Merhaba hanimlar. Burada bundan sonra cok fazla yer alicam snairim:) dertlesmeye geldim.
Nereden baslasam bilmiyirum.. 2.5 senelik evliyim. Evliligimi coook fazla sorgulamaya basladim
en bas sebepler; esimin sinirli bir yapisi olmasi. Genel anlamda iyidir hostur amaa anlasamadigimiz oyyyyle cok konu var ki. Disariya iyiyken evde en ufak biseyde sinirlenir, hakaret eder. El kaldirmisligi da vardir. Niye? Susmhyormusum sinirlendiginde vs vs. Bunlari sonra detayli anlatirim.. kapanmami da istiyor. Ama benim artik hayalim hep, rahat yasamak istedigimu giyebilmek, huzurlu sakin.. hele en yfak biseyde benle kavga.ettiginde aninda cikip gidesim geliyor. Ama iste ailem hicbir kavgamizi bilmiyro. Hele yok yere hakaretlere baslayinca resmen buzzz gibi soguyorum. Dun ennn yakin dedigim arkadasim evlendi. Evlendikten sknra gorusmeyi kesmistim. Esim istemedi.. en basta belli bi sebep soylemiyordu. Sonra o arkadasim dediginin bende gozu vardi dedi. Ben inanmadim. Gorusmemi kisitlamasindan dolayi soyledigini dusundum. Hala da ole dusunuyorum. Dun onu instagrmda gelinlikle gorunce. Gencliligim, cocuklugum, gorusemediklerim, gidemediklerim, giyemediklerim buyudu de buyudu gozumde. Bilmiyorum. Cok sorgular oldum herseyi. Belki yasattiklarindan dolayi inancim da kalmadi. Icim coook dolu. Herseyden biraz biraz anlattim. Umarim aklinizi cok karistirmamisimdir hanimlar:)