Evliliğim tehlikede olabilir mi? Yardım edin

yorgun olduğum için bir an önce dinlenebilmek istediğim için sinirleniyorum çocuk uyumayınca. bunun ikinci çocuğu yapıp yapmamamla alakasını çözemedim?
Çünkü çocuk enerji ister, zaman ister ,özveri ister.
Nasil çözemiyorsunuz alakasını?
İki çocuk carpi iki zaman, özveri demektir.
Çok basit bir hesap değil mi?
Şaka gibi bazı cevaplarınız.
Siz 9 buçukta yatıp uyuyamıyorsunuz diye esinize dönüp çocuğu al diye sinir krizi geciremezsiniz.
Adam tüm gün çocuklarla zaten.
Çocuğu da yazık.
Annesi uyuyacağım diye kucağından atıyor.
Siz hala ne alakası var diyorsunuz.
Pes yani.

bana bazen cinsel ilişkimiz sırasında önceki partneriyle çok daha uzun süre birlikte olabildiğini ancak benle onu bir türlü yakalayamadığını falan da söylüyor. ilişkimiz kısa sürüyor genelde. ancak tatmin oluyorum. hatta beni kendinden fazla düşünüyor. beni tatmin etmeden, ister birleşim yoluyla ister eliyle kesinlikle yataktan ayrılmaz. bilemiyorum kafayı yemek üzereyim. sanırım psikolojim bozuluyor

yorgun olduğum için bir an önce dinlenebilmek istediğim için sinirleniyorum çocuk uyumayınca. bunun ikinci çocuğu yapıp yapmamamla alakasını çözemedim?
Hanımefendi çocuklariniza ilgilenmiyorsunuz ya onu diyorlar iste nasıl alakasını çözemediniz? İşten gelince cocuklarla bi oyun bi sohbet yok uyuturken bile sinirleniyosunuz, zaten yoğunsunuz eşede vakit yokken neden 2 çocuk diyorlar

Kusura bakmayın ama eşinize başka şans bırakmıyorsunuz ki , adam evli ama evli değil gibi, gidin tedavi olun sorununuz neyse çözün, eşiniz adına üzücü bir evlilik...

Açık söyleyeyim sizin gibi uykucu bir koca ben kendim istemem. Ben de erken kalkıyorum bu arada ama çocuğu uyutup kendim ve eşim bir saat başbaşa oturamazsam asıl dinlenmiş hissetmiyorum. İnsan eşini özlemez mi? Beraber bir şey yapmak istemez mi? Bir saat az uyurum kocamla da vakit geçiririm. Zor bir insansınız

Yarı uykulu, baygın vaziyette yaşadığınız iliskiden yüksek performans beklememek gerekir tabi.
Ay üzgünüm bu yazdığım için ama başka türlü izah edemezdim.

Diyorum ki genelde burada şikayet edilen koca profiline benziyorsun. Tek bildiği çalışmak, işten geliyor çocuklarla benle ilgilenmiyor, anca telefonuna bakıyor koltukta uyuyakalıyorum falan. Çok tanıdık.
zaman zaman eşim de bizim ilişkimizde roller değişmiş diyor. normalde erkeklerden şikayet ederler ben senden şikayet ediyorum diyor

sabah 5-6 gibi kalkıp mutfakta biriken işler varsa tezgahı falan toplayıp bulaşıkları yerleştirip
Hiç titiz bir insan değilimdir. Hatta şu an evi b.k götürüyor ama gece boyunca mutfak akşamın dağınıklığıyla mı kalıyor öylece? İçiniz nasıl rahat ediyor ki Sizin bu bahsettiklerinizi bir erkek yapsa ne miskin herif diye burada topluca gömer, Fatihasını okuruz. Ne kendinize, ne eşinize, ne de çocuklarınıza hayrınız var. Evin bütün yükü eşinizde olmasına rağmen yine sızan siz oluyorsunuz. Bebeğinizi bile uyutamıyormuşsunuz, garip geldi bu bana. Bence bir an önce toplarlanın kendinize gelin. Takviye, tedavi ne varsa araştırın.

Siz cinsiyetlerinizi değiştirmişsiniz. Evin erkeği siz olmuşsunuz kadını o. Siz çalışıp yorgun olup eşinize ilgi göstermiyorsunuz oda artık sessizliğe bürünüp sizden ümidi kesmiş Yani burdaki evliliklerde kadınların söylenmelerini yapan kadınlar gibi eşiniz hesap açıp sizin için yapabilir konumda

O zaman ona boşan deriz haberin olsun

Eşiniz sizden kendisini kurtarmalı zira asla çekilecek gibi değilsiniz, Türkiyedeki erkeklerin kadın hali gibisiniz...

Abla bence sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var.
Alabiliyorsan izin al çocukları ailelerinizden birine bırakın eşinle 3 5 günlüğüne bir yerlere kaçın.Birbirinize vakit ayırın.İllaki tatilede gerek yok çocukları aileye bırakın evde başbaşa kalın beraber zaman geçirin.Onu sevdiğini hissettir.
Şu anda onu artık sevmediğini soğuduğunu bu evliliği çocuklar için devam ettirdiğini o yüzden cinsellik olmadığını düşünüyo bile olabilir.

Bence sizin değil eşinizin psikolojisi tehlikede , Allah adama sabır versin ..

zaman zaman eşim de bizim ilişkimizde roller değişmiş diyor. normalde erkeklerden şikayet ederler ben senden şikayet ediyorum diyor
E evet ben ilk defa babanın anneye çocuklarla ilgilenmiyorsun diye sitem ettiğini gördüm sizde. Bi çok çalışan kadın var burda ama yine çocukların bütün sorumluluğu ya da çoğusu annede. O da yanlış tabi eşit dengeli olmalı ama anne daha da önemli çocukların gelişiminde hayatında bence.

Ben de tiroid hastasıyım,hayatımda hiç sızarak uyuduğumu hatırlamam. Uykuyu da inanılmaz severim. Bence kan değerlerinizde bir sorun vardır. Tsh ölçümü yaptırın. Ya endokrinolojiye gidin,ya da dahiliyeye. Söylediğiniz rutin pek mantıklı değil,ben de 5te uyanıyorum,ama hem tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum,hem de aileme vakit ayırıyorum.

Önceki konunuza da baktım.
Çocuk yokken 9-9 buçuk gibi uyuyormuşsunuz, çocuklar engel oluyor daha erken uyumanıza tabi yazık.
Bir sene öncesine kadar gece uyutmasi dahil eşinizin ailesi bakmış çocuklarınıza. Akşam yemeği bile hazır oluyormuş.
Siz o zamanda sızıp kalıyormuşsunuz.
Cinsellik yine aynı, en son ne zaman oldu hatirlamıyorum modundaymışınız.
Esiniz aile desteği ile idare etmiş olabilir ama şimdi büyük yük onda, ne sanıyorsunuz hep böyle gider mi?
Tabi ki soğur insan böyle bir eşten.

Ben çocuklara da üzüldüm açıkçası. Siz hâla alaka kuramasanız bile insan kendini bilip öyle çocuk yapmalı.
Hafta sonuda tek başıma uğraşmayalım diye annenize gittiğinize eminim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…