evliliğim ve eşimin kardeşi, ne olur yardım edin :(

Eşimden uzak dursun ne ya kardeşinden mi kıskanıyorsunuz?

Evet kıskanıyorum açık ve net kıskanıyorum'oda beni kıskanır kardeşlerimden bu kıskançlık sizin tahmin ettiğiniz kıskançlık değil tabi bi erkek evlendikten sonra herşeyi karısı olur.
peki siz evlendikten sonra herşeyiniz kocanız mı oldu?

ayrıca kocanız kıskanıyor diye kardeşlerinizle görüşmüyor musunuz ya da mesafeli misiniz yani?

Evet kıskanıyorum açık ve net kıskanıyorum'oda beni kıskanır kardeşlerimden bu kıskançlık sizin tahmin ettiğiniz kıskançlık değil tabi bi erkek evlendikten sonra herşeyi karısı olur.
Siz normal değilsiniz, Allah görümcenizin yardımcısı olsun, yazık.

peki siz evlendikten sonra herşeyiniz kocanız mı oldu?

ayrıca kocanız kıskanıyor diye kardeşlerinizle görüşmüyor musunuz ya da mesafeli misiniz yani?
Tabi ki benim bu hayatta ki herşeyim odur bunu karşılıklı yaşıyoruz görüşüyorum elbette mesafe diyemem ama bekarken olduğum kadar yakın rahat değilim.

Tabi ki benim bu hayatta ki herşeyim odur bunu karşılıklı yaşıyoruz görüşüyorum elbette mesafe diyemem ama bekarken olduğum kadar yakın rahat değilim.

B
valla birbirmizi o kadar çok seviyoruz ki uçan kuştan kıskanırız.Önceliğim eşimdir bana kimseyi aratmıyor çok şükür'bunda şaşılacak bisey yok yani

bu söylediğiniz şeyler ne kadar acı farkında mısınız?
bunun adını sevgi koymayın lütfen
seven insan sevgiye saygı duymalı
ben eşimi sevmiyor muyum ama ne anneme ne babama ne abime mesafe koyarım
ne de eşimden böyle bir beklentim olur
evet biz de bir aileyiz artık ama kan bağım olan insandan kıskanmak nedir Allah aşkına
kusura bakmayın ama düşünceleriniz (ne eşinizin ne sizin) bana sağlıklı gelmiyor
umarım k,i eşinizle hiç sorun yaşamaz hiç mutsuz olmazsınız aksi olursa çok büyük hayalkırıklığı yaşarsınız çünkü

3 senedir evliyiz hiç sorun yaşamadım bu konu Hakkı'nda o zaten mesafeli kardeşiyle ben çok yakındım bekarken oda kıskanırdı benide böyle sev ilgilen diye kötü niyetli değil yani diğer türlüsü tabi hastalık gibi.herkes beni yanlış anlıyor galiba bu öyle kıskançlık değil yani ilgini sadece bana göster gibi kardeşlerimin yeri ayrı elbette seviyorum onları haremlik selamlık değilim yani.Ama eşim için önce ben gelmek isterim umarım anlatabildim çünkü yanlış anladı arkadaşlar.Ee bende kıskancım NApıyım

B
valla birbirmizi o kadar çok seviyoruz ki uçan kuştan kıskanırız.Önceliğim eşimdir bana kimseyi aratmıyor çok şükür'bunda şaşılacak bisey yok yani
Ne mutlu sana Allah duvara toslatmasın. Hayatta hiçkimseden bu kadar emin olmadım olamam bir zararını da görmedim bugüne kadar. Umarım acı tecrübeler yaşamazsın. Kardeşten kıskanmak kıskanılmak ve bununla gurur duymak. Enteresan geldi.

Siz eşinize güvenmiyor Musunuz çok ilginç benim varım yoğum odur aksi olsa evli kalamam zaten.

Siz eşinize güvenmiyor Musunuz çok ilginç benim varım yoğum odur aksi olsa evli kalamam zaten.

Güvenmemek başka, insanın olduğu her yerde her şeyin yaşanabileceğini bilmek, gözünü kapatmamak başka.

Aksi halde kayıplar(ölüm, boşanma vs) karşısında kendini toparlayamaz insan.

Tabii ki güveniyorum eşime aksi halde evli kalmazdım zaten. Ama gözünü her türlü şeye kapatmak o asla böyle yapmaz böyle etmez, o benim herşeyim onsuz yaşayamam gibi yaklaşımlar hayatın gerçeklerine uymuyor malesef. Fazla ütopik

Onca şeyi okuduktan sonra aklımdan geçen tek kelime 'SANANE' oldu. ayağına suyunu sen götürmüyorsan ne götüren ne götürülen seni alakadar etmez. Düğünü ona sen yapmıyorsan ne zaman evlenmek istediğide seni alakadar etmez. baabsının onun için yaptığı harcamalarda. o onun evladı sen kaç senedir o ailedesin de kendinle onu bir tutuyorsun. yazdıklarından kıskançlık yaptığını çıkarabildim sadece. eşinde istemiyorsan gitme demiş sende gitme bu kadar basit .sen haklısın şu kardeşimi bir döveyim aklı başına gelse dese mutlu olacakmışsın gibi

Eşinin ailesine fazla müdahaleci davraniyorsun. Gorumceni terbiye edecek değilsin onların terbiye şekline de sen karar verecek değilsin. Sizden hemen sonra evlenmek istemisse sanane, birak ailesi düşünsün. Hem bencil diyorsun hemde kendi ceyiz alisverisine gitmemis sen gidip yardim ediyorsun, sonra da şikayet ediyorsun. Bırak esinin dedigi gibi gitme. Hem herseye müdahil olup hemde dit dit konusman seni zararli çıkarır. Birak ailesi nasil biliyorsa oyle yapsin. Sen kendi evliliğine bak. Karışma hiç bir şeyine.

yani ne diyelim
sanane kızdan onun için nie huzurunu kaçırıosun
ailesi maddi zora girmesi felan herseyde sen olay cıkarmısın
adam bi de istemezsen gitme demiş
cok fazla dısarı takılıosun o yuzden huzurunu bozuosun takıntı yapmısssın

AYNEN DE ÖYLE OLUYOR HER TÜRLÜ AİLESİNİ TUTUYORLAR, PEKİ BÖYLE OLUNCA DAHA NASIL ISINAYIM EŞİME, NASIL GÖZ YUMAYIM..
nie kendinle kardeşi arasında bırakıosun adamı da soğuyosun anlamıyrm
kardeşi zor bi kardeş olabilir senin problemin değil ki
seni de zorlamıo ıstemiosan gitme dio
ama sen surekli kardeşini sıkayet edip duruosun
hiç olgunca değil ve sinir bozucu adam senden bu yuzden bile soğuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…