- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Emoandrock
Seni döven adamdan iğrenmen normal.Selam hanimlar yine ben.. buraya her aklima takilan konuyu aciyirum artik. Nornalde kknusacak kimsem olmadigi icin sizle kknusurken arkadaslarim var da onlarla dertlesiyir gibi hissediyirjm. Iyi geliyir:)
Simdi benim basliktan da anlasilacagi gibi evliligimde cinsellikle ilgilj sorunlarim var. Soyle ki; asla istegim yok. Gun kolluyorum mesela 1 gun beraber olmussak oh diyorjm buyuk ihtimal yarinim bos diyorum. 1 gun ara veriyiruz genelde. 2. Gun yine geliyor esim. Gorev gibi benim icin olsun bitsin. O da asiri farkinda soyluyir da.. hic zevk almiyirum. Hatta utaniyorum soylemeye amaa on sevismede vucudu ya da nebleyim elimi kolumu y*aldgnda igreniyorum. Belli etmemeye calisiyorum. Opusurken de igreniyirum. Hem de cok... asla soyleyemiyorum. Boyle degildim tam tersi ben isterdim ekstra bir kere daha falan. Ama bu yalma vs sonradan cikti ilk baslarda yoktu ya da hatirlamiyirum suan. Ama onceden igrenmw diye asla biseu yoktu. Sonra aklima sey geliyor acaba bana davranslarindan dolayi mi aogudum vs. Daha onceki konularda hep bahsettim. En ufak kavgada asiri cirginlesiyor hakaretler vs. El kaldirmisligi da com var. Hele hakaretler cirgin sozler... bazen diyorum ki tamam gidiyim sariliyim. Ama onu da yaparsam is yataha gidecegi icin onu da yapmiyorum. O yanasmadigi surece iki arkadas gibi mesafeliyim. Gun icerisinde kavgalardan sonra normal rutin hayata gecebiliyorum. Ama is yatak odasina gekince... of umarim dogru ve tam anlatabildim. Yasayan var mi??? Ya da benimle dertlesip gervekten yorum yapabilecek. Buna gelene kadar cok sorun var aslinda ama bosanmayi hala tam duaunemiyorim snairim. Suan konum bu.. cok zorlaniyorum cunku. Bazen aglycak gibi oluyorum o boyun yalam ya da baska biseyde. Zaten desigm gibi sifir zevk.
Ayrılmadığına göre katlanacaksın.