Evliliğim tehlikede olabilir mi? Yardım edin

Kızlar merhaba,

Daha önce de yazmıştım evliliğimle ilgili diye. bu sefer evliliğimi tehlikede hissettiğim için sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Baştan söylemeliyim biraz uzun olacak.

Geçen yıla kadar son 4 yıldır kayınvalidemler bizim evimizde kalıyorlardı çocuklara baktıkları için. Ben 17 yıldır bankacıyım dolayısıyla yoğun çalışıyorum. Eşim o dönemde servis işiyle uğraşıyordu. son 1 yılda eşim evde daha fazla zaman geçirebilmek, çocuklarla daha fazla ilgilenebilme için işlerini tümüyle değiştirdi. şimdi hem karavan kiralıyor hem de evden e ticaretle uğraşıyor.

Geçen nisan gibi evde kızılca kıyamet koptu ve kayınvalidemleri gönderdik evden. sonrasında çekirdek aile olarak yaşamaya başladık.

Ben genç kızlığımdan bu yana uykuya düşkün biriyim. Kronik tiroit hastasıyım. 10. yılımıza girdik evliliğimizde. 10 yıldır da genelde akşam en geç 10 dedimi sızar kalırım bir yerlerde.

Eşim daha geç saatlere kadar ayakta kalabilen birisi. uyku problemi yok.

kayın validemlerin gidişinin ardından hayat düzenimizi anlatmak istiyorum biraz. sabah 5-6 gibi kalkıp mutfakta biriken işler varsa tezgahı falan toplayıp bulaşıkları yerleştirip yıkanacak çamaşır falan varsa makinaya atıp hazırlanıp evden çıkıyorum. o sırada eşim geç yattığı için uyuyor, çocuklar uyuyor.

genelde çocuklar ben evden çıktıktan sonra uyanıyor. eşim onların kahvaltısını vs yaptırıp hazırlayıp okula gönderiyor. sonra da kendi işleriyle ilgileniyor. akşam ben henüz işteyken eşim çocukları okuldan alıp eve geliyor karınlarını doyuruyor akşam yemeği hazır olana kadar aç beklemesinler diye, ilgileniyor oyunlar oynuyor.

işten eve geliyorum hemen üst baş değişimi sonra mutfağa dalıp yemek hazırlama seansları. bu arada yapılacak yemeğe hazırlanacak malzemeler vs eşim yapabiliyorsa yapıyor. gün içerisinde evi temizler siler süpürür alışverişi yapar. anlayışlı ve yardım sever adamdır vesselam.

neyse. akşam yemeğini hazırlayıp masaya otururuz genelde 8.30 gibi. yemek faslı biter biraz telefonda tv de zaman geçiririm eşim o sırada bilgisayar başında çalışır genelde. sonra çocukları uyutma seansı derken saat saat 10 olur ve ben sızarım.

son 1 aya kadar eskiden eşim biraz sıkıştırır hadi bişeyler yapalım yüzüne hasret kaldım, karneyle görüyoruz vs falan derdi cinsellik adına. artık onu da demez oldu. ben eskiden beri çok istekli biri değildim, buna karşılık eşim her gece istesem hayır demez. yeri geldi beni isteklendirmek, yatağımızı hareketlendirmek için oral yapmak istediği, erotik şeyler izlettiği bile olmuştur.

artık gün içerisinde aramaz sormaz oldu, ben aradığımda soğuk ve kısa konuşuyor, akşam neredeyse sohbet hiç yok. bazen çocuklarla zaman geçirmiyorsun telefondan kafanı kaldırmıyorsun diye söyleniyor sadece. artık yanımda da yatmamaya başladı.

endişeleniyorum. açıkçası korkuyorum. acaba hayatına birini mi alıyor? hiç öyle bir adam da değil halbuki. evine, çocuklarına, ailesine bağlı, telefonu ortalarda gezen hiç kısıtlama yapmayan bir adam.

korkmalı mıyım kızlar? yumuşak atın çiftesi pek olur derler.
Eşiniz çok ama çok sabırlı hiç bir paylaşımınız yok üstüne birde neredeyse adamda suç bulucaksiniz.Telefonu TV yi kenara bırakın yemekden sonra bı kahve yapın eşinize ve kendinize birlikde biraz zman gecirin sohbet edin

işin garibi çocuklar da genellikle eşimde uyuyor. kızımızın uyku konusunda sorunu yok bana çekmiş her koşulda uyuyabilir. ancak oğlan biraz yoruyor henüz 28 aylık. o da bende uyumak istiyor ama benle vakit geçiremediği için uyumakta zorlanıyor. bir süre sonra ben de geriliyorum bağırıp çağırmaya başlıyorum sonra babası alıyor 5 dakikada uyutuyor. o oğlanı uyuturken genelde ben de sızmış oluyorum yorgunlukla.
geriliyorsunuz bağırıp çağırıyorsunuz
tabi yoğunsunuz.. siz öyle yaptığınız için çocuk da uyuyamaz sizde

işten gelince pc telefon tv ye mi bakıyorsunuz çocuklarla oyun eş ile muhabbet yok mu

adam haklı.. kusura bakmayın da
sadece iş yemek uyku odaklısınız

tahammülsüzlük değil aslında. kendimi dinlendirmeye çalışıyorum o sırada da sızıp kalıyorum :KK43:
hayır tahammülsüzsünüz
elinize telefon aldığınıza göre çocuklara yemek haricinde çok vakit ayırmıyorsunuz gibi geldi
bide içten içe akşama kadar evde bu adam ben neden uyutuyorum çocuğu vs diye düşünüp sinirlenip çocuğa çatıyorsunuz oda elinizden alıyor böylelikle

o zman 9.30 da yatın beraber
o sırada genelde oğlan henüz uyumamış olduğu için yatamıyoruz. oğlan eğer çok huysuzluk yapmazsa bende uyuyor o sırada ben de sızıyorum sonra eşim gelip çocuğu yatağına götürüyor. ya da ben sinir krizi geçirip çocuğu almasını istiyorum. o oğlanı uyuturken çoğunlukla ben de sızmış oluyorum ya da sızmamışsam da tv izlerken sızıyorum o oğlanı uyuttuktan sonra :KK43:

bazen tertip naber diyor laf sokar gibi :KK43:
Al işte 😒 ben evlilikte eşlerin birbirine karşı böyle hitaplarını asla doğru bulmuyorum. Ama kabul ediyorsunuz adamı boşlamışsınız. İnanın eşiniz çoğu tanıdığım erkekten daha yardımcı size, eğer cinsel bir sorununuz yoksa siz de ne bileyim ya böyle davetkar taraf olun. Bakın aksi de üzüyor sizi. Evim bal dök yala olsun, çocuklar pırıl pırıl her şeylerini yapıyor olayım yemeğim olsun yani her şeyim dört dörtlük olsun ama benim eşimi hiç biri ilgilendirmez ona ne kadar değer verip kadınlık yapıyorum o buna bakar. Yani tabiri caizse bu dediğim şey tabi. Her şeye yetmeye çalışırken bazen bazı anların tadını çıkarmayı unutmayın.

Kızlar merhaba,

Daha önce de yazmıştım evliliğimle ilgili diye. bu sefer evliliğimi tehlikede hissettiğim için sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Geçen yıla kadar son 4 yıldır kayınvalidemler bizim evimizde kalıyorlardı çocuklara baktıkları için. Ben 17 yıldır bankacıyım dolayısıyla yoğun çalışıyorum. Eşim o dönemde servis işiyle uğraşıyordu. son 1 yılda eşim evde daha fazla zaman geçirebilmek, çocuklarla daha fazla ilgilenebilme için işlerini tümüyle değiştirdi. şimdi hem karavan kiralıyor hem de evden e ticaretle uğraşıyor.

Geçen nisan gibi evde kızılca kıyamet koptu ve kayınvalidemleri gönderdik evden. sonrasında çekirdek aile olarak yaşamaya başladık.

Ben genç kızlığımdan bu yana uykuya düşkün biriyim. Kronik tiroit hastasıyım. 10. yılımıza girdik evliliğimizde. 10 yıldır da genelde akşam en geç 10 dedimi sızar kalırım bir yerlerde.

kayın validemlerin gidişinin ardından hayat düzenimizi anlatmak istiyorum biraz. sabah 5-6 gibi kalkıp mutfakta biriken işler varsa tezgahı falan toplayıp bulaşıkları yerleştirip yıkanacak çamaşır falan varsa makinaya atıp hazırlanıp evden çıkıyorum. o sırada eşim geç yattığı için uyuyor, çocuklar uyuyor.

genelde çocuklar ben evden çıktıktan sonra uyanıyor. eşim onların kahvaltısını vs yaptırıp hazırlayıp okula gönderiyor. sonra da kendi işleriyle ilgileniyor. akşam ben henüz işteyken eşim çocukları okuldan alıp eve geliyor karınlarını doyuruyor akşam yemeği hazır olana kadar aç beklemesinler diye, ilgileniyor oyunlar oynuyor.

işten eve geliyorum hemen üst baş değişimi sonra mutfağa dalıp yemek hazırlama seansları. bu arada yapılacak yemeğe hazırlanacak malzemeler vs eşim yapabiliyorsa yapıyor. gün içerisinde evi temizler siler süpürür alışverişi yapar. anlayışlı ve yardım sever adamdır vesselam.

neyse. akşam yemeğini hazırlayıp masaya otururuz genelde 8.30 gibi. yemek faslı biter biraz telefonda tv de zaman geçiririm eşim o sırada bilgisayar başında çalışır genelde. sonra çocukları uyutma seansı derken saat saat 10 olur ve ben sızarım.

son 1 aya kadar eskiden eşim biraz sıkıştırır hadi bişeyler yapalım yüzüne hasret kaldım, karneyle görüyoruz vs falan derdi cinsellik adına. artık onu da demez oldu. ben eskiden beri çok istekli biri değildim, buna karşılık eşim her gece istesem hayır demez. yeri geldi beni isteklendirmek, yatağımızı hareketlendirmek için oral yapmak istediği, erotik şeyler izlettiği bile olmuştur.

artık gün içerisinde aramaz sormaz oldu, ben aradığımda soğuk ve kısa konuşuyor, akşam neredeyse sohbet hiç yok. bazen çocuklarla zaman geçirmiyorsun telefondan kafanı kaldırmıyorsun diye söyleniyor sadece. artık yanımda da yatmamaya başladı.

endişeleniyorum. açıkçası korkuyorum. acaba hayatına birini mi alıyor? hiç öyle bir adam da değil halbuki. evine, çocuklarına, ailesine bağlı, telefonu ortalarda gezen hiç kısıtlama yapmayan bir adam.

Adam haklı bu kadar iyi bir adam olunca nasılsa elimin altında diye salmissiniz. Evliliğin yüzde 80 cinsellik korkun bence de

Kızlar merhaba,

İsteksizliğinden dolayı eşinde seninle aynı düşüncede olabilir.Acaba başkası mı var düşüncesine kapılmış olabilir.

İsteksizliğinden dolayı eşinde seninle aynı düşüncede olabilir.Acaba başkası mı var düşüncesine kapılmış olabilir.
hiç hissettirmedi bana bunu? hatta eşimin ben benim de eşim ilk cinsel ilişkimiz değiliz. bunu bilerek evlendik. hiç bir zaman problem etmedi.bir kez bile sormadı kimdi ne zamandı vs falan diye. ama bunu düşünse bana hissettirmez miydi?

o sırada genelde oğlan henüz uyumamış olduğu için yatamıyoruz. oğlan eğer çok huysuzluk yapmazsa bende uyuyor o sırada ben de sızıyorum sonra eşim gelip çocuğu yatağına götürüyor. ya da ben sinir krizi geçirip çocuğu almasını istiyorum. o oğlanı uyuturken çoğunlukla ben de sızmış oluyorum ya da sızmamışsam da tv izlerken sızıyorum o oğlanı uyuttuktan sonra :KK43:
Neye sinir krizi geçiyorsunuz?
Bu haldeyken neden ikinci çocuğu yaptınız o zaman? Neyinize güvendiniz?
Çocuklara da yazık cidden.
Sadece eş değil mesele.
Çocuk tüm gün görmüyor sizi, uyutmaya bile tahammülünüz yok.
Bana sinir bastı yazdıklarınızdan, esinize sabır diliyorum.

hiç hissettirmedi bana bunu? hatta eşimin ben benim de eşim ilk cinsel ilişkimiz değiliz. bunu bilerek evlendik. hiç bir zaman problem etmedi.bir kez bile sormadı kimdi ne zamandı vs falan diye. ama bunu düşünse bana hissettirmez miydi?
Her mesajiniz ayrı bomba. Siz gerçek misiniz ya :KK70:

aslında telefona bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. gün içinde yoğun çalıştığım için fırsatım olmuyor bakmaya çok fazla.sonra dalıp gidiyorum. arada laf sokunca da kızıyorum üstüne adama :KK43:
Telefona yoldayken bakın sabah ve akşam eğer araba ile gitmiyorsanız ya da öğle aranızda.
Cinselligin bu kadar aklınıza gelmemesi de normal değil bu arada, demek ki memnun olmadığınız bir şeyler var ki içinizden gelmiyor olmalı.

O zaman uykuya vs odaklanmak yerine bu sorunu cozebilirseniz belki daha faydalı olabilir.

Bence siz çalışmayın size olmuyor. Yada ilgilenemeyeceğiniz çocuklar yapmasaydınız. Kesinlikle durumunuz psikologluk!

iyi ama ben onu seviyorum, gün içinde aradığımda aşkım, canım vs konuşuyorum o soğuk davranıyor.
Siz sevgili olmayı unuttmussunuz. Acil her hafta cumartesi askermis gibi sürekli annenize gitmek yerine, çocukları arada annenize bırakıp eşiniz ile baş başa yemeğe çıkın.

Ya da çocukları alın hep birlikte pikniğe gidin, beraber hem çocuklarla hem eşiniz ile ayrı bir şeyler yapın.

Neye sinir krizi geçiyorsunuz?
Bu haldeyken neden ikinci çocuğu yaptınız o zaman? Neyinize güvendiniz?
Çocuklara da yazık cidden.
Sadece eş değil mesele.
Çocuk tüm gün görmüyor sizi, uyutmaya bile tahammülünüz yok.
Bana sinir bastı yazdıklarınızdan, esinize sabır diliyorum.
yorgun olduğum için bir an önce dinlenebilmek istediğim için sinirleniyorum çocuk uyumayınca. bunun ikinci çocuğu yapıp yapmamamla alakasını çözemedim?

A
Geçmişini sorun etmez ancak sen şurekli isteksiz olduğun için sana önceki partnerin kadar zevk veremediğini ve bu yüzden cinsellik konusunda isteksiz olduğunu düşünüyor olabilir.Ve bu düşünceden dolayı o da cinsellikten soğur.Bunu yaşayan insanlar var.

Ayrıca psikologlar falan kadınların hayatına başkası girdiği zaman şu anki partnerine karşı isteksiz olduğunu söylüyorlar netten bunları okuyup veya başka birisine bu durumu anlattıysa o bunu söylemiş olabilir.Ve eşinde bundan etkilenmiştir.
Ama dediğim gibi bunlar sadece bir ihtimal.

X