- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
-
- Konu Sahibi evlimutluikicocuklu83
Korkmak yerine çözüm mü bulsanız acaba? Sadece eşinize de değil çocuklarınıza da vakit ayıramıyorsunuz sanırım. Tiroit için ilaç kullanıyor musunuz?Kızlar merhaba,
Daha önce de yazmıştım evliliğimle ilgili diye. bu sefer evliliğimi tehlikede hissettiğim için sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Baştan söylemeliyim biraz uzun olacak.
Geçen yıla kadar son 4 yıldır kayınvalidemler bizim evimizde kalıyorlardı çocuklara baktıkları için. Ben 17 yıldır bankacıyım dolayısıyla yoğun çalışıyorum. Eşim o dönemde servis işiyle uğraşıyordu. son 1 yılda eşim evde daha fazla zaman geçirebilmek, çocuklarla daha fazla ilgilenebilme için işlerini tümüyle değiştirdi. şimdi hem karavan kiralıyor hem de evden e ticaretle uğraşıyor.
Geçen nisan gibi evde kızılca kıyamet koptu ve kayınvalidemleri gönderdik evden. sonrasında çekirdek aile olarak yaşamaya başladık.
Ben genç kızlığımdan bu yana uykuya düşkün biriyim. Kronik tiroit hastasıyım. 10. yılımıza girdik evliliğimizde. 10 yıldır da genelde akşam en geç 10 dedimi sızar kalırım bir yerlerde.
Eşim daha geç saatlere kadar ayakta kalabilen birisi. uyku problemi yok.
kayın validemlerin gidişinin ardından hayat düzenimizi anlatmak istiyorum biraz. sabah 5-6 gibi kalkıp mutfakta biriken işler varsa tezgahı falan toplayıp bulaşıkları yerleştirip yıkanacak çamaşır falan varsa makinaya atıp hazırlanıp evden çıkıyorum. o sırada eşim geç yattığı için uyuyor, çocuklar uyuyor.
genelde çocuklar ben evden çıktıktan sonra uyanıyor. eşim onların kahvaltısını vs yaptırıp hazırlayıp okula gönderiyor. sonra da kendi işleriyle ilgileniyor. akşam ben henüz işteyken eşim çocukları okuldan alıp eve geliyor karınlarını doyuruyor akşam yemeği hazır olana kadar aç beklemesinler diye, ilgileniyor oyunlar oynuyor.
işten eve geliyorum hemen üst baş değişimi sonra mutfağa dalıp yemek hazırlama seansları. bu arada yapılacak yemeğe hazırlanacak malzemeler vs eşim yapabiliyorsa yapıyor. gün içerisinde evi temizler siler süpürür alışverişi yapar. anlayışlı ve yardım sever adamdır vesselam.
neyse. akşam yemeğini hazırlayıp masaya otururuz genelde 8.30 gibi. yemek faslı biter biraz telefonda tv de zaman geçiririm eşim o sırada bilgisayar başında çalışır genelde. sonra çocukları uyutma seansı derken saat saat 10 olur ve ben sızarım.
son 1 aya kadar eskiden eşim biraz sıkıştırır hadi bişeyler yapalım yüzüne hasret kaldım, karneyle görüyoruz vs falan derdi cinsellik adına. artık onu da demez oldu. ben eskiden beri çok istekli biri değildim, buna karşılık eşim her gece istesem hayır demez. yeri geldi beni isteklendirmek, yatağımızı hareketlendirmek için oral yapmak istediği, erotik şeyler izlettiği bile olmuştur.
artık gün içerisinde aramaz sormaz oldu, ben aradığımda soğuk ve kısa konuşuyor, akşam neredeyse sohbet hiç yok. bazen çocuklarla zaman geçirmiyorsun telefondan kafanı kaldırmıyorsun diye söyleniyor sadece. artık yanımda da yatmamaya başladı.
endişeleniyorum. açıkçası korkuyorum. acaba hayatına birini mi alıyor? hiç öyle bir adam da değil halbuki. evine, çocuklarına, ailesine bağlı, telefonu ortalarda gezen hiç kısıtlama yapmayan bir adam.
korkmalı mıyım kızlar? yumuşak atın çiftesi pek olur derler.
Mutlaka öyledir. Sadece yazdıklarınızdan ibaret değildir bu yoğunluklar arada başka şeyler de olur ama ne bileyim siz isteksiz olsanız bile ya da aklınıza arada gelse bile erkekler öyle değil işte kocanızı en iyi siz bilirsiniz. Bırakın bir sabah dağınık kalsın mutfak ya da çamaşırlar bekleyebilir bir gün, ama birbirinize zaman yaratın. Cinsellik çok önemli bir konu gerçekten, haftada iki diyollaişin garibi çocuklar da genellikle eşimde uyuyor. kızımızın uyku konusunda sorunu yok bana çekmiş her koşulda uyuyabilir. ancak oğlan biraz yoruyor henüz 28 aylık. o da bende uyumak istiyor ama benle vakit geçiremediği için uyumakta zorlanıyor. bir süre sonra ben de geriliyorum bağırıp çağırmaya başlıyorum sonra babası alıyor 5 dakikada uyutuyor. o oğlanı uyuturken genelde ben de sızmış oluyorum yorgunlukla.
Kızlar merhaba,
Daha önce de yazmıştım evliliğimle ilgili diye. bu sefer evliliğimi tehlikede hissettiğim için sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Baştan söylemeliyim biraz uzun olacak.
Geçen yıla kadar son 4 yıldır kayınvalidemler bizim evimizde kalıyorlardı çocuklara baktıkları için. Ben 17 yıldır bankacıyım dolayısıyla yoğun çalışıyorum. Eşim o dönemde servis işiyle uğraşıyordu. son 1 yılda eşim evde daha fazla zaman geçirebilmek, çocuklarla daha fazla ilgilenebilme için işlerini tümüyle değiştirdi. şimdi hem karavan kiralıyor hem de evden e ticaretle uğraşıyor.
Geçen nisan gibi evde kızılca kıyamet koptu ve kayınvalidemleri gönderdik evden. sonrasında çekirdek aile olarak yaşamaya başladık.
Ben genç kızlığımdan bu yana uykuya düşkün biriyim. Kronik tiroit hastasıyım. 10. yılımıza girdik evliliğimizde. 10 yıldır da genelde akşam en geç 10 dedimi sızar kalırım bir yerlerde.
Eşim daha geç saatlere kadar ayakta kalabilen birisi. uyku problemi yok.
kayın validemlerin gidişinin ardından hayat düzenimizi anlatmak istiyorum biraz. sabah 5-6 gibi kalkıp mutfakta biriken işler varsa tezgahı falan toplayıp bulaşıkları yerleştirip yıkanacak çamaşır falan varsa makinaya atıp hazırlanıp evden çıkıyorum. o sırada eşim geç yattığı için uyuyor, çocuklar uyuyor.
genelde çocuklar ben evden çıktıktan sonra uyanıyor. eşim onların kahvaltısını vs yaptırıp hazırlayıp okula gönderiyor. sonra da kendi işleriyle ilgileniyor. akşam ben henüz işteyken eşim çocukları okuldan alıp eve geliyor karınlarını doyuruyor akşam yemeği hazır olana kadar aç beklemesinler diye, ilgileniyor oyunlar oynuyor.
işten eve geliyorum hemen üst baş değişimi sonra mutfağa dalıp yemek hazırlama seansları. bu arada yapılacak yemeğe hazırlanacak malzemeler vs eşim yapabiliyorsa yapıyor. gün içerisinde evi temizler siler süpürür alışverişi yapar. anlayışlı ve yardım sever adamdır vesselam.
neyse. akşam yemeğini hazırlayıp masaya otururuz genelde 8.30 gibi. yemek faslı biter biraz telefonda tv de zaman geçiririm eşim o sırada bilgisayar başında çalışır genelde. sonra çocukları uyutma seansı derken saat saat 10 olur ve ben sızarım.
son 1 aya kadar eskiden eşim biraz sıkıştırır hadi bişeyler yapalım yüzüne hasret kaldım, karneyle görüyoruz vs falan derdi cinsellik adına. artık onu da demez oldu. ben eskiden beri çok istekli biri değildim, buna karşılık eşim her gece istesem hayır demez. yeri geldi beni isteklendirmek, yatağımızı hareketlendirmek için oral yapmak istediği, erotik şeyler izlettiği bile olmuştur.
artık gün içerisinde aramaz sormaz oldu, ben aradığımda soğuk ve kısa konuşuyor, akşam neredeyse sohbet hiç yok. bazen çocuklarla zaman geçirmiyorsun telefondan kafanı kaldırmıyorsun diye söyleniyor sadece. artık yanımda da yatmamaya başladı.
endişeleniyorum. açıkçası korkuyorum. acaba hayatına birini mi alıyor? hiç öyle bir adam da değil halbuki. evine, çocuklarına, ailesine bağlı, telefonu ortalarda gezen hiç kısıtlama yapmayan bir adam.
korkmalı mıyım kızlar? yumuşak atın çiftesi pek olur derler.
evet düzenli ilaç kullanıyorumKorkmak yerine çözüm mü bulsanız acaba? Sadece eşinize de değil çocuklarınıza da vakit ayıramıyorsunuz sanırım. Tiroit için ilaç kullanıyor musunuz?
Haftasonları nasıl? Sabah erken kalkıp iş yapmaktansa biraz daha uyuyup yatma saatinizi ileri çekseniz? Kaçta geliyorsunuz eve?evet düzenli ilaç kullanıyorum
Haftasonları nasıl? Sabah erken kalkıp iş yapmaktansa biraz daha uyuyup yatma saatinizi ileri çekseniz? Kaçta geliyorsunuz eve?
Kan değerlerinize baktırdınız mı? Takviye kullanıyor musunuz?akşamları istanbul trafiğinden sebep 8 i buluyor eve gelişim. haftasonları cumartesileri genelde anneme gidiyorum. yakın oturuyoruz. çocuklar kuzenlerini özlüyor oynamak istiyorlar. akşam eve geçiyoruz 6-7 gibi yine aynı düzen. çok çok arada bir film izliyoruz. onun da yarısında sızıyorum genelde yine. çocuklar sabah erken uyandığı için çok fazla yatma saatini uzatamıyoruz. sabah 7-8 dedimi çocuklar ayakta asker gibi
aslında telefona bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. gün içinde yoğun çalıştığım için fırsatım olmuyor bakmaya çok fazla.sonra dalıp gidiyorum. arada laf sokunca da kızıyorum üstüne adamaEşiniz de yorulmuş olabilir. Anlattığınız kadarıyla zaten evde yoksunuz siz. Adam bi süre sonra "Ben çocuklarla başımın çaresine bakıyorum cinsellik de yoksa neden evli kalayım" diyebilir.
Hani tüm ev işini çocukların yükünü size yıkan hödük bir adam olsa onun bu tavrı üstüne yorgunluğunuz da olunca isteksizlik yaşamış olabilirsiniz ama hayatlarında yer etmiyor gibisiniz şu an.
Eşinize onu sevdiğinizi ilgilendiğiniz belli etmeniz lazım. Telefona bakmayıverin bi akşam da.
Çocukların yatma saatimi uzatmayın zaten ben sizin için söylemiştim. Her haftasonu annenize gitmeyin mesela. Çocukları bırakın ya da, siz eşinizle baş başa vakit geçirin.akşamları istanbul trafiğinden sebep 8 i buluyor eve gelişim. haftasonları cumartesileri genelde anneme gidiyorum. yakın oturuyoruz. çocuklar kuzenlerini özlüyor oynamak istiyorlar. akşam eve geçiyoruz 6-7 gibi yine aynı düzen. çok çok arada bir film izliyoruz. onun da yarısında sızıyorum genelde yine. çocuklar sabah erken uyandığı için çok fazla yatma saatini uzatamıyoruz. sabah 7-8 dedimi çocuklar ayakta asker gibi
Gözümde sabahtan akşama kadar evle çocuklarla ilgilenip üstüne çocuklarla ilgilenen cefakar anne ile aman bütün gün çalılıyorum bi telefon zevkim var ona mı laf ediyosun diyen koltukta yayılmış baba profilinin kadın erkek yer değiştirmiş hali canlandı.aslında telefona bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. gün içinde yoğun çalıştığım için fırsatım olmuyor bakmaya çok fazla.sonra dalıp gidiyorum. arada laf sokunca da kızıyorum üstüne adama
eskiden öyle yaptığımız oluyordu ama son zamanlarda yapmaz oldukÇocukların yatma saatimi uzatmayın zaten ben sizin için söylemiştim. Her haftasonu annenize gitmeyin mesela. Çocukları bırakın ya da, siz eşinizle baş başa vakit geçirin.
İstemiyor musunuz? Sizde de bir soğuma var sanki. Yani isteseniz mutlaka bir fırsat yaratırdınız diye düşünüyorum. İşinize geliyor sanki böylesi.eskiden öyle yaptığımız oluyordu ama son zamanlarda yapmaz olduk
istiyorum aslında. bir soğuma hissetmiyorum.İstemiyor musunuz? Sizde de bir soğuma var sanki. Yani isteseniz mutlaka bir fırsat yaratırdınız diye düşünüyorum. İşinize geliyor sanki böylesi.
Gitmeyin her hafta sonu ailenize.akşamları istanbul trafiğinden sebep 8 i buluyor eve gelişim. haftasonları cumartesileri genelde anneme gidiyorum. yakın oturuyoruz. çocuklar kuzenlerini özlüyor oynamak istiyorlar. akşam eve geçiyoruz 6-7 gibi yine aynı düzen. çok çok arada bir film izliyoruz. onun da yarısında sızıyorum genelde yine. çocuklar sabah erken uyandığı için çok fazla yatma saatini uzatamıyoruz. sabah 7-8 dedimi çocuklar ayakta asker gibi
Eve sekizde geliyorsunuz, yemek yiyorsunuz ortak olarak sadece, çocuklar ya kendi uyuyor ya esiniz uyutuyor. Sonra telefon elinizde durup,uyuyorsunuz.aslında telefona bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. gün içinde yoğun çalıştığım için fırsatım olmuyor bakmaya çok fazla.sonra dalıp gidiyorum. arada laf sokunca da kızıyorum üstüne adama
Hafta sonları annenize gitmek yerine eşinizle vakit geçirin.yakınız diyorsunuz bırakın çocukları annenlere biraz eşinle baş başa kalın.akşamları istanbul trafiğinden sebep 8 i buluyor eve gelişim. haftasonları cumartesileri genelde anneme gidiyorum. yakın oturuyoruz. çocuklar kuzenlerini özlüyor oynamak istiyorlar. akşam eve geçiyoruz 6-7 gibi yine aynı düzen. çok çok arada bir film izliyoruz. onun da yarısında sızıyorum genelde yine. çocuklar sabah erken uyandığı için çok fazla yatma saatini uzatamıyoruz. sabah 7-8 dedimi çocuklar ayakta asker gibi