi yitirmissiniz zamanla. Yazık değil mi?

Bu kadar büyük sorunların olduğu bir evlilikte ufak ilerleme demek yerinde sayma demek.
Kusura bakmayın ama size boşan diyen tepki gösteren bir kadın kolay kolay bunları yaşamaz zaten. Evlenince adamın içinden çıkan canavarı gördüğü anda boşar. Dayağını yediği adam için özünde iyi diye konu açmaz.
Olay belli. Gideceği nokta belli. Daha be bekliyorsunuz gerçekten?
Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, ileride çocuğunuz olursa ona yazık en çok. Onun için bir adım atın. Ne demek yatışı hafız kursu yahu. Buna teşebbüs etme ihtimali olan bir adamla bir dakika evli kalmam çocuğumu riske atamam.
Adamın kafa belli

merhaba, elbette bosanmak zor geliyor olabilir ama eşiniz hiç normal biri değil farkına varın. sakın ama sakın bi iki ay rol yapmasına kanıp da çocuk yapmayın bu adamdan. ne demek yatılı hafızlık okuluna göndericem, çocuğunu dini değerlerle yetiştirmek isteyebilir ama el kadar çocuğu hafızlık okuluna göndermek demek onun hayatını ondan izinsiz çizmek demek, taciz ihtimallerini, psikolojik boyutunu saymıyorum bile.

iyidir hoştur el kaldırması var demek de hiç normal bişey değil lütfen bunu da görün. ayrıca evlenmeden önce normaldi diyorsunuz sonra da bi sene pantolon giydirmemişti yazmıştınız. bu mu normallik?

destek alabileceğiniz kardeşiniz, anneniz varsa paylasın. açılma kapanma mezvusundan yürürseniz aileniz destek olmaz belki ama el kaldırdığını, arkadaslarınıza iftira atan bi psikopat olduğunu, doğmamış çocuğunuz için size zerre saygı duymadan manyak manyak planlar yaptığını anlatın.. dünyanın sonu değil gerçekten, çocuğunuz da yok bide.mutlu olacağınız biriyle tanısır huzurlu bi ilişki sürersiniz bu manyak adamı çekmek yerine.

merhaba, elbette bosanmak zor geliyor olabilir ama eşiniz hiç normal biri değil farkına varın. sakın ama sakın bi iki ay rol yapmasına kanıp da çocuk yapmayın bu adamdan. ne demek yatılı hafızlık okuluna göndericem, çocuğunu dini değerlerle yetiştirmek isteyebilir ama el kadar çocuğu hafızlık okuluna göndermek demek onun hayatını ondan izinsiz çizmek demek, taciz ihtimallerini, psikolojik boyutunu saymıyorum bile.

iyidir hoştur el kaldırması var demek de hiç normal bişey değil lütfen bunu da görün. ayrıca evlenmeden önce normaldi diyorsunuz sonra da bi sene pantolon giydirmemişti yazmıştınız. bu mu normallik?

destek alabileceğiniz kardeşiniz, anneniz varsa paylasın. açılma kapanma mezvusundan yürürseniz aileniz destek olmaz belki ama el kaldırdığını, arkadaslarınıza iftira atan bi psikopat olduğunu, doğmamış çocuğunuz için size zerre saygı duymadan manyak manyak planlar yaptığını anlatın.. dünyanın sonu değil gerçekten, çocuğunuz da yok bide.mutlu olacağınız biriyle tanısır huzurlu bi ilişki sürersiniz bu manyak adamı çekmek yerine.
Yazinizi yeni gordum. Karismis arada sanirim. Evet, hafizlik okuluna cocukken vermek ona sormadan bisey yapmak.. kafasi cok degisti nasil boyle olabildi bilmiyorum. Ben boype degilim diye de heep suclaniyorum. Tamam hepimiz muslumaniz elhamdulillah. Ha belki hicbirsey yapmiyorum evet. Ama yani cocugu hafizlik okuluna vermek ocin benim de ciddi derecede dinime asiri duakun olmam lazim. Ama bu icten gelen birsey degil mi? Nasil durduk yere olur? Bir de o pantolon olayi evlendikten sonra cikti ortaya iste oncesinde degil, yanlis anlasildim.
Evet su iyidir hostur ama siddeti de var diyenlere ben de sinir olurdum.. basa gelmeden anlasilmiyormus. Ama gercwktwn oyle. Ben onu kvmek ya da kendimi sindirmek icin asla demiyorum ama hali tavri oyle. Yani suan tam tersine soğudum ondann. Hele bi de tam 5 gundur konusmuyor benimle saacma bi konudan. Onu da yazdim yeni konuma. Ama geneldeki ruh hali hep iyi, yardimsever, insanlara kosuyim ediyim vs. anlam veremiyorum artk hicbirseye

Back