evliliğim ve eşimin kardeşi, ne olur yardım edin :(

konunun tamamını okudum. ilk cümlenden son cümlene kadar görümcenle ilgili her şeye kısaca yorumum şudur: onun ailesi ile ilgili durumlardan sana ne!!
senin peşine evlenebilir ailesini borçlandırabilir sen ne diye kinleniyorsun?
senin her şeyine katılmak zorunda değildi sen de onunkine katılmak zorunda değildin niye sen yaptın diye üstünmüşsün gibi davranıyorsun?
senin kendi kardeşin olsa yanlışları olsa ama biri bu kadar çok sana konuşsa sen de ondan nefret etmeye başlarsın sen ne hakla kocana kardeşini sürekli kötülüyorsun.. kötü ise kötüdür özellikle senin evliliğini yıkmaya çalışmıyor ise kendi hayatını şımarık yaşıyor ailesi onu pohpohluyor diye sen nasıl karışırsın?
kusura bakma da baştan itibaren sen haksızsın.
kız ister sorumsuz olur ister pis dağınık ister kocası ile kötü olur bu ailesini bağlar seni değil.

Süper tespit. Eklemeden geçemeyeceğim buradan bakılınca konu sahibi çok kıskanç gözüküyor...

Uzun bir yazı okumuştum. Bir erkeğe annen kötü dersen bir erkek iç güdüsü olarak savunacak o cephede yer alacak ama bırakın iyi taraflarını göstermeye çalışırsanız kötü tarafları o zatwn görecek diyordu. Sizinki de o hesap. Bende nişanlım da test ettim onayladım. Siz sürekli her yaptığınız şeyde bile dırdır kardeşini kötülerseniz abi olarak tabiki de onu savunacak. Siz ellerinizle itiyorsunuz adamı.

Sen evlendin diye gorumcenin evlenmeye hakkı yok mu?
Maddi kulfeti ailesi düşünür.Zaten yapamayacak olsalar girişmezler.
Hem paraları olup olmadığını nerden bileceksin ki.

Ayrıca gorumcene gıcık oluyosan onla ilgili yerlere gitmeyeceksin gidiyosan da eşine şikayet etmeyeceksin.

Dert kadını degilim de kv gel çıkalım dediğine kusura bakma anne gelemem de kapat g orumcen simardiginda ne bu simariklik yaaa diye bağır çek git evine eşine konuşma soğuk davran ilişkiye felen girme cezalandir bir nevi bakalım şımarık kardeşimi daha önemli karisimi!!!

Evlenirse ana babası Tamam derse sanane boşver.
Bu kadar yansıtmamalıydın eşine.
Haftasonu yerine alışverişe haftaiçi çıksaydınız.
Kimse sürekli kardeşinin kötülenmesine sessiz kalıp kötü görmez.
Şahsen kötü de olsa benim kardeşimse eşimin söylenmesi bıktırırdı artık.

Seni yargılamak istediğimden değil ama sende de hata var hemde büyük hata. Anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle problemlerin var ama sürekli bunu eşine yansıtıyosun. Eşini arada bırakıyosun. Onlar gorumcenin bu haline alışmışlar. Sana ters gelmiş çünkü sen böyle alışmadın böyle görmedin sana uygun hareketler değil. Ama her insan farklıdır. Sen kendi evliliğine bak. Kesinlikle başkaları yüzünden ilişkini zedeleme. Belliki birbirinizi seviyosunuz sen kendi evladın olunca onunla ilgilenirsin onu en iyi şekilde yetiştirirsin. Görümcene bile söylesen onun hatalarını oturmuş bi karakter başkalarının laflarıyla değişmez

kusura bakma ama kıskanç birisin sanane kız yatağını toplamıyorsa babasından para alıyorsa sen bekarken kimden para alıyodun kız istediği zamanda evlenir karışamazsın kıskanıyosan görüşme

Ben valla gorumcede hic suc bulmadim.

Simarikmis babasi ayagina su getirirmis marka giyermis ev isi bilmezmis mis te mis. Eeee size ne bundan? Anne onun bana onun marka kiyafetlerinin parasini veren babasi degil mi? Abisine mi aldirsaydi marka kiyafetleri sizin borcunuz varken belki o zaman sinir olabilirdiniz.

Ayrica size ne onun gelinliginden mutfak esyasindan. Esiniz dogru demis rahatsizsaniz gitmeyin mesafe koyun olsun bitsin.

Benim yengem beni abime bu durmadan elestirirse yok is bilmiyor yok marka giyiyor yok niye erkek arkadasini hemen tanistirmaya getirdi diye. Ona neymis yakin olmak istemiyorsa uzak dursun derim cikarim isin icinden.

Benimde gorumcem var ama ne ona alinan kiyafete laf ederim ne is bilmemesine ne erkek arkadasina. Bana laf dusmez cunku. Abisibede asla kotulemem.

Arkadaşlara katılıyorum erkeğin ailesini eleştirmeyeceksin yada sadece bir laf söle uzatmayacaksın ben eşime bazen yapıyorum gıkı cıkmıyor hatta o da bana katılıyo beraber dalgasını geçiyoruz emin ol o da farkındadır sadece onların biricik yetiştirdiği kardeşi ayrılıyor diye ses etmiyor olabilir onlar nasıl olacak ıkı düğün diye düşünmüyolarsa sen hiç düşünme sesini çıkarma onlar için eşinle aranı bozma sana yapılan direk bir olay yok tadını çıkar evliliğinin

Gereksiz yere olaylara müdahale olmuşsunuz.Sevmediğiniz anlaşmadığınız ,şımarık bulduğunuz birisi için eşinizle ne diye kavga ediyorsunuz.Evlendircekse eşinin ailesinin sorunu siz niye karışıyorsunuz eşinize söylüyorsunuz ya da onlarla alışverişe gidiyorsunuz anlamadım.

Kusura bakma ama sen sonuna kadar HATALİSİN. Seni ilgilendiren bi konu yok ortada. Hatta sana tavsiyem kavga cikarip durma zaten haksizsiz esinin gozunde iyice itici gorunursun sonucta yok yere adamin kardesine saldiriyosun.

Son düzenleme:
Sizi haksız buldum kızın her şeyine takmışsınız çünkü... Siz yeni evlisiniz diye onlar beklemek zorunda değil bu acelecilik değil muhatabından emin olan herkes bir an önce yuvasını kurmak ister ciddi bi engel yoksa ki saydıklarınız büyük engeller değil... Ben evlendiğimde ne yemek ne temizlik hiç bişey bilmezdim ama öğrendim şimdi içimden çıkan ev hanımlığına ben bile inanamiyorum. Sizi haklı bulduğum tek nokta alişveriş onada gitmeseydiniz olurmuş bence.

görümcende bi sorun yok bence.
onun ailesiyle arasındaki ilişki seni bağlamaz.
annesi babası düğüne "tamam" demişken bu durumdan hoşlanmayan biri olarak senin bu işlerden uzak durman en iyisi olurdu.
kardeşi evlenecek diye sen boşanacaksın bu gidişle.
sana ne ki ister babası ayağına su getirsin, ister annesi yatağını toplasın
sevdiğin bi insan olsa hayatı düzelsin diye emek verir uğraşırsın, burdan bakıldığında tek yaptığın eleştirmek ve sorun çıkarmak olarak görünüyor.

Kural 1 adamın ailesine kendi laf etse bile sen etmeyeceksin. 2. Kural istemiyorsan gitme ya da git ama lafını etme.. valla ben kendimi hep bu konuda dizginlemeye çalışıyorum eşim benim yanımda olmasına rağmen.. gerek yok yani boşver.. ama insaniz yani insan bir yere kadar dayanabiliyor... kıza laf etme daha fazla belli ki çok kıymetli sen laf edince o daha da kıymete biner..

Çok kıskançsın çok. Böyle devam edersen kendi ellerinizle kendi evliliğini bitirirsin. Eşini nasıl bıktırdıysan artık adam sana gitme demiş. Daha neden arkalarına takılıyorsun? Hoş madem gidiyorsun, neden adamın başının etini yiyorsun şöyle yaptılar böyle yaptılar diye. Görümcenin iş bilmediğinden sanane yahu! Hergün sen mi silip süpüreceksin onun evini. Ayrıca nasıl senin eşin Evlatları ise o da evlatları. tabiki yapacaklar. Hayat sadece sizin etrafınızda dönmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…